Forretningsspecialist med stærke kommunikative kompetencer til Udbetaling Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at formidle i øjenhøjde?
I Kundedrift & Produktudvikling arbejder vi hver dag på at udfordre og forbedre systemløsninger og kommunikation, så kundeoplevelsen på boligstøtteområdet hele tiden forbedres. Der er mange potentialer og opgaver, og derfor søger vi en forretningsspecialist i en nyoprettet stilling, som skal indgå i teamet Kunder & Kommunikation.

Dine vigtigste opgaver bliver at udvikle og producere skriftlig kundekommunikation på forskellige kanaler fx i breve og på borger.dk. Du skal også være med til at analysere budskabsflows, servicedesign, kundetilfredshed og -behov.

Konkret leder vi efter dig, der:

  • er skarp til skriftlig kommunikation og kan formidle komplekse budskaber

  • kender til borgerkommunikation fra tidligere jobs eller har interesse for det

  • har lyst til at indgå i et arbejdsfællesskab med forskellige fagligheder, hvor der også vil være behov for at opbygge viden uden for dit eget kerneområde.


Du vil få et tæt samarbejde med kolleger i egen afdeling, Boligstøttes kundeservice, eksterne leverandører og øvrige interne og eksterne interessenter. Den skriftlige udarbejdelse af breve og andre tekster vil ligge hos dig. Du skal derfor kunne lide vekselvirkningen mellem fokuseret tekstproduktion, dialog i workshops og projektorienteret arbejde.

Kan du arbejde tæt sammen med specialister?
Du har en relevant videregående kommunikationsfaglig uddannelse og gerne 2-5 års erfaring fra et bureau eller en større organisation. Alternativt har du gode argumenter klar i skuffen for, hvorfor vi er et godt match alligevel.

Som person tager du ansvar for fremdriften i dine opgaver, som du er god til at følge helt til dørs. Du tager gerne initiativ og byder ind med din erfaring, så vi sammen kan udvikle vores løsninger til gavn for dem, der bruger dem.

Boligstøtte er et komplekst område, både juridisk og systemmæssigt. Derfor er det afgørende, at du også kan træde ud af din egen kommunikationfaglighed og arbejde tæt sammen med andre specialister om opgaver uden for den vante ramme – med kundens oplevelse som det vigtigste fælles mål.

Vil du arbejde i et tværfagligt miljø?
Du bliver en del af afdelingen Kundedrift & Produktudvikling Boligstøtte, hvor vi er 25 medarbejdere, der arbejder godt sammen. Afdelingen er bredt funderet fagligt mellem specialister inden for både system og kommunikation og kolleger med en fortid i vores kundeservice. Herudover er der et tæt samarbejde med driftsjurister, IT- og dataspecialister, projektledere, økonomimedarbejdere og mange andre.

Vi udbetaler årligt ca. 15 mia. kr. til 750.000 husstande i Danmark, og vi sætter en ære i at løse en vigtig samfundsopgave.

ATP Koncernen er Danmarks største pensions- og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. 2 ud af 3 velfærdskroner der udbetales i Danmark, udbetales af ATP.

=dig? Så send din ansøgning
Vi behandler ansøgninger løbende, så send os gerne din ansøgning og CV nu, eller senest søndag d. 22. november. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Britt Blichfeld Davidsen på [email protected] eller tlf. 4033 6854.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Hillerød
  • Søndag den 22. november 2020

Lignende jobs

  • Principal Clinical Project Manager

    Do you thrive in developing new drugs for patients? Can you make a difference driving clinical trials with a focus on both strategic and operational details? Are you a team player who are motivated..
    • Forretningsudvikler
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Multidisciplinary Project Manager

    Read this if you want to manage exciting multidisciplinary building projects and aren’t afraid to learn new things.Can you lead small or medium-sized design projects from start to finish? Do yo..
    • Forretningsudvikler
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Cost Engineer at Novo Nordisk Engineering

    Cost Engineer at Novo Nordisk Engineering Are you passionate about shaping the lifecycle of cost and being an important advisor for Project Executive Management? Does the possibility of contrib..
    • Forretningsudvikler
    • Virum
    Få mere info
  • Digitaliseringskonsulent til arbejdet med digitale...

    Vil du arbejde med samfundskritiske teknologier? I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de..
    • Forretningsudvikler
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 1