Business Intelligence forretningskonsulent til visionær markedsledende virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brande

  • Har du god talforståelse, IT kompetencer, flair for datavisualisering og solide koordinerende egenskaber?
  • Evner du at formidle det komplekse på en letforståelig måde?
  • Brænder du for at udvikle betydningsfuld forretningsindsigt hurtigt og effektivt og i samarbejde med dine kolleger drive projekter på tværs af forretningen sikkert i mål?

Vores kunde Give Steel A/S er en dynamisk virksomhed i rivende udvikling. I takt med virksomhedens vækst er behovet for at beslutningstagere i hele organisationen kan agere på et velinformeret grundlag steget. Derfor søges til nyoprettet stilling en Business Intelligence forretningskonsulent, som skal arbejde med BI-løsninger, processer og projekter. Du kommer til at arbejde internt i en virksomhed i en innovativ Økonomi- og IT-afdeling, der arbejder med at designe, udvikle og implementere BI-løsninger til gavn for forretningen.

Bliv en del af et team med god energi og stærkt sammenhold Du vil arbejde tæt sammen med afdelingsledelsen, IT- og Økonomichefen samt dine øvrige kolleger med BI-kompetencer. Du får din daglige gang på virksomhedens hovedkontor i Brande. Der vil være mulighed for efter ønske at lægge en del af arbejdstiden på Salgs- og projektkontoret i Aarhus.

Du driver egne projekter selvstændigt, ligesom du sammen med dine kolleger får mulighed for at drive projekter af forskellig art og størrelse med fokus på udvikling og implementering af fælles IT-systemer og processer på tværs af organisationen. Du vil i høj grad være med til at sammensætte dine arbejdsområder, men vi søger dig, der vil være med til at rulle Power BI ud i virksomheden på sigt.

Din rolle vil være at udfordre organisationen, automatisere og optimere forretningsgange via tekniske løsninger samt udvikle løsninger – kort sagt at omsætte stamdata til praktiske værktøjer for hele organisationen.

Du får en ledende, støttende eller coachende rolle overfor dine kolleger, alt efter hvilken projektopgave, der løses. Derudover vil du arbejde med data i Power BI samt supportere og undervise dine kolleger i brugen af Power platformen. Du vil undervejs blive supporteret af samarbejdspartnere, der hjælper med de dybere tekniske udfordringer.

Du får en grundig introduktion til virksomheden og til opgaverne samt en grundig introduktion til virksomhedens økonomi- og projektsystemer. Virksomheden anvender Dynamics 365.

Du kan desuden se frem til en hverdag, hvor samarbejde vægtes højt, og hvor man prioriterer at sparre med hinanden, så man sammen finder de bedste løsninger på udfordringerne. Du får desuden mulighed for at trække på ekstern samarbejdspartner, der efter behov vil være tæt sparringspartner og hjælpe med at drive udviklingsprojekter igennem.

Teamplayer med lyst til udvikling Vi søger dig, som har minimum et par års erfaring med Business Intelligence fra en tilsvarende stilling, økonomisk og forretningsmæssig forståelse og motiveres af at drive projekter i mål. Det er ikke så vigtigt, at du har en bestemt uddannelsesmæssig profil, og dine kompetencer kan være både uddannelses- og erfaringsbaserede. Det centrale er, at du har viden om og evner inden for data og datafremstilling, og at du brænder for at arbejde med data og systemer.

Hvis du har en akademisk baggrund, kan relevante uddannelser være cand.it, cand.oecon., cand.polit., cand.merc., cand.scient.pol., cand.scient.adm., HD-R eller lign. Det vil være en fordel, hvis du har indgående erfaring med Power Platformen (Power BI, Power Apps, Power Automate) samt kendskab til ERP, MS 365 og MS SQL, men dette er ikke et must. For den rette kandidat vil rolle og ansvar kunne tilpasses.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Arbejder struktureret og er god til at planlægge, herunder at udarbejde tids- og procesplaner
  • God til at kommunikere og tale med alle i organisationen
  • Er drevet af at løse problemstillinger på tværs i organisationen og har mod på at række ud
  • Har gåpåmod til at udvikle og sikre at alle detaljer er på plads
  • Er drevet af at gøre en forskel og følge opgaver til dørs
  • Har evnen til at skabe gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt
  • Har et stærkt forretningsperspektiv med forståelse for vigtigheden af samspillet mellem forretning og IT
  • Taler og skriver dansk og engelsk på et professionelt niveau

Virksomheden tilbyder Du tilbydes et lærerigt job i en virksomhed i rivende udvikling med mange muligheder til følge. Du bliver en del af et udviklende og nytænkende team med dygtige kolleger. Du får i høj grad mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne og du vil opleve at udvikling og arbejdsglæde vægtes højt.

Når du træder ind ad døren hos Give Steel, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er stor grad af dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får stor grad af ansvar og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar Give Steel A/S er en førende leverandør af EPD-deklarerede stålkonstruktioner i Nordeuropa. Virksomheden tæller 500 medarbejdere og har afdelinger på fire lokationer i tre lande. Virksomhedens afdeling for statik samt salgs- og projektafdeling er placeret i Søren Frichs Parken i Aarhus.

Alle stålkonstruktioner er danskproducerede i et ansvarligt produktionsmiljø med hjælp fra avanceret robotteknologi på fabrikken i Brande. Give Steel producerer alle former for simple og komplekse stålkonstruktioner - fra opsvejste konstruktioner til gitterspær med store spændvidder samt GSYâ stålkompositbjælker af 98% genanvendt stål.

Give Steels stålkonstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, herunder data- og logistikcentre, sportsarenaer, industribygninger, erhvervsbygninger, samt til miljøcertificerede byggeri. Blandt mest kendte projekter er produktionshallerne til Femern forbindelsen, Light house i Aarhus, Isfjordcenteret på Grønland og KB Hallen, der fik årets stålpris 2019.

Som en del af sin bæredygtighedsstrategi arbejder Give Steel med den tredobbelte bundlinje, herunder rapportering af klima og socialt regnskab. På internationalt plan er virksomheden præmieret for konstruktionsdesign og har modtaget flere CSR-priser for at tage socialt ansvar under ambitionen: ”WeGrowPeople”, der også er omdrejningspunktet for virksomhedens fokus på medarbejderudvikling. Læs mere på om konkrete projekter på: https://givesteel.com/referencer/

Har ovenstående vakt din interesse? Ansøg via linket på denne side. Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Indehaver og Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 42801050 eller mail [email protected]. Ansøgninger vil blive gennemgået løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brande.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Brande
  • Fredag den 21. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Brande

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Brande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Brande over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1