Resultatorienteret udvikler og koordinator til Kommunale Ejendomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Resultatorienteret udvikler og koordinator til Kommunale Ejendomme
– vil du være med til at udvikle og styre en professionel bygherreorganisation og ejendomsforvalter i Brøndby Kommune?

Vil du være med på førsteholdet? Vi har sat et ambitiøst mål for ejendomsområdet i Brøndby Kommune om at være en offentlig ejendomsforvalter og bygherreorganisation i superligaen. I Kommunale Ejendomme er vi er i fuld gang med en spændende udvikling, som omfatter: (i) Kortlægning af ejendomsporteføljen, (ii) Facility management, (iii) Optimering af processer & arbejdsgange, (iv) Styringsredskaber til indkøb, udbud & kontraktstyring, (v) Ejendomsstrategi – og meget, meget mere.

Der er mange bolde i luften, og vi er godt i gang, men vi mangler en struktureret og service-minded kollega til at lede videreudvikling af processer og arbejdsgange, styring af udvalgte udviklingsprojekter, ledelsesrapportering, m.v. – og ikke mindst indgå i et tæt samarbejde med ejendomschefen om strategi og udvikling af enheden, samt styring af den daglige drift.

Du indgår efter behov i tværgående samarbejdsfora internt i Teknik- og Miljøforvaltningen og på tværs af den samlede forvaltning, f.eks. Ejendomsstrategisk Forum, hvor vi planlægger og koordinerer aktiviteter med vores brugere i fagforvaltningerne. Alt i alt en meget spændende og sammensat stilling, hvor du får berøring med mange forskellige dele af vores opgaveløsning og kerneopgaver. Du bliver ansat i vores Drifts- og Anlægsteam og får tæt samarbejde med ejendomschefen bl.a. om den daglige ledelse af enheden.

Du koordinerer og understøtter det tværfaglige samarbejde i teamet, som sikrer, at vi opnår de bedste løsninger af vores opgaver. Du får et spændende job med afvekslende opgaver i et godt fagligt miljø, høj grad af indflydelse på egne arbejdsopgaver og mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:
  • Support til enheden vedr. økonomistyring, herunder ledelsesrapportering og løbende budgetopfølgning
  • Understøttelse af ledelse og enhed med analyser og data vedr. ejendomsporteføljen
  • Styring af udvalgte udviklingsaktiviteter samt ledelse af driftsteamet i samråd med ejendomschefen
  • Forberedelse af sager til behandling i direktion og på politisk niveau
  • Sekretærfunktion for Ejendomsstrategisk Forum og dialogmøder med fagforvaltninger/brugere
  • Udarbejdelse af oplæg til ejendomsstrategi i samarbejde med ejendomschefen


Du bliver del af et stærkt fællesskab, fagligt såvel som socialt, hvor der er højt til loftet og hvor vi løfter udfordringerne sammen. Hovedgrebene i kommunens facility management model og ejendomsstrategi er ikke færdigudviklede, så du får god mulighed for at præge både udviklingsarbejde og daglig drift. Det samme gælder ift. udviklingsaktiviteter, som relaterer til processer og styringsværktøjer.

Stillingen kræver, at du er struktureret, kan eksekvere og evner at holde mange bolde i luften. Du er en løsningsorienteret teamspiller med godt humør og et drive til at bidrage aktivt til teamets, afdelingens og forvaltningens resultatskabelse.

Faglige erfaringer og kvalifikationer:
  • Erfaring fra arbejde i politisk styret organisation, gerne kommune
  • Kendskab til ejendomsområdet er en fordel, men ikke et krav
  • Erfaring med kommunal økonomistyring, såvel drift som anlæg
  • Selvkørende med stort drive, stærk beslutningskraft samt resultat- og eksekveringsfokus
  • Relevant videregående uddannelse, gerne ledelseserfaring eller erfaring fra koordinerende funktion, f.eks. teamkoordinator
  • Fokus på at levere aftalt kvalitet til rette tid
  • Struktureret, analytisk og strategisk tænkende
  • Stærk til skriftlig og mundtlig kommunikation


Om os
Kommunale Ejendomme drifter kommunens ejendomme, i alt ca. 240.000 m2, som udgør de fysiske rammer for borgernes og forvaltningens aktiviteter, og vi er bygherre på renoveringer og nybyggeri. Vi er i alt ca. 160 medarbejdere fordelt på Drifts- og Anlægsteamet (ca. 15), Teknisk Service (ca. 25), og Rengøring (ca. 120). Som en vigtig del af vores kerneopgave fungerer vi som intern servicevirksomhed – vi servicerer vores brugere lokalt og rådgiver vores kolleger i fagforvaltningerne med henblik på at sikre de bedst mulige fysiske rammer for deres opgaveløsning. Kortlægning af den samlede ejendomsportefølje og registrering i DBD er afsluttet primo 2020. Optegning af de kommunale ejendomme pågår og forventes afsluttet ultimo 2020. Der skal udarbejdes en ejendomsstrategi for Brøndby Kommune til politisk godkendelse i 2021, ligesom vores Facility Management (FM) model skal færdigudvikles og implementeres.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ejendomschef Jens Zøfting-Larsen på tlf. 3035 9742 eller [email protected].

Ansøgningsfristen er mandag d. 14. september. Første samtale afholdes mandag den 21. september og anden samtale afholdes torsdag den 24. september. Der er tale om en fuldtidsstilling, og der aflønnes efter gældende overenskomst med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest den 1. november 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Brøndby
  • Mandag den 14. september 2020

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Clinical Trial Administrator (one-year maternity c...

    Are you interested in being part of a dedicated team driving clinical activities in an international setting? Do you have experience and passion for administrative and coordinating tasks providing .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • (Senior) Manager Pharmacovigilance Technology

    Do you wish to lead and motivate a department of highly skilled employees working with the [xxxxx] global safety database to ensure IT system compliance and licence to operate within global .
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Experienced Safety Medical Writers

    Are you on the lookout for an exceptional role giving you insights into the entire product portfolio of one of the world’s leading pharmaceutical companies with R&D-driven history of innovation and..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2