[xxxxx] søger en havneudviklingschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

By & Havn søger en havneudviklingschef

Ønsker du at arbejde med den strategiske udvikling af havnen i København, så læs videre
Københavns havn er byens vugge og fælles byrum, og er i rivende udvikling. By & Havn har ansvar for at drive byens havn. Målet er at skabe en levende og bæredygtig havn for alle med en god balance af byliv, rekreative og kommercielle aktiviteter i tæt samarbejde med relevante partnere, brugere og interessenter. De kommende år kommer der til at ske store investeringer og en grøn omstilling af erhvervshavnen, som skal understøtte, at Københavns havn bliver en moderne, bæredygtig havn.

Havneudviklingschefen får ansvar for at styre og koordinere By & Havns forskellige indsatser og interesser. Arbejdet er for længst begyndt og de første resultater opnået, men der kræves en betydelig fremtidig indsats og yderligere kompetencer. Derfor er dette en nyoprettet stilling i en nyetableret afdeling, som skal styrke den strategiske indsats med udviklingen af havnen.

Roller og ansvar
Du får i det daglige ansvaret for at implementere strategien ”Det blå byrum” gennem en række aktiviteter, som understøtter udviklingen af havnen, i tæt samarbejde med andre afdelinger i By & Havn, Københavns Kommune samt eksterne interessenter og organisationer.

Aktiviteterne spænder bredt, og det er en rolle, som betyder, at man skal være en stærk formidler – både når det gælder de små foreninger, større organisationer, erhvervslivet og som By & Havns repræsentant i forhold til relevante myndigheder.

By & Havn er myndighed i Københavns havn, så ansvaret omfatter også at sikre korrekt udøvelse af By & Havns egne myndighedsforpligtelser, f.eks. at afgørelser træffes på et korrekt og veldokumenteret grundlag.

I dialog med bl.a. kommunen skal der udvikles en ”zoneplan” for havnen, der skal skabes pladser til flere husbåde, lystbåde og andre aktører samtidig med, at de erhvervsdrivende skal have mulighed for at færdes i og servicere havnen. Værktøjskassen skal udvides med et bedre datagrundlag, app-løsninger og digitalisering af havnen, så afgørelser og dispositioner kan ske effektivt og sagligt.

Du får også ansvar for at være bindeled til CMP i det daglige og strategiske samarbejde, og dermed også for By & Havns mål for den grønne omstilling af havnen. Københavns havn har således brug for dig, hvis du sammen med dit hold kan organisere en udvikling, som balancerer hensynet til et hastigt voksende rekreativt havnemiljø med en naturlig udvikling af erhvervshavnen og havnerelaterede erhvervsaktiviteter. Dertil kommer arbejde med sikkerhed i og omkring havnen, som er et væsentligt fokusområde i samarbejde med Danske Havne, Beredskabet og kommunen.

Berøringsfladen såvel internt som eksternt er bred, og stillingen kræver evnen til at begå sig bredt og i flere lag uden at miste overblikket og det gode humør.

Dine egenskaber og erfaring
Som person er du i stand til at håndtere en foranderlig hverdag og sikre fremdrift, også når der opstår uforudsete hændelser. Du mestrer den faglige lederrolle samtidig med, at du er inddragende og evner at samarbejde på tværs af organisationen. Du har en struktureret tilgang, og har bevist, at du kan bevare overblikket og kan agere i en travl hverdag.
Du har et naturligt talent for at kommunikere og udvise handlekraft samtidig med, at dem, du samarbejder med, oplever at blive mødt med respekt. Samtidig trives du også med at være en del af et politisk præget miljø, som mange har deres interesse og opmærksomhed rettet mod – det være sig politikere, borgere, myndigheder eller virksomheder.
Fagligt kan du have baggrund i flere retninger, men det er væsentligt, at du har solid erfaring og har arbejdet med strategisk udvikling.

Vi tilbyder
  • Et selvstændigt og spændende job i en attraktiv virksomhed, hvor du får mulighed for at arbejde med mange berøringsflader i organisationen og med By & Havns mange interessenter.
  • En god balance mellem arbejde og fritid samt et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.
  • Andre attraktive vilkår – f.eks. sundhedsforsikring, parkeringsplads, en populær personaleforening og jævnlige sociale og faglige arrangementer.
  • Mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet.
  • Og den flotteste lokation med udsigt ud over havnen ved Nordre Toldbod.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt direktør for Ejendomme, Drift & Parkering, Henrik Steenstrup på 20 23 64 43.

By & Havn opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Ansøgningsfristen er søndag den 9. oktober 2022 kl. 23.59.

Søg stillingen ved at klikke på knappen: ”Send ansøgning”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København K
  • Søndag den 09. oktober 2022

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Forretningsudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København K

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Forretningsudvikler
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København K over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0