Innovationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFORs mål om at skabe bæredygtige byer nu og i fremtiden stiller store krav til vores evne til at udvikle nye innovative og bæredygtige løsninger, som samtidig skaber værdi for vores over en million kunder og for samfundet.

Til at understøtte vores mål har vi i HOFOR et tværgående innovationsteam, der har til opgave at opgradere en innovativ arbejdskultur og arbejde målrettet for at dyrke innovation i partnerskaber – både internt og eksternt. Et af HOFORs strategiske mål er indgåelse af langsigtede strategiske partnerskaber inden for sektorkobling, bæredygtighed og digital forsyning.

Vi søger en ny dygtig kollega til det tværgående innovationsteam, der sammen med de øvrige kolleger, skal være med til at løfte på den vigtige dagsorden. Vi arbejder forretningsnært med løsninger på konkrete problemer, der kan fremtidssikre forsyningen, så innovationen skaber værdi for vores kunder, drift og anlægsportefølje. Her er blot nogle få eksempler på, hvad teamet arbejder med i øjeblikket: anvendelse af droner til overvågning og sikkerhed på vores kraftværk, løsninger til levetidsforlængelse af vores vindmøller, reduktion af vores råstofanvendelse i anlægsprojekterne, anvendelse af sensorer til vedligeholdelsesoptimering, sporbarhed af materialer der anvendes i vandbanen, og meget mere hvor vi kan nytænke blandingen af teknologi, processer og bæredygtighed.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Designe og facilitere innovationsforløb og processer
  • Spotte synergier og muligheder på tværs af koncernen
  • Understøtte innovationsaktiviteter inden for de forskellige forretningsområder via metoder og sparring om god innovationsledelse
  • Udvikle og forbedre samarbejdet med eksterne parter

Nysgerrig, nytænkende og erfaring med facilitering

Vi ønsker os en kollega, der har en nysgerrig og eksperimenterende tilgang til opgaverne, tør nytænke rammerne og vende tingene på hovedet.

Du trives i rollen som facilitator og har god erfaring med både at designe og facilitere forløb.

Du skal kunne arbejde med egne opgaver, men have teamet for øje og værdsætte at vidensdele og involvere dine kollegaer i både indsigter og udfordringer.

Herudover ser ønskelisten til vores nye kollega således ud:

  • Du er passioneret omkring bæredygtighed
  • Du er en god fortæller og formidler – både mundtligt og på skrift
  • Du er god til at konkretisere det komplekse og abstrakte
  • Du har digital forståelse og måske endda begejstring
  • Du har erfaring med eksternt finansieret projekter
  • Du ser værdien i partnerskaber

Du bliver en del af et team, hvor alle koncernens forretningsområder er repræsenteret. Vi arbejder og udvikler os målrettet i fællesskab, og feedback er en væsentlig del af vores udvikling både individuelt og som team. Tonen er uformel og ærlig, sådan kommer vi længst sammen.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer, baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder :Rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, samt bygas og vindmølleenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne. Byerne vokser og det er HOFORs vision, at denne udvikling skal være bæredygtig, så man kan bo i byerne nu og om 100 år.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på www.HOFOR.dk/baeredygtige-byer/.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte innovationskonsulent, Maja Yhde, på mail [email protected] eller telefon 2795 2104 eller strategichef, Pernille Skjershede Nielsen, på mail [email protected] eller telefon 2795 2176.

Ansøgningsfristen er den 19. september 2022.

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København S
  • Mandag den 19. september 2022

Lignende jobs

  • Two Consortium Project Managers Based in Copenhage...

    DanChurchAid (DCA) is positioning with new initiatives to advance our efforts on local leadership and partnerships globally. To support these efforts, DCA is looking for one or two Consortium Proje..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Global Advocacy Advisor (maternity cover)

    Who are we? DRC´s Global Advocacy Unit sits within the Department of Partnerships, Advocacy and External Relations (PAER) The Global Advocacy Unit is the custodian, convener, and coordinator f..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Digital forretningsanalytiker

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Project Manager, Digital Communication Solutions –...

    Do you want to implement digital communication solutions for our customers? Are you an experienced and dedicated Project Manager with a passion for delivering high-quality results? Do you thrive in..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København S over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 8
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 7
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3