Forretningsudvikler i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Er du strategisk skarp, og brænder du får at arbejde med udvikling, mennesker og muligheder? Og er du endda på udkig efter et job, hvor du kan gøre en forskel for Hernings yngste borgere og dem, der passer på dem?



Børnetallet vokser i Herning Kommune, og vi arbejder derfor målrettet på at tiltrække pædagogisk personale samt fastholde de dygtige medarbejdere, vi allerede har. Derfor søger vi nu dig, der motiveres af at udvikle indsatser, der kan understøtte Herning Kommune som en attraktiv arbejdsplads, hvor man som medarbejder har lyst til at engagere sig gennem mange år. Der er tale om en toårig projektstilling.

Hvordan ser en arbejdsdag ud?


Godt spørgsmål! Da der er tale om en ny stilling, har du mulighed for selv at være med til at forme stillingens indhold. Men det ligger fast, at dit hovedfokus vil være på at samarbejde med uddannelsesinstitutionerne for at opdyrke interessen for området. Du skal formidle de gode historier om det meningsfulde arbejde samt at fastholde interessen for arbejdet hos vores pædagogisk assistent elever og medarbejdere. Dit arbejde vil foregå i tæt dialog med ledelsen af området samt arbejdspladserne, så du sikrer, at indsatser og tilbud er relevante og værdiskabende.

Dine opgaver vil altså omfatte


  • arbejde på tværs af forvaltningen/forvaltninger
  • udarbejde overordnet tiltræknings- og fastholdelsesstrategi
  • styrke netværk med arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner, jobcenter, fagforbund og brancheorganisationer
  • brande de pædagogiske fag og Herning Kommune som arbejdsplads og skabe motivation for brancheskifte
  • udvikle indsatser med henblik på at få flere medarbejdere op i tid
  • støtte op om kulturudviklingen bredt og på de enkelte driftsenheder
  • repræsentere Herning Kommune i eksterne aktiviteter, der handler om rekruttering til området
  • udvikling af metoder og etablering af samarbejdsfora, der understøtter udmøntningen af rekrutteringsstrategien.

Hvem er du?


Du har en pædagogisk uddannelse, muligvis med ledererfaring eller efteruddannelse inden for kommunikation, formidling, undervisning eller lignende. Du synes, det er spændende at arbejde i en politisk styret organisation og kan lide at indgå i dialog med andre samtidig med, at du kan arbejde selvstændigt. Du sikrer dynamik i de processer, du er ansvarlig for, og du har et klart fokus på helheder på tværs af organisationen. Sidst, men ikke mindst, tør du gå foran og udfordre med nye perspektiver.

Vi forventer desuden at du


  • har gode samarbejdsevner
  • evner at se helheder og muligheder
  • har politisk og strategisk forståelse
  • har kompetencer inden for proces- og projektledelse
  • har gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt
  • kan anvende digitale og sociale medier.

Hvem er vi


Børn og Læring (BL) er en del af Børn og Unge som består af chefer, staben og pædagogiske/udviklingskonsulenter, der understøtter dagtilbud og skoler med at lykkes med opgaven. Fælles arbejder vi bl.a. med begreber som fællesskab og inddragelse af børn og unge perspektiv. I Børn og Unge bærer arbejdet præg af en videns- og databaseret tilgang til pædagogiske projekter og indsatser.

Hvorfor vælge os som din næste arbejdsplads?


Hos os er der højt til loftet og frihed til selvstændigt at tilrettelægge opgaveløsningen. Opgaverne er varierende og udfordrende. Vi har et meget tæt samarbejde hele forvaltningen, og du vil blive inddraget i mange former for processer og opgaver. Vi har et højt ambitionsniveau, og der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi har et godt sammenhold og lægger vægt på godt kollegaskab.

Yderligere oplysninger


Hvis stillingen er noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Stillingen er en fuldtidsstilling og forventes tiltrådt 1. oktober 2022 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte dagtilbudschef Bibi Salskov Olesen på telefon 22 40 62 19.

Du kan læse mere om Herning Kommune på kommunens hjemmeside.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Vi håber, at jobbet har vakt din interesse!

Der er ansøgningsfrist den 18. august 2022.

Samtaler forventes afholdt den 26. august 2022 - med mulighed for afvikling af anden samtale den 29. august 2022. Ansøgere, der inviteres til samtale, vil muligvis blive bedt om at gennemføre en personprofil/test.

Der er tale om en toårig projektstilling med ønsket opstart 1. oktober.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herning

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Ikast

    Forretningsudvikler søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Forretningsudvikler
    • Ikast
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Viborg

    VIBORG: Junior Coordinator GAME Streetmekka Viborg GAME STREETMEKKA Viborg søger junior coordinator I GAME Streetmekka Viborg søger vi endnu en medarbejder til et ungt og dynamisk hold, der s..
    • Forretningsudvikler
    • Viborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Midtjylland

    Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang Drømmer du om at b..
    • Forretningsudvikler
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Silkeborg

    Gå tilbage til ledige stillinger Project Manager, Digital & It Vil du være med til at drive den digitale agenda på tværs af Lars Larsen Group? [xxxxx]
    • Forretningsudvikler
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Herning over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2