Rekrutteringsfirma

Senior Forretningsudvikler til FDM Test og Bilsyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du med på en spændende vækstrejse?

Trives du i spændfeltet mellem udvikling, projektledelse og implementering? Har du også et skarpt blik for god forretning? Så er du lige den, vi søger til en nyoprettet stilling som Senior Forretningsudvikler hos FDM Test og Bilsyn.

FDM koncernen er i rivende udvikling og for FDM Test & Bilsyn betyder dette, at der er nye og spændende projekter i støbeskeen. Vi søger derfor en kollega, der vil med på rejsen og være med til at styrke implementeringskraften i FDM Test & Bilsyn – både i form af ledelsesstøtte og driftsstøtte. I tæt samarbejde med Divisionschefen, Driftschefen og FDM’s øvrige forretningsenheder, vil du få en vigtig rolle i at planlægge og eksekvere på de vækststrategier, der er lagt an for fremtidens FDM Test & Bilsyn,

Positionen
FDM er Danmarks største forbruger- og interesseorganisation, hvor der er fokus er på at skabe de bedste betingelser for bilister i Danmark. Alt hvad FDM gør, tager afsæt i bilisternes behov, uanset om man ønsker at eje, leje, lease eller dele sin bil, og uanset hvilket drivmiddel man foretrækker (sort eller grønt). FDMs opgave er at sikre værdiskabelse for medlemmerne i hele kunderejsen.

FDM Test og Bilsyn er et vigtigt forretingsområde i FDM, der gennemfører syn og kontroller for medlemmer og øvrige bilister. Derudover udgør klargøring af biler ifm. leasing en stor del af forretningen. FDM Test og Bilsyn har de senere år været igennem et større effektiviseringsprogram, som har skabt flotte resultater. Nu er vi klar til næste del af vækstrejsen.

Centrale elementer i jobbet er:
  • Projektleder på vækstprogrammet, herunder sikre fremdrift og målopfyldelse
  • Koordinere indsatser på tværs i FDM Test & Bilsyn, samt i tæt samarbejde med Økonomi, IT og Forretning og Produkter
  • Udarbejdelse af beslutningsoplæg, budgetter og businesscases i samarbejde med økonomi
  • Organisere og implementere driftledelse i samarbejde med driftchefen
  • Udvikle styringsværktøjer til driften og i tæt samarbejde med driftchefen og centerlederen samt støtte op om forandringsledelsen i driften.

Om dig
Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund er cand.merc., cand.negot, HD eller lign. med fokus på processtyring og projektledelse.

Du har værktøjskassen på plads i forhold til projektledelse, processtyring, kapacitetsstyring og implementering af væksstrategier – gerne fra en fortid som ledelseskonsulent eller implementeringskonsulent. Derudover har du erfaring med forretningsudvikling og lean fra en driftorganisation. Har du konkret erfaring med organisering og implementering af driftsleder værktøjer og forandringsledelse – helt ud i front line - så er det bestemt en fordel.

Og så har du en solid forretningsforståelse og erfaring med at arbejde med økonomiske nøgletal og udvikling af business cases.

For at blive en succes er det vigtigt, at du:
  • Har en udpræget analytisk sans krydret med en stærk forretnings- og driftforståelse
  • Er empatisk og god til relationer - og du evner og forstår at formidle et budskab til flere målgrupper.
  • Er god til at begejstre og skabe teamspirit på tværs af afdelinger
  • Er god til at skabe resultater gennem andre
  • Har sans for at skabe gode relationer på tværs
  • Har gennemslags- og implementeringskraft
  • Mestrer PowerPoint og Excel

Du er vant til at arbejde med strategiske projekter, og du forstår, at data og analyse er afgørende, når der skal træffes beslutninger.

Derudover vil vi lægge vægt på at du er:
  • Målrettet og kommerciel
  • Samarbejdsorienteret
  • Arbejdsom

FDM tilbyder
FDM tilbyder dig et job inden for et område i rivende udvikling. Derfor kommer du også ind i et miljø, der byder på mange spændende udfordringer.

Du bliver en del af et stærkt og meget bredt fagligt miljø. Fælles for alle er, at de er drevet af hele tiden at blive bedre til det, de beskæftiger sig med. Tonen er uformel og humøret højt. Og du vil opleve en stor grad af frihed under ansvar. Der bliver lagt vægt på vidensdeling i bestræbelserne på at man sammen skaber de bedste resultater.
Der forventes med andre ord meget af dig. Men det må aldrig blive på bekostning af din trivsel. Derfor kan du forvente at møde en arbejdsplads, hvor der er respekt for en sund balance mellem dit arbejds- og familieliv. Du vil naturligvis blive tilbudt en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer - inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt sundhedsforsikring.
Som medlem af FDM vil du tillige få gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse samt rejser med FDM Travel. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i FDM Team, som løbende afholder bl.a. medarbejderarrangementer, spiller fodbold, og som giver adgang til vores motionsrum.

FDM holder til i moderne, lyse og nyrenoverede lokaler tæt på Lyngby centrum. Vi drikker kun kvalitetskaffe og maden i vores kantine er altid veltillavet.

Vi forventer tiltrædelse snarest muligt. Vi behandler derfor ansøgningerne løbende og glæder os meget til at modtage din.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Kongens Lyngby

Lignende jobs

  • Principal Clinical Project Manager

    Do you thrive in developing new drugs for patients? Can you make a difference driving clinical trials with a focus on both strategic and operational details? Are you a team player who are motivated..
    • Forretningsudvikler
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Multidisciplinary Project Manager

    Read this if you want to manage exciting multidisciplinary building projects and aren’t afraid to learn new things.Can you lead small or medium-sized design projects from start to finish? Do yo..
    • Forretningsudvikler
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Cost Engineer at Novo Nordisk Engineering

    Cost Engineer at Novo Nordisk Engineering Are you passionate about shaping the lifecycle of cost and being an important advisor for Project Executive Management? Does the possibility of contrib..
    • Forretningsudvikler
    • Virum
    Få mere info
  • Digitaliseringskonsulent til arbejdet med digitale...

    Vil du arbejde med samfundskritiske teknologier? I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de..
    • Forretningsudvikler
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1