Forretningsanalytiker til Energihandel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Energihandel er ansvarlig for HOFORs fysiske og finansielle energieksponering, at høste synergier i relation til ejerskab og kommerciel drift af energianlæg, først og fremmest salg af elektricitet og tilhørende produkter.

Support og Analyse varetager handelssupport i form af analyser, modeller og prognoser samt data- og systemhåndtering til optimering og handel af energi. Du kommer til at arbejde med vores energiportefølje, som i dag består af en voksende portefølje af vindmøller og solceller samt et kraftvarmeværk fyret med biobrændsel.

Som forretningsanalytiker i Support & Analyse vil du få ansvaret for at udvikle og drive modeller, som giver indsigt i performance, samt udføre forretningsanalyser og deltage i forretningsudvikling sammen med organisationen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med teamets porteføljeanalytiker og handelsanalytiker, og du vil også komme til at arbejde på tværs af de enkelte analyseområder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Følge op på daglig kørsler, analyser, tolkning og læring
  • Supportere med diverse analyser og formidle resultaterne
  • Følge energimarkedet, dets rammebetingelser og markedsmuligheder
  • Forbedre vores operationelle og analytiske evner sammen med resten af teamet gennem deltagelse i udviklingsprojekter og opgaver

Du bliver en del af team Support og Analyse i Energihandel. Du kan se frem til et job med mulighed for at arbejde med komplekse problemstillinger på en arbejdsplads, hvor du kan præge dine arbejdsopgaver, og hvor der er rum for læring.

Forretningsorienteret teamplayer

Vi forestiller os, at du har en baggrund, eller planlægger snart at færdiggøre en uddannelse inden for økonomi, naturvidenskab, IT, teknik eller lignende kombineret med en god forståelse for handel med energi eller råvarer og logisk ræsonnement.

Vi anvender SQL, Python, VBA Excel og Power BI, Python data visualisering.

Som person er du god til at overskue datasæt og til at skabe struktur. Dertil har du de nødvendige kommunikationsevner til at omsætte dine analyser til let forståelige værktøjer og rapporter med brug af figurer, grafer m.m. – både på skrift og ved mundtlige præsentationer.

Derudover er det vigtigt, at du er en teamplayer og villig til at gå det ekstra for at støtte dine kolleger når de har behov for det.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

Til at realisere denne vision arbejder vi sammen om at udvikle, bygge nyt og renovere, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne.

Du kan læse mere om HOFOR og vores arbejde med at skabe bæredygtige byer på www.HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder for Short Term Trading og Support & Analyse i Energihandel, Lars Kerstens, på telefon 2795 4425.

Ansøgningsfristen er den 18. april 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer derfor til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelsesdato efter nærmere aftale.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København S
  • Mandag den 18. april 2022

Lignende jobs

  • Equipment Strategy Manager

    OpportunityAbout usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Forretningsudvikler
    • København K
    Få mere info
  • Projektudvikler til sol- og vindenergi

    Som en del af Danmarks største forsyningsselskab, er du med til at skabe fremtidens forsyning. [xxxxx] har store ambitioner på området, og som projektudvikler skal du bidrage til, at Københavns Kom..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Project Manager

    <p>Do you have experience with project and discipline management of large and complex electrical installations and automation solutions for the utilities sector? Do you want to push the bound..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsanalytikere til strategisk udvikling

    Vil du være en del af en vigtig samfundsopgave, hvor du understøtter finansieringen af velfærdssamfundet? Er du en stærk analytiker, og motiveres du af at følge opgaverne fra start til slut? Så er .
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København S over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 4
19. august 2024 5