Rekrutteringsfirma

Engineering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Har du erfaring med PLC-programmering - primært i struktureret tekst?
Beckhoff er markedsledende inden for automationsløsninger, og du har nu chancen for at blive en del af Beckhoff-familien.

Med reference til teamlederen bliver du en del af Beckhoffs tekniske afdeling, der skal sørge for, at Beckhoff leverer Danmarks bedste automationssupport. Din opgave bliver at yde eksperthjælp og sparring til kunderne, der primært befinder sig indenfor maskinbyggerbranchen, men Beckhoff ekspanderer også indenfor bygningsautomation.
Du får selvfølgelig grundig oplæring i Beckhoffs produkter og processer samt et tæt samarbejde med vores øvrige interne (pt. fire) og eksterne (pt. syv) supportingeniører. Med tiden vil du specialisere dig inden for et produktområde, som du brænder for.
Hos Beckhoff er der meget stort fokus på både daglig sparring og interne og eksterne kurser, og så det er kun dig selv der sætter grænsen for din faglige udvikling.
Din kerneopgave er at skabe tryghed for kunderne
Hverdagen byder på mange forskellige typer opgaver og du får kontakt med både kunder, Beckhoffs egne sælgere og udviklerne i Beckhoffs R&D-afdeling i Tyskland. Succeskriteriet for supportafdelingen er glade, trygge kunder og at sikre, at der bliver taget hånd om alle afdelingens sager rettidigt.
Du prioriterer i høj grad selv dine opgaver. Nogle opgaver kan løses hurtigt via teamviewer, andre opgaver kræver aktivering af hele baglandet i Tyskland.
Nogle kunder står over for et kritisk nedbrud, og andre kunder er blot nysgerrige for at høre om mulighederne med Beckhoffs løsninger – eller efterspørger en løsning, der ikke findes endnu – men måske burde.
Du skal balancere både akutte og mere langsigtede opgaver. De dage, hvor du ikke sparrer og hjælper på applikationsopgaver eller spørgsmål til produkterne, følger du op på igangværende sager eller dykker ned i sager, der kræver en mere dybdegående teknisk gennemgang, design af nye løsninger eller udarbejdelse af proof of concept.
Dine kunder kan være maskinbyggere, der er på forkant med teknologi og selv i stand til at programmere, men det er dig, der er ekspert på Beckhoffs produktprogram, så softwarehåndtering og -rådgivning er en vigtig del af arbejdsopgaven.
Derudover skal du også sikre funktionaliteten af løsningerne gennem undervisning af nye såvel som gamle kunder (én-til-én, online eller kursushold), og brænder du for at formidle din viden, vil du have mulighed for internt at undervise sælgere og kolleger.
Har du erfaring med automation og brænder du for at udvikle dig selv og hjælpe andre?
Det er afgørende, at du trives i en supportfunktion med høj grad af selvledelse og at du:
  • Har minimum 3 års erfaring inden for PLC-programmering istruktureret tekst.
  • Uden problemer kan sætte ip-adresser op og konfigurere et netværk på PC.
  • Har erfaring med, eller interesse for, bygningsautomation, da vi forudser flere kunder indenfor dette område i fremtiden.

  • Som person er du nysgerrig og proaktiv, og du er god til både at give og spørge om hjælp. Du er vant til at prioritere dine egne opgaver, og du arbejder struktureret for at holde overblikket. Du arbejder for fællesskabet, og det falder dig naturligt at dygtiggøre dig.
    Beckhoff tilbyder:
    Beckhoff tilbyder en konkurrencedygtig løn, samt pension og sundhedsforsikring. Beckhoff ønsker, at medarbejderne udvikler sig, og derfor er uddannelse, kurser og deltagelse på konferencer en naturlig del af lønpakken.
    Du bliver en del af en innovativ virksomhed, som i de sidste 40 år har været frontløber inden for automation. Som den danske direktør Michael Nielsen udtrykker det: ”Vi har en særlig pionerånd i virksomheden, fordi vi er first-movers med nye intelligente produkter og software på markedet. Vi motiverer hinanden til hele tiden at blive bedre, og vi spiller hinanden gode. Det skaber grobund for, at du som medarbejder kan blive rigtig dygtig her. Det er som regel komplekse problemstillinger, vi står overfor. Vores salgsprocesser er ofte lange, og det stiller krav til din vedholdenhed. Hos os er det alfa og omega at være team player, tage ejerskab og byde ind med din faglighed.”
    Organisationen er flad, og der er stort fokus på at skabe vækst og resultater gennem en særdeles stærk team- og samarbejdskultur. Fælles ånd og fælles præstationer vejer tungere end individuelle præsentationer, og både ledelse og medarbejdere værner om den stærke organisationskultur, som bygger på en høj grad af tillid og åbenhed. I Danmark er der pt. 22 medarbejdere, og mange har været med helt fra start. Beckhoff prioriterer desuden work-life-balance.
    Du bliver en del af en velfungerende supportorganisation i en succesfuld international vækstvirksomhed, og du kan forvente en spændende og varieret arbejdsdag med mange forskellige typer opgaver og kunder. Du får mulighed for at udvikle dig og dygtiggøre dig inden for salg og teknik i en teknologisk førende organisation.
    Du kan se mere om din kommende leder her: https://www.linkedin.com/in/palle-christensen/
    Forventet opstart:
    September/oktober


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

    Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler

    Lignende jobs

    • Payroll Coordinator med flair for kommunikation

      Forretningsudvikler søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
      • Forretningsudvikler
      • Juelsminde
      Få mere info
    • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

      Fri kontakt
      Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
      • Forretningsudvikler
      • Greve
      Få mere info
    • Greenport North - Business Development Manager

      Fri kontakt
      Vi søger en dygtig kollega med erfaring i forretningsudvikling og med gode formidlingsevner. Jobbet giver dig rig mulighed for at være med til at præge en hel regions udvikling og sætte et stærkt grønt aftryk på verden i forhold til klimaforandringerne.
      • Forretningsudvikler
      • Hirtshals
      Få mere info
    • Digitaliseringskonsulent

      Fri kontakt
      Er du klar til at tage ansvar og være en nøglespiller i vores kunders digitale transformation? Bliv en del af vores team som digitaliseringskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
      • Forretningsudvikler
      • Østjylland
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Hele Danmark

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i Hele Danmark.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere i Hele Danmark over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    18. september 2024 292
    17. september 2024 297
    16. september 2024 295
    15. september 2024 317
    14. september 2024 320
    13. september 2024 328
    12. september 2024 318
    11. september 2024 314
    10. september 2024 311
    9. september 2024 313
    8. september 2024 310
    7. september 2024 305
    6. september 2024 308
    5. september 2024 299
    4. september 2024 303
    3. september 2024 302
    2. september 2024 292
    1. september 2024 303
    31. august 2024 308
    30. august 2024 310
    29. august 2024 306
    28. august 2024 308
    27. august 2024 307
    26. august 2024 301
    25. august 2024 307
    24. august 2024 308
    23. august 2024 312
    22. august 2024 311
    21. august 2024 303
    20. august 2024 292
    19. august 2024 302