Sektionschef til Forretningsudvikling i Pension & Sikring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du motivere og vise faglig retning?
ATP administrerer en række ordninger på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten. I Pension og Sikring har vi tre Agile Release Trains (ART’er), som står for forretningsudvikling og kundedrift af disse.

Som sektionschef får du ansvaret for ledelse og udvikling af en sektion bestående af 20 medarbejdere, der alle har deres daglige arbejde i tværfaglige teams i vores agile leverancemodel. Medarbejderne er faglige specialister inden for forretningsudvikling, kommunikation og UX.

Din fornemmeste opgave er at være en nærværende og coachende leder, der formår at vise faglig retning og ambition. Du understøtter dine medarbejdere, deres mandat og rolle og udvikler individuelle træningsbaner med blik for både den enkelte og den samlede gruppes kompetencer. Opgaveledelsen i det daglige ligger hos andre.

Konkret bliver det dig, der:

  • sikrer, at alle dine medarbejdere trives, udvikler sig og leverer opgaveløsning på højt niveau (og med en klar forståelse af, at de tre parametre hænger tæt sammen)
  • agerer fagligt fyrtårn, som kan udvikle sektionen og vores forretningsområde
  • understøtter medarbejderne og deres værktøjskasse, så de kan gå forrest og sikre, at ATP’s strategi og kundeløfter afspejles i konkrete produkter med høj business value
  • kan skabe gode relationer på tværs af ATP
  • sikrer kundefokus, hvilket er en central opgave for alle i sektionen og er en af vores kerneværdier.

Du får et tæt samarbejde med afdelingscheferne i vores tre ART’er samt Product Owners og Scrum Masters i de teams, hvor ux’erne, forretningsanalytikerne, kommunikationskonsulenterne løser deres opgaver.

Internt i området er der et tæt samarbejde med den anden sektionschef og afdelingschefen. Særligt ift. hvordan vi løbende sikrer et solidt kundefokus og får identificeret nye muligheder og behov tidligt inden for de arbejdsmarkedsordninger, vi administrer.

Er du en coachende leder?
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund og erfaring med personaleledelse, digital udvikling og politiske processer.

Du har fokus på at sikre et fælles-DNA på tværs af dine medarbejderes fagligheder. Du skaber en positiv holdånd i sektionen og samarbejder på tværs af organisationen. Derudover er du den rigtige til jobbet, hvis du har:

  • solide ledelsesmæssige kompetencer; især som coachende leder, talent manager, og når det handler om at træne medarbejdere i arbejdet som konsulent og proceskonsulent
  • kompetencer inden for analyse af processer og kvantitative data, opgavenedbrydning og projektstyring
  • kendskab til agile arbejdsmetoder, koncepter og organisering
  • styr på den kommunikationsfaglige værktøjskasse og gerne erfaring med kunderettede værktøjer som Design Thinking, servicedesign, kundeinvolvering og innovation.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
P&S er en matrixorganisation hvor et godt og tæt samarbejde på tværs er en forudsætning for, at vi kan levere vores løsninger effektivt. Organisatorisk indgår du i et forretningsudviklingsområde bestående af ca. 45 medarbejdere, der alle arbejder med forretningsudvikling og kundekommunikation.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os en kort ansøgning og dit CV. Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Bodil Bygvrå Nielsen på tlf. 2972 6609 eller [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
21. september 2024 6
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2