Executive Partner Development Manager ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Executive Partner Development Manager


Kan du bringe vækstpotentialet og værdien hos en partner frem – og få den solgt ind internt hos vores salgsorganisation? Så tilbyder vi dig masser af indflydelse på Ateas forretning og taletid på alle niveauer, når du skal indfri partnerpotentialet hos 2 store, internationale IT-partnere.

By Ballerup

Ansøgningsfrist 2019-12-18

Bliv en af alle os i Atea
Du bliver en del af vores Partner Management-afdeling i Ballerup. Vi er 6 kolleger, som hver er ambassadører for 1-2 strategisk udvalgte partnere. Hver dag bygger vi bro mellem partneren og vores konsulentafdeling samt kundedivisioner for at skabe et Atea med gensidigt værdiskabende partnerskaber.

”På kontoret har vi en god stemning og afslappet atmosfære, og er gode til at dele best practice og fejre hinandens succeser – samtidig med at vi er lidt konkurrencemindede og prøver at skabe resultater med vores egne partnere. Det gør, at vi sammen holder kadencen oppe,” fortæller manager Anja Winum.

Dine primære opgaver
Du bliver ambassadør og ansvarlig for 2 af vores udvalgte partnere med vækstpotentiale. Dermed er det dig, der vurderer værdien i partnerskabet i forhold til markedspotentiale, økonomi, skalerbarhed og forankring i Ateas kundedivisioner. Du kommer bl.a. til at:

  • indgå i tæt dialog med partneren, være ekspert i det program de har for Atea, og skabe synlighed hos særligt vores account managers om værdien i partnerskabet
  • udarbejde en business plan med partneren, herunder en strategi og eksekveringsplan
  • deltage i månedlige opfølgningsmøder med salgsdivisionerne
  • udforme kvartalsrapporter om status ift. at nå målsætningerne for partnerskabet
  • sikre at salg, konsulenter og marketing er udstyret med den nødvendige viden til at sælge løsningerne ind og positionere parterens brand over for vores kunder

”Det ene øjeblik løser du et faktureringsproblem for partneren, det næste briefer du Ateas direktør inden et stort møde – hvis du nyder en spændvidde i dine opgaver, er det her et job for dig,” uddyber Anja.

Om dig

For at lykkes i jobbet, er det vigtigt at du er entusiastisk ift. at finde nøglen, der kan låse potentialet til partnerskabet op, og er vedholdende i at få det til at ske. Derudover er du god til at få skabt et overblik og en struktureret hverdag, og få fulgt op på alle igangværende sager. Og så er du ikke bange for at få jord under neglene for at komme i mål.

  • Analytiske evner og forretningsforståelse
  • Du har mindst 2 års relevant erfaring fra erhvervslivet
  • Du har gerne en kandidatuddannelse – dette er dog ikke et krav
  • Du har analytiske evner og kan dykke ned i markedsdata og analysere dig frem til værdien i et partnerskab for Ateas forretning
  • Du har bopæl på Sjælland

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt.

Ansættelsessted

Ballerup

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte manager Anja Winum på telefon 3078 1064.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV senest den 18.december 2019. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Onsdag den 18. december 2019

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Frederiksberg

    servicespecialist til køling af databasecentreHar du en baggrund som køletekniker, og brænder du for at være en del af et fantastisk team af servicespecialister inden for Critical Cooling af da..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Coor søger Planlægningschef

    Har du erfaring som leder og brænder du for at levere god service og trives du en driftsvirksomhed med stor omskiftelighed? Så er det måske dig, der skal være vores nye planlægningschef.Harmone..
    • Forretningsudvikler
    • Herlev
    Få mere info
  • Expert Business Developer with strategic mindset a...

    Job ID: 26280 Would you like to support the commercial development of Wealth Management Denmark? We are now looking for a Strategy Partner to support Wealth Management Denmark’s commercial dev..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 3
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3