Praksisnær udviklingskonsulent til spændende frisættelsesprojekt på ældre- og sundhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du være med til at udvikle Herlev Kommunes hjemmepleje i et nyt og spændende projekt?

Herlev Kommune har høje ambitioner for fremtidens ældrepleje og ønsker at sætte hjemmeplejen mere fri. Vi har modtaget midler fra Socialstyrelsen til at videreudvikle vores indsatser som led i projektet ’Hjemmehjælp med afsæt i borgerens ønsker og selvbestemmelse’.

Som udviklingskonsulent bliver du en central del af projektet. Du skal understøtte projektets udvikling- og afprøvning af nye måder at organisere og tilrettelægge visitation og hjemmepleje på med fokus på borgerens selvbestemmelse.

Du skal sammen med ledere og personale i hjemmepleje og visitation bidrage til at udvikle og implementere nye tilgange, arbejdsgange og roller i hjemmeplejen. Du skal understøtte den faglige omstilling med implementering helt tæt på praksis og borgerne. Du vil eksempelvis også skulle facilitere dialog-, sparrings- og forbedringsmøder i hjemmeplejen samt deltage i borgermøder og lignende.

Desuden vil du have stabsopgaver og arbejde tæt sammen med vores projektleder, og sammen vil I løbende udvikle dine arbejdsopgaver.

Om dig som person og medarbejder
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – fx en sygeplejefaglig uddannelse med en overbygning og forbedringsuddannelse, eller en kandidatuddannelse med erfaring fra området. Det vigtigste er, at du har praksisnær erfaring med implementering fra ældre- og sundhedsområdet.

Vores ønsker til dig er, at du:
  • har kendskab til hjemmeplejen og dens arbejdsopgaver
  • har erfaring med forbedringsmetoder og med PDSA-cirklen – eller stor lyst til at lære metoderne
  • kan arbejde på tværs af faggrupper og tager afsæt i en anerkendende og rehabiliterende tilgang
  • kan facilitere forbedringsprocesser, borgermøder og arbejdsgrupper i projektet
  • har lyst til at arbejde med kompetenceudvikling, kultur- og forandringsprocesser med afsæt i en samarbejdsorienteret og positiv tilgang til opgaverne.
  • har ubetinget flair for mundtlig og skriftlig kommunikation.


Om os og hvad vi kan tilbyde:
Herlev Kommune ønsker at være en god arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet og kerneopgaven er i centrum.

Du bliver en del af en lille velfungerende stab under centerchefen med et godt arbejdsmiljø. Du får et ansvarsfuldt og selvstændigt arbejde i et afvekslende og lærende miljø, hvor der arbejdes ud fra en rehabiliterende tilgang.

Om løn og ansættelse
Stillingen kan være på 32-37 timer efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og med mulighed for flextid.

Ansættelse snarest muligt – gerne fra 1. januar 2023.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er den 8. december kl. 12:00.Vi forventer at holde samtaler i uge 50, og der kan indgå en anden samtale.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Marianne Kahla 5144 1911 eller projektleder, Marie Louise Knigge på: 20471639.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herlev
  • Torsdag den 08. december 2022

Lignende jobs

  • DI International Business Development (DIBD) is lo...

    Fri kontakt
    Focus: Support DI's business consulting and assist Danish companies realize their international potential. Join our international department as a part-time Business Analyst and help us grow our business supporting Danish companies to enter and succeed on new markets.
    • Forretningsudvikler
    • København V
    Få mere info
  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Studentermedhjælper til Coors projektafdeling

    Coor søger en studentermedhjælper til vores projektafdeling. Du kommer til at hjælpe med bygningsvedligehold, udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og indhentning af tilbud byggestyring. Du skal a..
    • Forretningsudvikler
    • Herlev
    Få mere info
  • Coor søger en projektkoordinator til store FM kont...

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som Projektkoordinator hos Coor's kunder Politiet, Kriminalforsorgen og Anklagemyndigheden (PK..
    • Forretningsudvikler
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1