Udviklingskonsulent til Planafdeling for vand og spildevand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR, Danmarks største multiforsyningsselskab, er forsyningsselskab for otte kommuner i hovedstadsområdet, og vi har ca. en mio. kunder og en lang række samarbejdspartnere.

I Planafdelingen planlægger og udvikler vi HOFORs og vores ejerkommuners store ambitioner for vandindvinding og vandforsyning samt klimatilpasning og spildevandshåndtering. Vi har ansvaret for både den løbende planlægning og projektforberedelse og den mere langsigtede planlægning for alle otte ejerkommuner. Derfor må vi løbende udvikle os til en mere effektiv og velfungerende organisation, hvor overblik, samarbejde, koordinering og prioritering er nøgleord. Samtidig varetager vi en række forskellige udviklingsopgaver på tværs af hele vand- og spildevandsområdet i tæt samarbejde med det øvrige HOFOR.

Som vores nye udviklingskonsulent understøtter du løbende overblik, prioritering og udvikling i tæt samarbejde med Planafdelingens samlede ledergruppe. Du varetager forskellige eksterne relationer som kan lede og bidrage til koordinering og forbedring af vores interne processer og samarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Samarbejde med kommuner, forsyninger og andre parter herunder planlægge, afholde og følge op på møderækker
  • Bidrage til den løbende dialog med vores ejere
  • Bidrage til tværgående projekter og processer med eksterne parter
  • Lede og drive udviklingsaktiviteter internt i afdelingen og tværgående i HOFOR
  • Understøtte afdelingens ledelse med relevant ledelsesinformation samt forbedre processer og kommunikation i afdelingen
  • Indgå i afdelingens gruppe af LEAN koordinatorer

Du får 75 kolleger i Planafdelingen, og du refererer direkte til Planchefen. Vores hverdag er præget af et tæt og stort samarbejde, både eksternt og internt, med mange kontaktpunkter, både i og uden for huset.

Selvstændig holdspiller

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse. Det er afgørende, at du både kan strukturere din hverdag og dine opgaver selvstændigt samtidigt med, at du formår at skabe et rigtigt godt samarbejde og en god dialog med mange forskellige parter, hvor du kommunikerer klart og tydeligt.

Erfaring fra et lignende job i en kommune, anden myndighed eller organisation er en fordel, men er ikke afgørende. Det samme gælder for erfaring med og uddannelse i LEAN og projektledelse.

Alt efter din profil vil der være mulighed for at følge forskellige uddannelsesforløb i HOFOR.

Det er desuden en fordel, hvis du har kørekoret til personbil, kategori B, men det er ikke et krav.

Bliv en del af en større udvikling

HOFORs vision er at skabe bæredygtige byer. Det betyder bl.a., at vi sikrer rent og sundt vand til nuværende og kommende generation, sikrer byerne mod klimaforandringer, bidrager til grønne og blå byrum og driver en udviklingsorienteret forsyning med minimalt eller positivt miljøaftryk.

Du bliver derfor del af en større udvikling med høje ambitioner og et meget stort aktivitetsniveau. Det er afgørende for HOFOR, at vores løsninger forankres solidt i omverdenen, og at vi bidrager til sammenhængende og tværgående udvikling. Også derfor er dialog og samarbejde en integreret del af vores daglige arbejde.

Læs mere om vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte planchef Brian Hansen på telefon 27954745 eller [email protected].

Ansøgningsfristen er den 13. september 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 38 og 39 og ønsker opstart snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København S
  • Søndag den 13. september 2020

Lignende jobs

  • Equipment Strategy Manager

    OpportunityAbout usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Forretningsudvikler
    • København K
    Få mere info
  • Projektudvikler til sol- og vindenergi

    Som en del af Danmarks største forsyningsselskab, er du med til at skabe fremtidens forsyning. [xxxxx] har store ambitioner på området, og som projektudvikler skal du bidrage til, at Københavns Kom..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Project Manager

    <p>Do you have experience with project and discipline management of large and complex electrical installations and automation solutions for the utilities sector? Do you want to push the bound..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsanalytikere til strategisk udvikling

    Vil du være en del af en vigtig samfundsopgave, hvor du understøtter finansieringen af velfærdssamfundet? Er du en stærk analytiker, og motiveres du af at følge opgaverne fra start til slut? Så er .
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København S over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
16. september 2024 6
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 4
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 6