Sustainability Manager ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Sustainability Manager


Motiveres du af at arbejde med bæredygtige løsninger og har du ambitionen om at gøre en forskel for den grønne agenda i Danmark, så er du måske Ateas nye Sustainability Manager.

By Ballerup

Ansøgningsfrist 2020-12-28

Søg job

Bliv en af alle os i Atea

Atea har en position som Nordens største leverandør af it-infrastruktur, og med den position følger et ansvar.
I Atea arbejder vi derfor målrettet og kontinuerligt med vores tilgang til sociale og miljømæssige områder, hvor vi ønsker at gøre en forskel og udfordre den øvrige it-branche. I Atea har vi løbende initiativer, der skal understøtte bæredygtighed. Dette inkluderer vores løsning GoItLoop, Atea Sustainability Forum, et ambassadørkorps af medarbejdere og meget mere.

Alle vores ambitioner og initiativer skal du som vores nye Sustainability Manager, være med til at iværksætte og videreformidle. Koblingen mellem vores forretning og stakeholders, er du med til at sikre, således at vi kommer ud over rampen med vores budskaber. Du får derfor en afgørende rolle som resultatorienteret rådgiver for alle vores kundedivisioner, hvor du skal sørge for at salg altid er helt skarpe på vores bæredygtige løsninger.

Som senior profil, vil du være den bærerende drivkraft i Atea Danmark, for at få vores bæredygtigheds målsætninger sat på agendaen. En stilling, hvor du er med til at udbrede disse budskaber til kolleger, kunder, partnere og resten af samfundet.

Din fornemmeste opgave i denne nye roller er at sikre, at Atea opnår vores ambitiøse målsætning frem mod 2030. Målsætningen indebærer bl.a. genanvendelse af it-udstyr, bæredygtig uddannelse af egne medarbejdere og resten af samfundet, vores egen men også vores kunders CO2-reduktion.

Dine primære opgaver vil derfor være:

  • Ledende drivkraft bag vores danske bæredygtighedsagenda.
  • Drive nuværende og fremtidige initiativer, internt såvel som eksternt.
  • Ekspert til støtte for kundedivisionerne omkring Ateas løsninger, der understøtter kunders bæredygtighedsmål.
  • Repræsentere Atea til forskellige events og eksterne netværksgrupper såsom IT-Branchens bæredygtighedsudvalg, DIEH.
  • Udvikle og drive ambassadørtræning blandt vores medarbejdere.
  • Videreudvikle vores bæredygtighedsmålsætninger i samarbejde med vores nordiske gruppe.
  • Støtte og rådgive direktionen ift. bæredygtighed.
  • Koordinere eksterne og interne audits/ revisioner på området.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en længerevarende relevant akademisk uddannelse. På nuværende tidspunkt besidder du en lignede stilling, hvor du varetager koordinering, eksekvering og opfølgning af bæredygtighedsinitiativer. Du har flere års indgående erfaring med klima, cirkulær økonomi og/eller menneskerettigheder, og er en proaktiv rådgiver.
Vi ser gerne at dit mindset er strategisk funderet, positivt tænkende og med målet for øje. Du skal desuden kunne agere i en dynamisk hverdag med mange interessenter, og derfor have gode relationelle kompetencer.

Kvalifikationer

  • Minimum 3-5 års erfaring fra lignende stilling
  • Udpræget specialist med et stort drive indenfor området
  • Stærke formidlingsevner, både i kommunikation på skrift og tale
  • Gerne erfaring indenfor SDG, GRI, EU Taxonomy m.m.
  • Gerne højt niveau på både dansk og engelsk


Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt
Hurtigst muligt

Ansættelsessted
Ballerup

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Annette Otto på telefon 3078 0105.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 28. december 2020. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Mandag den 28. december 2020

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Project Manager til Energy Management

    Brænder du for at understøtte samfundets grønne klimaomstilling og hjælpe virksomheder til at opnå deres klimamålsætninger? Så har IQ Energy Nordic jobbet til dig.Hvem er vi hos IQ Energy Nordi..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Erfaren Markedsudviklingskonsulent

    Erfaren Markedsudviklingskonsulent Implementering og change kommunikation Er du en erfaren og dygtig implementerings- og changekonsulent, der brænder for at implementere og kommunikere o..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Senior Global Trial Manager - Cardiovascular

    Do you want to make a difference to both people and society? Do you dream of becoming part of international clinical trial teams as we set out on a journey into new and exciting therapeutic area..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 3
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3