Laborantelev - start din karriere hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Humlebæk

Vil du bruge 12 måneder blandt eksperter inden for netop dit fagområde? Har du mod på at lære fra de bedste – og selv byde ind med spørgsmål? Som laborantelev hos Coloplast får du en bred uddannelse, hvor du kommer helt tæt på vores kemiske og fysiske tests. Sammen gør vi en forskel.

Hos Coloplast hjælper vi mennesker med specielle behov i forhold til f.eks. kontinens, stomi og sårpleje. Vi lægger stor vægt på at, udvikle nye produkter gennem brugerdreven innovation, og vi stræber samtidig efter et miljø, hvor vores medarbejdere bringer nysgerrighed med på arbejde. Vi er drevet af at gøre en reel forskel ved hjælp af vores produkter, og derfor arbejder vi også med den nyeste og mest avancerede teknologi.

Hos Coloplast får du mange muligheder
Som laborantelev hos Coloplast kan du se frem til et lærerigt og velstruktureret uddannelsesforløb, hvor du bliver tilknyttet ét af følgende laboratorier:

I klæberlaboratoriet i Humlebæk, som er en del af R&D-organisationen (Research and Development), bliver du en del af et ud af tre teams, med baggrunde inden for kemi, fysisk kemi og materialelære, som arbejder med at skabe fremtidens stomi klæbere eller sårpleje produkter og designe af nye testmetoder der kan støtte udviklingen af de nye produkter samt metoder som reologi og peel adhæsion og du vil således være med til at skabe nye innovative klæbere. Du vil blive tilknyttet klæber teamet i det daglige men vil også være i berøring med andre laboratorier som f.eks. ”Chemical Analysis team” eller det præklinisk laboratorium.

I materialelaboratoriet i Humlebæk bliver du en del af R&D materialeafdelingen, som består af 4 teams. Du vil blive tilknyttet et team, som arbejder med udvikling, fremstilling og blanding af nye polymerer/coatinger til katetre. Under forløbet vil du få en forståelse af, hvilke materialeegenskaber der er vigtige for både coating og katetre. Materialeegenskaberne vil du være med til at undersøge ved brug af en bred palette af metoder indenfor f.eks. pH, bufferkapacitet, reologi, friktionstest og mekaniske test på trækprøveapparat.

Et velstruktureret uddannelsesforløb
I løbet af dit 1-årige forløb hos os får du en intern vejleder, der hjælper med at sikre, at du når omkring alt i din uddannelsesplan og lærer alt om alle de rigtige testmetoder. Samtidig vil vi gerne give dig en bred indsigt i vores arbejde, så du får også mulighed for at følge en elev i en anden afdeling – typisk i en periode på 1-2 uger.

Vi lover dig et lærerigt miljø
Du vil blive omgivet af bred viden og vil træde ind i et fantastisk arbejdsmiljø, hvor der altid er en kollega til at hjælpe dig på vej, når du har brug for det. Vi er vant til at samarbejde på tværs af fagområder – fra erfarne laboranter til nyuddannede ingeniører. Vi ser nemlig vidensdeling som en stor styrke, for arbejdet bliver kun sjovere, når vi gør det sammen.

Hvad skal du kunne for at søge?
Her er masser af muligheder for at lære, så vi forestiller os, at du kommer med faglig nysgerrighed og lyst til at få en masse viden med i rygsækken. Du bliver en naturlig del af teamet, og derfor forventer vi også, at du er god til at samarbejde, og at du byder ind, hvor du kan.

Dine kvalifikationer:
Du er ved at uddanne dig til laborant – og skal starte på praktikforløbet i vinteren 2021.
Du skriver og taler dansk og engelsk.

Er det noget for dig?
Hvis du kan se dig selv bruge det næste år på at lære en masse blandt søde og dygtige kolleger, så tøv ikke med at sende os en ansøgning – mærket med hvilken afdeling du er interesseret i.

Har du spørgsmål til stillingen i klæber laboratoriet er du meget velkommen til at kontakte Head Of Adhesive Supporting Products Henrik Olsen på +45 4911 3032 eller Laborant Bettina Nord Beck på +45 4911 1171.

Har du spørgsmål til stillingen i materialelaboratoriet er du meget velkommen til at kontakte Team Manager Johannes Daprà på +45 4911 3357 eller Laborant Tina Sortberg på +45 4911 3182.

Opstart: 1. februar 2021.

Send din ansøgnings snarest muligt og senest d. 30. november 2020. Indkomne ansøgningerne vil blive evalueret løbende.

Pursuing an ambitious growth agenda, Coloplast develops and markets products and services that make life easier for people with intimate healthcare needs. Employing about 12.000 people and with products available in more than 143 countries, we are one of the world´s leading medical device companies. We are constantly growing our business and always looking for new ways to move forward – we explore, learn and look for new ways of doing things.

Coloplast is committed to being an inclusive organization, where people bring their differences to work each day, fulfil their potential and have a strong sense of belonging because – and not despite – of their differences. We therefore encourage all qualified candidates to apply regardless of gender, age, race, nationality, ethnicity, sexual orientation, religious belief or physical ability.

Visit us on Coloplast.com.

Watch the film. Follow us on LinkedIn. Like us on Facebook.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Humlebæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Humlebæk

Lignende jobs

  • Principal Clinical Project Manager

    Do you thrive in developing new drugs for patients? Can you make a difference driving clinical trials with a focus on both strategic and operational details? Are you a team player who are motivated..
    • Forretningsudvikler
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Multidisciplinary Project Manager

    Read this if you want to manage exciting multidisciplinary building projects and aren’t afraid to learn new things.Can you lead small or medium-sized design projects from start to finish? Do yo..
    • Forretningsudvikler
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Cost Engineer at Novo Nordisk Engineering

    Cost Engineer at Novo Nordisk Engineering Are you passionate about shaping the lifecycle of cost and being an important advisor for Project Executive Management? Does the possibility of contrib..
    • Forretningsudvikler
    • Virum
    Få mere info
  • Digitaliseringskonsulent til arbejdet med digitale...

    Vil du arbejde med samfundskritiske teknologier? I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de..
    • Forretningsudvikler
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Humlebæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Humlebæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Humlebæk over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 15
18. september 2024 15
17. september 2024 15
16. september 2024 15
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 15
11. september 2024 15
10. september 2024 15
9. september 2024 15
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 15
5. september 2024 15
4. september 2024 15
3. september 2024 15
2. september 2024 15
1. september 2024 15
31. august 2024 15
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 15
27. august 2024 15
26. august 2024 15
25. august 2024 15
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 15
21. august 2024 15
20. august 2024 15