Proces- og forretningsudviklere til Kapital- og Pensionsprocesser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Brænder du for forretningsudvikling og for at skabe gode processer? Finder du gode løsninger i arbejdet med at forenkle og optimere? Kan du kommunikere de gode idéer, så andre forstår pointerne? Så er det måske dig vi mangler i Kapital- og Pensionsprocesser i Skattestyrelsens afdeling for udvikling af processer for personbeskatning?

Vi søger lige nu flere kollegaer, der kan være med til at kortlægge, udvikle og implementere processer, der sikrer høj datakvalitet og understøtter en sikker administration, hvor pengeinstitutterne m.fl. smidigt kan indberette oplysninger om borgernes kapital- og investeringsforhold.

Spændende og komplekse opgaver med stor samfundsmæssig betydning
Vi søger kolleger til renteområdet og til værdipapirområdet. Renteteamet har brug for kolleger, der skal understøtte processer for indberetningerne til Skattestyrelsen fra den finansielle sektor. Værdipapirteamet brug for kolleger, der skal understøtte processerne for forskuds- og årsopgørelserne, dvs. fra data er modtaget hos Skattestyrelsen til det udstilles enten via Skattestyrelsens værdipapirsystem eller direkte på forskuds- eller årsopgørelsen.

De to teams af proces- og forretningsudviklere har den koordinerende rolle for processerne på hhv. rente- og værdipapirområdet i Skattestyrelsen og arbejder i et konstant og nødvendigt samspil med vores øvrige forretningsudviklerkontorer, de interne driftsenheder, vores juridiske afdeling samt it-udviklings- og driftskontorer. Blandt eksterne kontakter kan fx nævnes den finansielle sektor.

Du vil derfor sammen med teamet have stor indflydelse på arbejdsgange samt udviklings- og implementeringsprocesserne på hele kapital- og investeringsområdet.

Vores kontor har det strategiske og processuelle ansvar for udviklingen af indberetningsprocesser på kapital- og pensionsområdet. Kapitalområdet omfatter indberetninger fra den finansielle sektor om værdipapirer, renter, formue og gæld, men også indberetninger fra andre virksomheder og foreninger om fx fagforeningskontingenter, udlejning af fritidsboliger mv. Du kan læse mere om vores arbejdsområde via dette link.

Fælles for alle i kontoret er bevidstheden om, at vores arbejde er med til at sikre korrekt indberetning og beskatning, og derigennem at understøtte danskernes tillid til skattesystemet og finansiering af velfærden.

Christian Bundgaard, der startede i slutningen af 2020, beskriver jobbet og kollegerne således:
”Som forretningsudvikler fik jeg hurtigt mine egne opgaver og ansvar. Jeg har selv indflydelse på at påvirke og forme min stilling samt de tilhørende arbejdsopgaver. Vi løser komplekse opgaver med en høj faglighed i vores team, og overalt er der dygtige kollegaer, som altid er klar til at dele ud af deres høje faglighed”.

De to teams varetager et bredt spænd af opgaver, fx:

  • at bidrage til kortlægning og udvikling af processer, systemer, vejledninger mm.
  • at implementere ny eller ændret lovgivning på kapitalområdet, herunder beskrive forretningsmæssige krav og deltage i test af it-løsninger
  • at være indgang for de mere tekniske spørgsmål til processerne fra andre afdelinger i Skatteforvaltningen og eksterne samarbejdspartnere
  • at bidrage til gode samarbejdsrelationer både inden for Skattestyrelsen, på tværs af Skatteforvaltningen samt med eksterne samarbejdspartnere
  • at udvikle, afklare, beskrive og dokumentere faglige problemstillinger relateret til kapitalområdet
  • at indgå i og bidrage til moderniseringsplaner for henholdsvis kapital- og værdipapirområdet
  • at bidrage til besvarelse af spørgsmål fra skatteministeren og Skatteministeriets Departement.

Som proces- og forretningsudvikler i Skattestyrelsen kan der altså blive mulighed for at deltage i større it-projekter og langsigtede initiativer på værdipapir- og renteområdet, ligesom varetagelsen af en række ad hoc-opgaver i forbindelse med indberetnings-, beregnings- og udstillingsprocessen er en del af jobbet. Du skal være indstillet på en spændende og dynamisk hverdag, hvor tempoet er højt og prioriteringen af opgaver kan ændres på daglig basis.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en god skattemæssig/juridisk forståelse og muligvis allerede kendskab til renteområdet og beskatning af værdipapirer. Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være skatterevisor, jurist, cand.merc., cand.merc.(jur.), scient.pol. eller lignende, men du kan også have en anden relevant uddannelsesbaggrund med fokus på processer og forretningsudvikling, gerne suppleret med nogle års erhvervserfaring. Alternativt kan du have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde i fx den finansielle sektor.

Har du erfaring fra en anden lignende stilling og tilmed viden inden for skatteretten, kommer du hurtigere i gang, men der er i høj grad også læring på jobbet. Læringskurven er stejl i starten, så det er vigtigt, at du har mod på, og er god til, at tilegne dig ny viden.

Til renteteamet har vi især brug for en profil, der er teknisk anlagt med flair for at kunne tilgå og forstå it-systemerne. Samtidig er det en fordel, hvis du kan jonglere med og lave udtræk fra Business Objects.

Til værdipapirteamet er der ligeledes behov for teknisk flair og evne til at anvende de indkomne data i relation til årsopgørelsen. Processer for det kommende års lovkrav mm. skal beskrives, udvikles og testes i samarbejde med systemejere og leverandører. Vi arbejder desuden aktivt med lovgivningsmæssige, systemmæssige, kommunikative og kontrolmæssige forbedringer af værdipapirområdet, hvilket du i høj grad også vil blive en del af.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • er en holdspiller, der får tingene til at glide med godt humør, og kan rumme mange kontaktflader på tværs af en stor organisation
  • er god til konstruktivt at spørge ”hvorfor”, med det formål at få tænkt hele vejen rundt og finde de bedste løsninger i krydsfeltet mellem forretningens behov, den juridiske ramme og de tekniske muligheder
  • har en struktureret, analytisk og nysgerrig tilgang til dine arbejdsopgaver
  • er fleksibel og i stand til at bevare overblikket, da du bliver del af en til tider hektisk hverdag med mange opgaver og korte deadlines
  • kan forstå og formidle komplekse problemstillinger og trives med en høj grad af skriftlighed i dit arbejde

Vi kan tilbyde dig
Et spændende job i kontoret Kapital- og Pensionsprocesser sammen med 18 engagerede kolleger. Du vil blive udfordret på den gode måde og får mulighed for at bidrage til en vigtig samfundsopgave. Med deltagelse i vores onboardingprogram samt løsning af dine faglige opgaver, vil du opleve, at du bliver udviklet dagligt og kontinuerligt får ny viden inden for et komplekst fagområde.

Ansøgning og kontakt
Send senest den 16. januar 2022 din ansøgning samt CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen”. Tiltrædelse efter aftale.

Vi indkalder til samtaler løbende. For kandidater, der går videre i processen, skal der afsættes tid til personanalyse, logisk test og evt. faglig case samt en 2. samtale.

Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte fungerende kontorchef Rikke Nissen på telefon 72 37 75 07, chefkonsulent Anette Engmose på telefon 72 37 03 85 eller chefkonsulent Lena Bardrum på telefon 72 37 53 48.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er indtil videre Copenhagen Towers 1, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København S
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

  • Two Consortium Project Managers Based in Copenhage...

    DanChurchAid (DCA) is positioning with new initiatives to advance our efforts on local leadership and partnerships globally. To support these efforts, DCA is looking for one or two Consortium Proje..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Global Advocacy Advisor (maternity cover)

    Who are we? DRC´s Global Advocacy Unit sits within the Department of Partnerships, Advocacy and External Relations (PAER) The Global Advocacy Unit is the custodian, convener, and coordinator f..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Digital forretningsanalytiker

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Project Manager, Digital Communication Solutions –...

    Do you want to implement digital communication solutions for our customers? Are you an experienced and dedicated Project Manager with a passion for delivering high-quality results? Do you thrive in..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København S over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 8
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 7
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3