Business developer til Tinglysning (DK og NO) Maintenance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kan du bygge bro mellem forretningen og IT, er du ambitiøs og kommercielt tænkende, og har du lyst til at spille en central rolle i et område hvor der er tryk på?
Bliv en del af endnu et stærkt fagligt miljø i SDC
Vi er et full-service IT-center for 120+ pengeinstitutter i Norden. I Advisory & Daily Banking Application Management, er vi 40+ specialiserede IT- og Business Developers, hvis opgave er at udvikle og vedligeholde forskellige systemer, der dækker rådgivning, selvbetjening samt BackOffice hos vores kunder.

Vi arbejder med Daglig Bank området

I vores team har vi ansvaret for flere systemer indenfor Daglig Bank, de systemer som rådgiverne i 120 pengeinstitutter anvender dagligt i Danmark, Færøerne, Norge og Sverige.

Indgangsvinkler til Business Developer stillingen

Vi søger dig som motiveres af at arbejde med forvaltningsopgaver med afsæt i Daglig Bank området. Du bliver en del af et stærkt fagligt team, som primært arbejder med Medarbejderportalen, som er det system, der anvendes af vores pengeinstitutter på daglig basis - og som danner grundlaget for teamets arbejde.

Din rolle bliver sammen med dine kolleger, at sikre vores systemer og løsninger er funktionsdygtige ud mod vores brugere i pengeinstitutterne. I samarbejde med de øvrige i teamet skal du supportere og visitere sager på de systemer vi har ansvaret for. Det betyder du skal indgå i rollen, som 2. level i teamet og kunne betragte løsninger med et end to end perspektiv. Ligeledes vil du være en aktiv del af de releases vi har på systemerne. Du vil have et tæt samarbejde med dine kolleger og forretningen, så krav og ønsker stemmer overens med det de forventer.

Lidt om dig i stillingen

  • Du kommer med forretningsviden om tinglysning i Danmark, dette vil om kort tid blive udbygget med tinglysning i Norge.
  • Aktiv deltagelse i agile teams
  • Du vil medvirke til at drive forandringer i vores afdeling, så vi hele tiden udvikler os.
  • Du agerer proaktivt og selvstændigt i dit arbejde i afdelingen.
  • Du motiveres af samarbejde på tværs af landegrænser med kollegaer og kunder i de nordiske lande samt vores kollegaer i Polen.

End videre, vægter du team samarbejde højt og går gerne forrest med dit drive. Du tager ansvar for dine opgaver og handlinger. Du motiveres af ukendt land og nyder at navigere i det ukendte og formår at få skabt struktur. Dit fokus er på kundeværdiskabelse og end to end processer, hvorfor du er mester i at gå i dialog med kunderne, leverandører og interne interessenter.

Din baggrund
Du har en relevant videregående uddannelse samt bankfaglig viden og erfaring. Du arbejder måske allerede i dag som rådgiver i et pengeinstitut eller som forretningsudvikler i den finansielle sektor. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med deltagelse i større projekter samt indhentning af krav og behov. Du forstår de finansielle kundefokuserede løsninger og processer og er ikke bange for, at faciliterer møder og workshop. En forudsætning for stillingen er, at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale, samt har forståelse for de nordiske sprog.

Ansøgning og kontakt
Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Business Developer stillingen og SDC, er du velkommen til at kontakte Teamleder Stig Elkær Nielsen på mobil 5148 1596. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, dit CV og dine uddannelses-papirer.

Du kan læse mere om os her: http://www.SDC.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Onsdag den 30. juni 2021

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Clinical Trial Administrator (one-year maternity c...

    Are you interested in being part of a dedicated team driving clinical activities in an international setting? Do you have experience and passion for administrative and coordinating tasks providing .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • (Senior) Manager Pharmacovigilance Technology

    Do you wish to lead and motivate a department of highly skilled employees working with the [xxxxx] global safety database to ensure IT system compliance and licence to operate within global .
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Experienced Safety Medical Writers

    Are you on the lookout for an exceptional role giving you insights into the entire product portfolio of one of the world’s leading pharmaceutical companies with R&D-driven history of innovation and..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5