Rekrutteringsfirma

Senior Business Developer med General Partner potentiale, PreSeed Ventures

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

PreSeed Ventures har spottet, fostret og finansieret danske tech succeser som Vivino, Trustpilot og Lunar gennem de sidste to årtier. Deres indsigt og erfaring fra mere end 400 investeringer bruger de til at støtte Danmarks største startup-talenters professionelle og personlige udvikling i de tidligste vækststadier. I de kommende år planlægger PreSeed Ventures at udvide arbejdet fra deres nuværende fond PSV Tech01 til etableringen af en ny fond med fokus på spændingsfeltet mellem DeepTech, Hardware og klima teknologier. Kan du afdække markedsmulighederne og skabe forudsætningerne for etableringen af sådan en fond, så søger vi nu:

Vil du være med til at skabe fremtidens venture fond i krydsfeltet mellem DeepTech og Impact?

Vi søger en Senior Business Developer med General Partner potentiale


Du får en unik mulighed for at arbejde med nye teknologier og forretningsmodeller, afdække muligheder i markedet og skabe fundamentet for en ny fond. Du kommer til at arbejde ud fra en etableret struktur og med erfarne kollegaer fra VC-miljøet. Indenfor disse rammer får du en meget bred rolle, hvor slutmålet er at etablerer en venture fond med fokus på Hardware, MedTech, Klima og DeepTech-teknologier.

Du vil blive en del af et meget dynamisk miljø, hvor visionen er at finansiere og udvikle startups, der kommer til at tegne fremtidens teknologier og forretningsmodeller. Forstår du dig både på mennesker, nye tech-trends og fundraising, er dette muligheden for at forme et drømmejob i det danske venture-marked!

Kan du skabe forudsætninger for en DeepTech-fond?

Du blive en integreret del af PreSeed Ventures’ effektive og engagerede team, som aktivt udvikler og styrker iværksættermiljøet i Danmark. Du vil få en central og selvstændig rolle i at skabe forudsætningerne for PreSeed Ventures’ næste DeepTech fond sammen med et lille, dedikeret team. Dit ansvar vil være at afdække markeds- og funding mulighederne for den nye fond, og på sigt vil du potentielt kunne indtage en central (partner) rolle i driften, udviklingen af fonden og bl.a. arbejde med:

  • Etablere og udvikle relationer til forskere og andre på DTU mhp. kommercialisering af forskning
  • Udvikle samarbejdsrelationer til førende nationale og internationale universiteter og forskningsinstitutioner, der fokuserer på DeepTech
  • Kortlægge det danske og internationale investormiljø som har fokus på Hardware, Medtech, Klima og DeepTech investeringer
  • Potentielt medvirke til etableringen af fonden og blive partner i den fremadrettede drift.

Teknisk og kommerciel erfaring fra venture eller startup

Der er flere indgangsvinkler til denne stilling, men du har sandsynligvis tung ledelses-og kommerciel erfaring fra enten business development, startups, Venture Capital eller Private Equity. Da der vil være fokus på investering, værdiskabelse og forretningsudvikling indenfor DeepTech-teknologier kommer du sandsynligvis med en teknisk uddannelsesbaggrund som ingeniør eller lignende, og har tidligere arbejdet i eller med tech-virksomheder. Du er udadvendt, struktureret og evner at drive projekter fra start til slut. Endeligt kommunikerer du ubesværet på både dansk og engelsk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Kongens Lyngby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
1. oktober 2024 3
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1