Konsulent til Lokal Erhvervsservice og grøn omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Kan du vejlede og motivere iværksættere og virksomheder til udvikling vækst? Og har du et godt indblik i krav og muligheder i den grønne omstilling? Så har du nu muligheden for at spille en central rolle i den lokale erhvervsservice og samtidig blive en del af den grønne omstilling i Holstebro Kommune og Midtjylland.

Din primære opgave bliver at varetage den lokale erhvervsservice i Holstebro Kommune i samspil med øvrige involverede kræfter fra Erhvervshus Midtjylland ift. de behov, som den enkelte virksomhed måtte have. Du får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for lokale iværksættere og virksomheder og bidrage til områdets fremtidige erhvervsudvikling. Du skal både betjene/vejlede iværksættere og virksomheder i generel forstand, men også med særlig fokus på den grønne omstilling.

Holstebro Kommune er DK2020 kommune, og det stiller store krav til den samlede Co2 udledning og klimaaftryk. Som en del af denne indsats ønsker Holstebro Kommune også den lokale erhvervsservice fokuseret mod virksomhedernes grønne omstilling. Samtidig er grøn omstilling et højt profileret område i hele Midtjylland, og du vil udover opgaverne i den lokale erhvervsservice i Holstebro Kommune også indgå i Erhvervshus Midtjyllands grønne team, der arbejder i hele Midtjylland.

Beskrivelse

Erhvervshus Midtjylland har siden 2011 varetaget den lokale erhvervsservice i Holstebro Kommune. Som led i et forstærket fokus på erhvervsmæssige muligheder og krav i den grønne omstilling søges hermed en konsulent med grønne kompetencer til denne indsats.

Din opgave bliver at være synlig og opsøgende samt være den primære sparringspartner for lokale iværksættere og virksomheder omkring drifts- og udviklingsforhold – og særligt ift. den grønne omstilling. Indsatsen forventes at ske i tæt samspil med øvrige relevante kræfter (bl. a. Holstebro Kommunes Erhvervscenter) og vil omfatte følgende hovedopgaver:

  • Vejledning af iværksættere og virksomheder
  • Gennemførelse af/deltagelse i projektaktiviteter som eks. informationsmøder, iværksætterkurser/temamøder mv.
  • Netværksaktiviteter
  • Screening og visitering til specialiseret erhvervsservice og privat rådgivning.

Opgaverne vil blive varetaget med fysisk forankring i STARTVÆKST Holstebros kontor i Nupark. Endvidere vil der indgå opgaver i hele Midtjylland, som skal løses med udgangspunkt i Erhvervshus Midtjyllands kontor i Herning.

Ansættelse er hos Erhvervshus Midtjylland, hvor du bliver en del af en engageret medarbejderstab, der arbejder målrettet for at fremme iværksætteres og virksomheders forretningsmæssige udvikling. Organisatorisk bliver du ansat i Erhvervshus Midtjyllands konsulentafdeling, som består af mere end 40 kolleger fordelt på kontorer i Herning, Horsens og Aarhus plus lokal tilstedeværelse i forbindelse med varetagelse af lokale erhvervsservice-opgaver for en række midtjyske kommuner. Reference vil være til chefkonsulent Palle Brun Nielsen. Der må påregnes en del lokal og regional rejsetid. Løn efter aftale.

Kvalifikationer

Centrale kriterier for den rette kandidat til stillingen er:

  • Kompetencer og erfaring inden for erhvervsmæssig grøn omstilling – dvs. opdateret inden for krav og muligheder i den grønne omstilling
  • Betydelig erfaring med virksomhedsstart/-udvikling samt en højere merkantil eller teknologisk uddannelse
  • Kendskab til lokal/regional og international offentlig erhvervsservice/privat rådgivning.

Omkring de personlige egenskaber vil det være en fordel, hvis du har en samarbejdsorienteret og netværkssøgende personlighed – og i øvrigt er engageret, udadvendt og resultatsøgende samt har evnen til at gøre en forskel via de muligheder, som jobbet giver.

Tiltrædelse

Snarest muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning og tilhørende CV via vores hjemmeside.

Ansøgningsfrist til stillingen er den 15. juni 2022, kl. 16.

Der planlægges ansættelsessamtaler i uge 26 og 27.

Yderligere informationer

Oplysninger om STARTVÆKST Holstebro kan fås på www.startvaekst-holstebro.dk og om Erhvervshus Midtjylland på www.erhvervshusmidtjylland.dk.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til chefkonsulent Palle Brun Nielsen på tlf. 21 89 46 02 eller afdelingschef Peter Ekmann på tlf. 29 21 52 72.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herning
  • Fredag den 15. juli 2022

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Ikast

    Forretningsudvikler søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Forretningsudvikler
    • Ikast
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Viborg

    VIBORG: Junior Coordinator GAME Streetmekka Viborg GAME STREETMEKKA Viborg søger junior coordinator I GAME Streetmekka Viborg søger vi endnu en medarbejder til et ungt og dynamisk hold, der s..
    • Forretningsudvikler
    • Viborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Midtjylland

    Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang Drømmer du om at b..
    • Forretningsudvikler
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Silkeborg

    Gå tilbage til ledige stillinger Project Manager, Digital & It Vil du være med til at drive den digitale agenda på tværs af Lars Larsen Group? [xxxxx]
    • Forretningsudvikler
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Herning over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
5. juli 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2