Rekrutteringsfirma

Researchkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Researchkonsulent – spot det rette match


Har du analytisk talent og lyst til at fordybe dig i søgeprocessen efter dygtige medarbejdere til vores kunder? Er du motiveret for at skabe egen læring, så du bliver den bedste til Boolean search på blandt andet LinkedIn? Når andre giver op, fordi det er svært, bliver du ved – er det dig vi leder efter?


Om jobbet
Som researchkonsulent er det din opgave at finde det bedste kandidatfelt til vores rekrutteringsprocesser. Du bliver afgørende for succes i den analytiske del af processen. Du deltager i kundemøder sammen med rekrutteringskonsulenten, så du er godt klædt på til at forstå, hvad det er for en medarbejder, kunden mangler til sit team. Det giver dig en stor indsigt i forskellige virksomheder, brancher, organiseringsmåder og jobtyper. På baggrund af kravprofilen udarbejder du en searchstrategi for stillingen og påbegynder en struktureret søgeproces. Vores CV-bank med jobsøgende kandidater og vores recruiter version af LinkedIn bliver væsentlige værktøjer i din søgeproces. Når du har udarbejdet en bruttoliste med de bedste kandidater, og har fået deres accept til at indgå i processen, sender du de egnede kandidater videre til proces ved den ansvarlige rekrutteringskonsulent.

Du bliver kontorets specialist i research, og du arbejder tæt sammen med de 3 rekrutteringskonsulenter og den administrations- og annonceansvarlige. Du skal forvente en hverdag, hvor du skal bruge din analytiske sans og dit overblik, når du skifter fokus fra ”Projektleder i byggebranchen” til ”Indkøbsassistent i tekstilindustrien”.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Deltage i stillingsafdækkende kundemøder sammen med rekrutteringskonsulenten, hvor du indsamler viden til search processen
  • Ansvarlig for at source kandidater til stillinger, hovedsageligt i LinkedIn Recruiter, men også i CV-databaser og på sociale medier
  • Skabe relationer og motivere potentielle kandidater via LinkedIn Inmails og telefonsamtaler
  • Holde dig opdateret med den nyeste viden indenfor rekruttering og research

Jobbet kan, afhængig af dine kompetencer og ønsker, også indeholde undervisning i LinkedIn og mindre marketingopgaver. Du vil blive certificeret i vores testværktøjer, så du får indsigt i personers forskellighed via fokus på talentet bag mennesket, og vil eventuelt kunne få opgaver med testfeedback til kandidater.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse på kandidatniveau samt har analytiske evner, så du kan finde detaljer i en kompleks mængde af data. Alternativt har du allerede erfaring med research på LinkedIn. Du besidder en kritisk sans, hvor du helt generelt tillægger data stor værdi.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har stærke evner i at grave efter og finde informationer på nettet
  • Har lyst til at nørde, forfine og gå i dybden med searcharbejdet efter kandidater
  • Er vedholdende og giver ikke op - når det er svært, finder du nye måder at nå i mål på
  • Er nysgerrig, så du holder dig opdateret på udviklingen indenfor search og rekrutteringsværktøjer generelt
  • Besidder et stort overblik og kan håndtere flere search opgaver på samme tid, selvom de er forskellige steder i processen
  • Helt generelt er god til at læse mennesker
  • Formulerer dig fejlfrit, både skriftligt og mundtligt, på dansk og engelsk

Vi tilbyder
Du får berøring med et bredt og afvekslende udsnit af searchopgaver i et tæt samarbejde med vores mange spændende kunder i forskellige brancher. Vores typiske kunder er mindre og mellemstore virksomheder, og vi hjælper dem med mange forskellige stillinger indenfor funktionærområdet. Hos os bliver du en del af et team med erfarne og kompetente rekrutteringskonsulenter, hvor involvering og vidensdeling er naturlig del af vores måde at arbejde på.

”Her er altid en god stemning på kontoret, lige meget hvor travlt vi har. Vi arbejder med mennesker og har respekt for, at ethvert møde med os skal være en god oplevelse – sådan er det også internt, og jeg har aldrig følt mig så værdsat som medarbejder, som jeg gør her. Jeg er aldrig i tvivl om, at min arbejdsindsats er værdsat” – Mette

Vi har stor fleksibilitet i planlægningen af vores arbejdstid og kan gøre brug af hjemmearbejdsplads ,så længe vi lever op til de forventninger, vi har skabt hos kunden, kandidaten og internt i teamet. Vi har frokostordning, hvor vi hver dag spiser sammen, og vi har kontor i et smukt restaureret hus med kunst på væggene.

”Jeg kan godt lide kulturen, hvor man sparrer meget med sine kollegaer, da vi alle har forskellige kompetencer. Her er frihed under ansvar og oplevelsen af at man gør en forskel” - Kristine

Her hersker et uformelt og behageligt arbejdsmiljø, hvor vi kommer hinanden ved. Vi er tætte kolleger, og vi vil hinanden det bedste. Vil du være en del af det?

PRO&CO har været en aktiv spiller i rekrutteringsbranchen siden år 2000, og har med kontor i Ikast, skabt et solidt fodfæste i det midtjyske område, hvor virksomhedens særpræg er at løse opgaver med udgangspunkt i kundens behov og i øjenhøjde med kandidaterne. Se mere på www.proogco.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ikast

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Ikast

    Forretningsudvikler søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Forretningsudvikler
    • Ikast
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Midtjylland

    Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang Ambitiøs og erfaren projektudviklingschef med skabertrang Drømmer du om at b..
    • Forretningsudvikler
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Silkeborg

    Gå tilbage til ledige stillinger Project Manager, Digital & It Vil du være med til at drive den digitale agenda på tværs af Lars Larsen Group? [xxxxx]
    • Forretningsudvikler
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Ikast

    Kan du bevare overblikket på projekter, og trives du godt i en koordinerende rolle med branchens bedste specialister indenfor rækkevidde? Hvis du dertil motiveres af at blive en del af et team med .
    • Forretningsudvikler
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ikast over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2