Forretningsudvikler til udvikling af grøn el

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forretningsudvikler til udvikling af grøn el


Gør en forskel for den grønne omstilling og vær med til at understøtte udbredelse og anvendelse af grøn el ved at dokumentere grøn el for markedet.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores kontor i Ballerup og hjemme.

Oprindelsesgarantier og grøn dokumentation


Du kommer til at arbejde i Energinet Systemansvar i området Forretning og Marked, der har ansvar for markedsregler og systemer for handel med grøn energi – og med et stærkt strategisk fokus på grøn omstilling og sektorkobling. Du arbejder til dagligt i afdelingen Gasmarked sammen med 11 kolleger, som
• Udvikler markedsdesign til naturgas, biogas og brintmarkederne
• Sikrer troværdig dokumentation af grøn værdi for el, gas og brint
• Understøtter forsyningssikkerheden via markedsforståelse fra data og dialog

I et nyoprettet job som forretningsudvikler sikrer du dokumentation af grøn el – både via eksisterende oprindelsesgarantier og udvikling af grøn dokumentation, der understøtter behovene hos forbrugere af el eller el-baserede brændsler som brint og e-fuels. Jobbet indebærer høj grad af tværgående arbejde i organisationen og med eksterne stakeholders om markedsdesign, grøn omstilling og markedsbaserede værktøjer til køb og salg af grøn strøm som oprindelsesgarantier, Power Purchase Agreements (PPA’er) og lignende.

Du kommer primært til at arbejde med:
• Strategisk udvikling af grøn dokumentation, herunder samtænkning af ordninger for el, gas og brint
• Udvikling af oprindelsesgarantier og kobling til it-løsning, der dokumenterer tid og geografi
• Drift af oprindelsesgarantier, herunder support og dialog med markedsaktører
• Inddragelse af markedsaktører og andre stakeholders i udvikling af systemet
• Europæisk samarbejde

Når du er kommet godt ind i opgaverne, kan du se frem til at have fået godkendt strategi for grøn dokumentation for el (og brint) og sikret god drift af eksisterende el-oprindelsesgarantier i samarbejde med afregningsafdelingen – ligesom du har synliggjort koblinger mellem forskellige metoder til at dokumentere grøn el.

Helhedsorienteret profil med gode samarbejdsevner


Du har en videregående uddannelse, der har givet dig et solidt økonomifagligt fundament. Du kan også have en anden samfunds- eller miljøfaglig baggrund med relevante kompetencer for jobbet. Du har ideelt 3-5 års erfaring, hvor du har arbejdet bredt i en organisation med forskellige stakeholders. Desuden har du kendskab til elmarkedet og viden om forbrugere af grøn energi.

Du har en holistisk tilgang til dine opgaver og kan samarbejde med mange forskellige typer og fagligheder. Samtidig har du drivkraften til at føre en opgave i mål.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ” ansøg job” hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Director Clement Johan Ulrichsen på telefon 30 92 31 10. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Vi søger en dygtig Cash Management Specialist, der skal være med til at løfte en spændende erhvervs- og Cash Management agenda i [xxxxx] Vi udvider teamet for at kunne spille endnu stærkere ind..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you passionate about leading people and growing individuals as well as teams? Do you combine a people leadership experience with a protein science background, and do you believe in a culture of..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Ballerup

    Company DescriptionAt Bosch, we shape the future by inventing high-quality technologies and services that spark enthusiasm and enrich people’s lives. Our promise to our associates is rock-solid..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Søborg

    Are you ready to drive the successful strategic planning and recruitment of clinical trials? Does data and insights driven planning, organisation and cross functional collaboration motivate you? No..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
26. juli 2024 10
25. juli 2024 10
24. juli 2024 8
23. juli 2024 8
22. juli 2024 7
21. juli 2024 8
20. juli 2024 8
19. juli 2024 8
18. juli 2024 7
17. juli 2024 6
16. juli 2024 6
15. juli 2024 6
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 6
9. juli 2024 6
8. juli 2024 3
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6