Rekrutteringsfirma

Business Development Manager - Makeable

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

  • Tænder du på digitale løsninger, herunder app-udvikling?
  • Motiveres du af at sælge og vinde opgaver hjem – og kan du gennemskue, hvordan teknologi kan skabe forretningsmæssig værdi?
  • Har du lyst til at blive en del af en virksomhed, som har modtaget Børsens Gazellepris 2019?

Nysalg og rådgivende sparringspartner

Som Business Development Manager hos Makeable, bliver du en del af et dygtigt og dedikeret team af specialister bestående af 18 medarbejdere. Din primære opgave vil være salg til nye kunder, hvor forventningen er, at du på egen hånd kan åbne nye forretningsmuligheder.

Du vil også indgå som rådgiver i forskellige sammenhænge, da salg og god rådgivning går hånd i hånd hos Makeable. Forventningen er ikke, at du selv kan udvikle, men at du kan gennemskue, hvilke muligheder teknologien kan give bl.a. gennem apps.

Makeable arbejder primært inden for to forretningsområder:

  • Specialudvikling af native app-løsninger til iOS og Android
  • Specialudvikling af backend- og administrationssystemer på webplatformen

Makeable tager godt imod dig

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Og så skal du brænde for salg indenfor digitale løsninger. Du vil arbejde i et kompetent miljø med plads til hygge og sociale arrangementer. Du kommer til at arbejde sammen med et ungt team bestående af seriøse, effektive og professionelle kollegaer.

Du har erfaring med salg af digitale løsninger

Som person besidder du et stærkt drive, der gør dig i stand til at opnå resultater og bidrage til den fortsatte succes. Du evner at justere din adfærd alt efter hvem, du kommunikerer med, og du er i stand til at sætte dig i kundernes sted og udfordre dem. Du fungerer godt med åbenhed, ærlighed og med en direkte dialog, hvor humor er en vigtig faktor. Derudover kan du sætte flueben til følgende:

  • Brænder for at møde nye mennesker og er hurtig til at skabe en tryg og rar atmosfære
  • Har brancheerfaring med salg og rådgivning af digitale løsninger
  • Har en bred teknisk viden og er løsningsorienteret
  • Er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • Har et stort netværk
  • Er positiv og udadvendt

Bliver du en ”Makeabler” får du:

  • En arbejdsplads med god stemning
  • Stor fleksibilitet
  • Mulighed for at løbe to gange ugentligt i arbejdstiden (for dem, der har lyst)
  • Sociale udflugter/oplevelser med dine kollegaer
  • Betalt udlandstur én gang årligt
  • En arbejdsuge uden overarbejde
  • Pensionsordning og sundhedsforsikring, gode arbejdsstationer og højt til loftet
  • Idylliske omgivelser, men alligevel tæt på motorvej og Aarhus
  • Flad struktur, hvor det bedste argument vinder
  • God og sund frokost leveret udefra

Kribler det?

Hvis ovenstående har givet dig lyst til at søge jobbet, så send ansøgning og cv via linket ”Søg jobbet her”. Vær gerne proaktiv og giv os et kald. Du kan kontakte Nicoline på telefon 53 58 20 18 eller mail: [email protected]

Om Makeable

Digitaliseringen er et hav af muligheder. Den kan gøre os alle mere effektive. Den kan gøre livet lettere for kunder. Den kan skabe nye markeder og vende op og ned på det vi kender. Men digitaliseringen er også et hav af buzz words og kuldsejlede projekter, hvor det kan være svært at kende forskel på det, der kan flyde og det, der vil synke.

Hos Makeable kender vi forskellen. Vi er et digitalbureau med stærke tekniske kompetencer, stor forretningsforståelse og dyb indsigt i de mennesker, teknologien skal gavne. Det gør os i stand til at skabe løsninger, som udnytter teknologiens muligheder optimalt, som skaber værdi, og som brugerne elsker.

Vi har fx hjulpet TADAA! med at skabe verdens første delebilsordning for elbiler. Vi har sammen med Useeum skabt en app der gør det sjovere at gå på museum, og med DripDrop en totalløsning, der gør det nemmere at gå i regnvejr ved hjælp af deleparaplyer. Vi har hjulpet Kamstrup med at digitalisere deres forretning. Og vi har taget turen fra kælderen og ud i verden sammen med en række digitale start-ups, som på hver sin måde bidrager til at flytte verden fremad.

Vores team består af entusiastiske medarbejdere, som er kendetegnet ved et stort gå-på-mod.

Vi ser stor værdi i at have glade medarbejdere, som indbyrdes har det godt med hinanden. Vi arrangerer tit ture og begivenheder blandt andet for at understøtte fællesskabet. Herudover kan nogle af os kan godt lide at røre os og snører mindst to gange ugentligt løbeskoene for at løbe en tur.

Fællesskab og en god atmosfære er vigtigt for os.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.
  • Forretningsudvikler
  • Århus

Lignende jobs

  • Senior Pipeline Project Manager

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Forretningsudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Er du vores nye Business Development Manager inden...

    Er du en erfaren Business Development Manager med passion for salg af cyber security-løsninger? Vil du være med til at beskytte vores kunder mod cybertrusler? Så er det dig, vi søger til vores team..
    • Forretningsudvikler
    • Viby J
    Få mere info
  • Internship - Project Manager

    If so, join us at one of Denmark’s best engineering workplaces at our headquarters in Stilling near Skanderborg! The Internship As an intern at [xxxxx], you will have an exciting and varied dai..
    • Forretningsudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Project Manager

    <p>Do you have experience with project and discipline management of large and complex electrical installations and automation solutions for the utilities sector? Do you want to push the bound..
    • Forretningsudvikler
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Århus over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
20. september 2024 35
19. september 2024 35
18. september 2024 35
17. september 2024 34
16. september 2024 32
15. september 2024 33
14. september 2024 32
13. september 2024 35
12. september 2024 34
11. september 2024 33
10. september 2024 36
9. september 2024 37
8. september 2024 37
7. september 2024 35
6. september 2024 37
5. september 2024 37
4. september 2024 38
3. september 2024 40
2. september 2024 37
1. september 2024 40
31. august 2024 40
30. august 2024 39
29. august 2024 38
28. august 2024 37
27. august 2024 39
26. august 2024 37
25. august 2024 38
24. august 2024 38
23. august 2024 37
22. august 2024 38
21. august 2024 39

Værd at vide når du søger job som forretningsudvikler i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.