Commercial Support Assistant med passion for bæredygtig vækst til Coors Business Development afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du godt i gang med din bachelor eller lige startet på din kandidat? Vi søger 2 der gerne vil arbejde for en bæredygtig agenda.
Har du lyst til at kickstarte din karriere i en virksomhed, der er med til at skabe arbejdsglæde, har et sundt arbejdsmiljø og hvor du vil få mulighed og plads til at udvikle dine kommercielle kompetencer? I 2020 og 2021 blev Coor udnævnt som Børsen Gazelle virksomhed og med vores strategiske pejlemærker ”Truly Sustainable” og ”Double In Size”, er dette kun begyndelsen.

Vi i Coor vil være den ledende leverandør af Facility Management i Norden, og endnu vigtigere: Vi vil skabe Nordens bedste arbejdspladser med høj trivsel og arbejdsglæde, både hos os selv og vores kunder, så vi alle kan fokusere på det, vi gør bedst. Vi er over 11.000 medarbejdere i Norden og over 4.000 medarbejdere i Danmark. Hos Coor er vi med til at udvikle Facility Management i en mere bæredygtig retning og vores innovative tilgang, er hvad der har været med til at skabe vores væksteventyr over de seneste år.

At arbejde i Coor betyder, at du arbejder for en spændende agenda: En bæredygtig verden og for at skabe trivsel for medarbejderne i de største virksomheder i Norden. Hos Coor ser vi i høj grad vores Commercial Support Assistant som en vigtig ressource og en del af hverdagen på lige fod med vores andre medarbejdere. Dette betyder også, at du vil have rig mulighed for at forme dine arbejdsopgaver efter, hvad du brænder for.

Opgaverne du skal løse, har stor betydning for os

Som vores nye Commercial Support Assistant får du i den grad mulighed for at præge din hverdag, afhængigt af erfaring og lyst. Vigtigst er det, at du er motiveret for at levere en ekstraordinær service, da det er vores altafgørende værdi, der gennemsyrer alle afdelinger og det, vi laver.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, men vil primært bestå af at støtte og bistå Business Development teamet, samt topledelsen, med udførslen af projekter indenfor salg og forretningsudvikling. Eksempler på arbejdsopgaver kunne være følgende:

  • Udarbejdelse af strategisk vigtige cases som fx værditilbud til kunder, konceptbeskrivelser etc.
  • Udarbejdelse af fængende præsentationer og tekster til kunder, ledelsen eller andre samarbejdspartnere
  • Gennemlæsning, korrektur og grafisk opsætning af tilbud
  • Hjælpe med at udføre markeds- og konkurrentanalyser

Dit kommende arbejdssted og afdelingen du bliver del af

Som Commercial Support Assistant vil du blive en integreret del af BD Teamet, med reference til vores Head of Business Development, og du vil bidrage med at arbejde løsningsorienteret om de business cases, som vi til daglig skaber for vores kunder. Du vil blive en del af et lille, men ikke mindst dygtigt og inspirerende team på 5 medarbejdere, der arbejder på tværs af organisationen. Du får rig mulighed for at udvikle din kommercielle forståelse og kompetencer. Samtidig vil du også blive udfordret i at være nytænkende og kreativ inden for diverse aspekter af Business Development, hvilket vil give dig attraktive kompetencer til dit professionelle arbejdsliv.

Dit nye arbejdssted bliver på vores hovedkontor: Hørkær 12A, 2730 Herlev. Vi forestiller os, at du kommer til at arbejde 15 - 20 timer ugentligt mandag til fredag i tidsrummet kl. 08.00 til 16.00 – det planlægger vi selvfølgelig sammen, så det passer ind i dit studieliv. Derudover er vi åbne for hjemmearbejde, når det giver mening for både dig og os.

Vi ser gerne, at du starter hurtigst muligt.

Hvad kan Coor tilbyde mig?

Hos Coor får du først og fremmest en fantastisk arbejdsplads, et lærerigt studiejob og en masse topmotiverede kollegaer. Udover det tilbydes du:

  • ansættelse i en virksomhed, hvor vi mener, at det giver en rigtig god dynamik at have en studerende, som kan bidrage med sin nyeste viden fra studiet – og samtidig vil det glæde os at bidrage til DIN karrieremæssige udvikling
  • en flad organisationsstruktur og frihed under ansvar
  • en høj grad af fleksibilitet. Vi er altid åbne og forstående overfor eksamensperioder m.v.
  • plads til dine ideer, fordi vi har en udbredt forbedringskultur
  • fokus på din trivsel, udvikling og uddannelse
  • en attraktiv lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer og ansvaret i din stilling
  • en god pensionsordning og en firmabetalt sundhedsforsikring
  • feriehusordning (sommerhuse i Danmark og lejlighed i Spanien)
  • en personaleforening, som tilbyder attraktive priser og en LogBuy rabatordning (elektronik, tøj, restauranter m.v.)

Vores forventninger til dig som person er, at du

  • er interesseret i de opgaver, der findes inden for Business Development
  • yder en sublim service, har et positivt mindset og er omstillingsparat
  • arbejder struktureret og har fokus på detaljen og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet
  • trives i et vækstmiljø, hvor der er fart på, selvom det til tider betyder, at vi må omstille os midt i en proces. Du tager ansvar for dine opgaver og følger op på løse ender

Dine kvalifikationer

Vi søger dig som er i slutningen af bachelor- og/eller i begyndelsen af kandidatuddannelse på en handelshøjskole eller universitet.

Det er vigtigt, at du har gode kommunikative og analytiske evner og formår at formulere dig tydeligt i skrift og tale både på dansk og engelsk.

Derudover er det væsentligt at du:

  • er fortrolig med at lave business cases
  • er dygtig til storytelling igennem PowerPoint
  • kan oversætte kompleksitet med simplicitet
  • er proaktiv og opsøgende i dit arbejde
  • vægter samarbejde højt. Vi arbejder meget på tværs af teams, så det er vigtigt, at du trives i dette og er god til at facilitere samarbejde

Er du klar til at kickstarte din karriere hos os?

Ansøgninger som modtages på mail, vil blive slettet, grundet GDPR og korrekt håndtering af personfølsomme data.

Nysgerrig på at vide mere?

Coor leverer serviceydelser, derfor er det vigtigt, at du som medarbejder kan yde ”Service i Stjerneklasse” – med dette menes at leve op til Coors tre ledestjerner, der symboliserer virksomhedens værdier og ligger til grund for, hvordan vi udfører vores arbejde:

* vi ser lidt længere frem

* vi er lydhøre

* vi skaber fremgang

Vi har stort fokus på, at alle medarbejdere arbejder i et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor man trives og kan gå glad på arbejde hver dag.

Du kan læse mere om det ved at klikke her:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herlev

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • (Senior) Project Manager, Global R&D

    [xxxxx] A/S◀ is currently looking for a (Senior) Project Manager to join our Pulmonology & ENT solutions team in Global R&D. Do you carry a solid experience in Project Management within the Med..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Project Manager, Digital Communication Solutions –...

    Do you want to implement digital communication solutions for our customers? Are you an experienced and dedicated Project Manager with a passion for delivering high-quality results? Do you thrive in..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Senior/Principal Scientist in the Kidney Biology D...

    Are you ready to contribute to groundbreaking advancements in chronic kidney disease research? Do you have a passion for driving drug discovery initiatives that can change the lives of patients? If..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2