Strategi- og forretningsudviklingskonsulent til facilitering af strategisk ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Strategi- og forretningsudviklingskonsulent til facilitering af strategisk ledelse


Energinet og energibranchen er under stor forandring, og i 2050 skal Danmark være 100 pct. uafhængig af fossile brændsler. Energinet står derfor overfor en stor og spændende opgave med at bidrage til at opnå de ambitiøse klimamål, og gassen spiller en stor rolle i fremtidens bæredygtige energisystem.

I Teknik & Anlæg, som er ansvarlig for gas infrastrukturen i Danmark, søger vi en forretningsudviklingskonsulent, der vil være med til at arbejde for den grønne omstilling. Hvis du har erfaring med at facilitere strategiprocesser og ledelse og du er professionel i forretningsudvikling med hertil hørende business cases, interessent management og implementering, så er det dig vi søger!

Facilitering af strategisk ledelse til motiveret ledergruppe

Det bliver din opgave at støtte ledergruppen med proaktivt at skabe et strategisk og ledelsesmæssigt overblik – herunder at sikre videreudvikling og implementering af vores strategi, opfølgning og hjælp til eksekvering og implementering af strategien, bestyrelsesrapportering samt opfølgning på målstyring og KPI’er. Du får endvidere en central rolle i at kunne facilitere og drive nye udviklingstiltag meget gerne via agile arbejdsmetoder. Du indgår samtidig i udviklingsopgaver på tværs af gasområdet, men hjælper også til når der skal udarbejdes en business case eller en præsentation i samarbejde med kollegaer i Teknik & Anlæg.

Glæd dig til et job med stor mulighed for at forme egne opgaver, hvor der er fart på, og hvor du får en central rolle og mulighed for at demonstrere dit potentiale.

Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup med mulighed for hjemmearbejde og stor mulighed for at tilrettelægge dit eget arbejde.

Ressourcestærk akademiker med indgående strategisk forretningsforståelse

Du har en relevant lang videregående uddannelse inden for fx økonomi, strategi, organisation eller ledelse samt minimum 2-3 års erfaring fra lignende job fx som strategisk rådgiver eller ledelseskonsulent.

Endvidere har du:

  • En solid økonomiforståelse og en professionel analytisk tilgang
  • Erfaring med procesoptimering – gerne ved brug af Lean principper
  • Erfaring med at understøtte forankringen af strategien i organisationen
  • Den store kontaktflade kræver, at du er god til både skriftlig og mundtlig kommunikation

Som person trives du med udfordrende opgaver, er ressourcestærk, positiv og udadvendt og har en særlig evne til at øge energiniveauet i dine omgivelser. Du arbejder metodisk, struktureret og målrettet med opgaverne, ligesom du trives med at have mange deadlines. Samtidig er du god til at planlægge og koordinere din og andres arbejdsindsats – og kan selv forme og administrere opgaverne, så de når helt i mål. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde på tværs af Energinet.

Hvem er vi?

Energinet Teknik og Anlæg arbejder med drift, vedligehold og anlægsarbejde i gassystemet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder engageret med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” hurtigst muligt, dog senest den 6. februar 2022. Vi holder samtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Pia Hammerum på telefon 23 33 87 19. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Project Manager til Energy Management

    Brænder du for at understøtte samfundets grønne klimaomstilling og hjælpe virksomheder til at opnå deres klimamålsætninger? Så har IQ Energy Nordic jobbet til dig.Hvem er vi hos IQ Energy Nordi..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Team Lead for Clinical Supplies Development

    Are you an authentic and strong people leader, eager to set the direction through a team of specialised Project Professionals in Clinical Supplies? Are you eager to be part of an area, where [xxxxx]
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Erfaren Markedsudviklingskonsulent

    Erfaren Markedsudviklingskonsulent Implementering og change kommunikation Er du en erfaren og dygtig implementerings- og changekonsulent, der brænder for at implementere og kommunikere o..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4