Business Development Representative til Peytz Mail - studiejob

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Århus

Vi er i rivende udvikling, og vi har store planer for din og vores fremtid. Derfor søger vi en talentfuld og ambitiøs person, med kompetencer og interesse for digital markedsføring, salg og service.

I Peytz Mail ønsker vi at åbne omverdenens øjne for de ofte undervurderede potentialer og fortræffeligheder, som e-mail - en af de allermest omkostningseffektive markedsførings- og kommunikationskanaler - står for.

Om jobbet

Du skal udvikle, bearbejde og kvalificere leads og derigennem være en vigtig brik i at drive nysalg og skabe forretning til gavn for vores kunder og Peytz Mail. Dine erfaringer og input vil gøre, at du er med til at definere vores produkter og ydelser og derigennem bidrage aktivt til udviklingen af vores forretning.

Du vil indgå i et team omkring Peytz Mail, som favner produktet, produktudviklingen, salg og markedsføring, og som arbejder målrettet på at skabe resultater, som skal føre til en jævn, høj tilgang af nye kunder.

Jobbet giver dig muligheder for naturlige videre skridt i din karrierevej med muligheder indenfor produktudvikling, salg, markedsføring, rådgivning og customer success management.

Du vil langt hen ad vejen have frihed til at strukturere og planlægge dine arbejdsdage, hvor størstedelen af din tid vil gå med at identificere og kvalificere leads, udarbejde pitch’es, planlægge og evaluere kampagner og indgå i den indledende dialog med relevante leads.

Stillingen er deltid og som udgangspunkt fordelt på to hele, faste dage om ugen på vores kontor i Århus. I perioder kan der være behov for både flere og færre timer - men dit studie vil selvfølgelig have første prioritet.

Om dig

  • Du er på de sidste år af dit studie og ser din fremtid indenfor salg, markedsføring eller analyse.
  • Du er struktureret med et stærkt drive, en god attitude og et engagement der smitter.
  • Du er overbevisende og omhyggelig af natur og du har det godt med direkte dialog på telefon, præsentationer og på møder fysisk og online.
  • Du har interesse og flair for tal og den digitale verden.
  • Du kommunikerer formfuldendt i skrift og tale.
  • Det er et ekstra plus, hvis du har praktisk erfaring med markedsføring, CRM, CMS eller e-mail.

Om Peytz Mail

Peytz Mail er en dansk platform til masseudsendelser af e-mails som nyhedsbreve og markedsføring - systemer som der findes både danske og udenlandske konkurrenter til, og som er udbredt hos stort set alle virksomheder og organisationer, der kommunikerer og markedsfører sig via internettet.

Vores kunder er typisk store virksomheder med en overvægt af organisationer, handels- og industrivirksomheder og danske medier. Vi udsender således millioner af mails hver eneste dag for hundredevis af kunder som 3F, Politiken, DR, DCC Energi (Shell i Danmark), Experimentarium og Forbrugerrådet. Udover system og teknik leverer vi rådgivning og operationel støtte til vores kunder efter nærmere aftaler.

Peytz Mail er etableret, 100 pct. ejet og en integreret del af Peytz, som er et full-service digitalt bureau. Samlet er vi omkring 100 medarbejdere, som arbejder med analyse, strategi, koncept, design, udvikling og drift.

Vores hovedkontor ligger på Rentemestervej i København NV, og derudover har vi kontorer i Århus, Oslo, Moldova og Sofia.

Vi har en god frokostordning, lækker kaffe, frisk frugt, massageordning, mindst 2 årlige firmafester og en hel masse glade, respektfulde, sjove og kompetente kolleger.

Ansøgning og tiltrædelse

Tiltrædelse er hurtigst muligt, når den rette kandidat er fundet. Derfor behandler vi ansøgninger løbende. Du skal vedhæfte motiveret ansøgning og CV. Har du spørgsmål til stillingen så ring eller skriv til Rasmus Geckler på +45 6177 7379 eller [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Århus

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Århus N

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Forretningsudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Århus N

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Brabrand

    Are you a natural within administration? Do you want to work within facility management in retail and maintain our current stores, as well as coordinating refurbishments of new stores? Then you mig..
    • Forretningsudvikler
    • Brabrand
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Århus C

    junior strategikonsulentHar du en stor interesse for strategiudvikling og IT? Kunne du tænke dig at være en del af Danmarks største integrerede tele- og energiselskab og være med til at drive en .
    • Forretningsudvikler
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Århus over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
25. juli 2024 36
24. juli 2024 38
23. juli 2024 38
22. juli 2024 38
21. juli 2024 38
20. juli 2024 39
19. juli 2024 41
18. juli 2024 45
17. juli 2024 44
16. juli 2024 43
15. juli 2024 41
14. juli 2024 44
13. juli 2024 44
12. juli 2024 43
11. juli 2024 43
10. juli 2024 44
9. juli 2024 42
8. juli 2024 42
7. juli 2024 42
6. juli 2024 41
5. juli 2024 42
4. juli 2024 43
3. juli 2024 41
2. juli 2024 39
1. juli 2024 37
30. juni 2024 40
29. juni 2024 40
28. juni 2024 40
27. juni 2024 41
26. juni 2024 43
25. juni 2024 43

Værd at vide når du søger job som forretningsudvikler i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.