Forretningsspecialist til at strukturere kvantitativ og kvalitativ kundedata og spotte udviklingspotentialer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du spotte udviklingspotentiale?
I afdelingen Ordningscenter i Pension & Sikring (P&S) bidrager vi bl.a. til administrationen af en række af de sikringsordninger (fx Lønmodtagernes Garantifond, ATP Livslang og FerieKonto), som administreres af ATP på vegne af arbejdsmarkedets parter og staten.

Vores ambition er at kende vores kunder og deres behov. Det forpligter, og derfor er det vores ansvar at bearbejde og strukturere eksisterende kundedata og omsætte dem til kundeindsigter, som herefter benyttes til konkrete forbedringstiltag med henblik på at gøre både kunderejse og administration lettere.

I øjeblikket er vi på udkig efter metodestærke akademiske profiler, som kan bidrage med afgørende input til, hvordan det overordnede forretningsområde i P&S kan videreudvikles.

Konkret betyder det, at det bliver dig, der:

  • samarbejder med kolleger på tværs af ATP ift. at omsætte viden og erfaringer til indsigter og pointer, som efterfølgende kan oversættes til konkrete initiativer i vores administrationsforretning
  • faciliterer procesoptimering
  • strukturerer og analyserer kvantitativt og kvalitativt kundedata
  • udarbejder analysedesign til at identificere forbedrings- og effektiviseringspotentialet for enten kundegruppen eller produktet
  • spotter udviklingspotentialer på forretningsområdet, fordi du interesserer dig for at bygge bro mellem fagligheder og at forstå både dialogen med borgere og virksomheder og kompleksiteten i digitaliseringsprocesser
  • er af nye teknologier og har erfaring med at indgå i processer omkring implementering af digitale løsninger.
  • udvikler vores faglige formidling, herunder udarbejder præsentationer, oplæg og vejledninger til kolleger.

Taler du ’data’?
Vi forestiller os, at du har en relevant videgående uddannelse fx indenfor samfundsvidenskab, ingeniørvidenskab eller informationsteknologi. Du har en god forretningsforståelse, og så evner du at analysere og oversætte komplicerede datasæt, fordi du brænder for at formidle data til kolleger i et udpræget tværfagligt miljø.

Det er centralt, at du kender til kompleks projektledelse og det at fungere i en leverancestyret organisation med fokus på resultater og værdiskabelse. Og så vil det være en fordel, hvis du kender til SAFe rammeværket og agile metoder.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager familieydelser, barselsdagpenge, pension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge. Det betyder, at to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

Som forretningsspecialist i Ordningscenteret i Pension & Sikring, bliver du en del af et team bestående af 10 kolleger. Vi går op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed.

Du vil få en bred berøringsflade med kolleger fra andre dele af ATP, fordi du vil komme til at samarbejde på tværs af fagligheder i afdelingen men også på tværs af specialistfunktioner i ATP. Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

Du kan læse mere om det at være forretningsspecialist i ATP her: https://www.ATP.dk/karriere/forretningsspecialist-i-ATP

=dig? Så send os en ansøgning
Send os en ansøgning senest torsdag den 14. december. Vi afholder samtaler løbende og håber på opstart 1. februar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bodil Bygvrå Nielsen på tlf. 2972 6609 eller mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Hillerød
  • Torsdag den 14. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6