Chief business strategist til [xxxxx]’s forretningsudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Kan du se dig selv som en central del af BEC’s strategiske forretningsudvikling ­­- i krydsfeltet mellem strategiudvikling, forretningsudvikling, innovation og fintech? Motiveres du af at bidrage til en succesfuld strategisk transformation i BEC og bane vej for fremtidens digitale services til BEC’s kunder? Vi søger en chief business strategist til at lede arbejdet med forretnings- og produktstrategier for BEC’s udviklingsportefølje samt drive den strategiske agenda i samarbejde med BEC’s pengeinstitutter og bestyrelse.

Du skal være med til at videreudvikle BEC’s stærke position
Du bliver en del af området Business Development, hvor vi har fokus på at drive den strategiske forretningsudvikling sammen med BEC’s kunder og vores udviklingsorganisation. BEC er i gang med en større strategisk transformation, som du bliver en vigtig brik i. BEC og vores kunder står over for et konkurrencepræget marked, hvor vi sammen med bigtech, fintech og andre finansielle spillere skal co-create fremtidens digitale services til pengeinstitutter og slutkunder. Du kan se frem til et spændende job, hvor du deltager i kerneteamet omkring BEC’s kundevendte beslutningsfora og skal samarbejde med BEC’s kunder, direktion og kolleger på tværs af organisationen.

Du skal bl.a. arbejde med at:

  • Skabe overblik, analysere og agere på udviklingen i markedet indenfor digital banking trends, teknologi og partnerskaber
  • Rådgive og sparre med kunder om nye teknologier og forretningsmuligheder
  • Sikre afdækning af kundebehov for de enkelte forretningsdomæner gennem dialog med kunder, forretningschefer og kundechefer
  • Udarbejde forretnings- og produktstrategier og tilhørende strategiske initiativ roadmaps
  • Sikre tydelig kommunikation af forretningsstrategien og de strategiske prioriteringer både internt og til kunder og bestyrelse
  • Sikre at forretningsstrategier sætter en langsigtet retning for prioriteringen af investeringer og udviklingsportefølje med fokus på værdiskabelse for vores kunder
  • Sikre værdiskabelsen fra BEC’s samarbejde med partnerorganisationen Copenhagen Fintech

Din profil
Vi forventer, at du har en videregående uddannelse cand.merc., cand. oecon., cand. IT eller lignende. Du har mindst 4-6 års seniorerfaring og er stærk funderet i strategi- og forretningsudviklingsværktøjer, processer og modeller, som du arbejder ubesværet med fra design til implementering. Det er desuden et krav, at du har erfaring med IT- eller finanssektoren, så du har overblik over den strategiske agenda og udviklingen i markedet. Det er en fordel, hvis du har en baggrund som forretnings-/strategikonsulent eller managementkonsulent. Din tilgang er kundedrevet, forretningsorienteret og analytisk kombineret med en stærk evne til at kommunikere tanker overbevisende og enkelt og føre dem ud i livet. Jobbet kræver, at du kan navigere i hele organisationen og naturligt inddrager nøglestakeholders.

En særlig arbejdsplads
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du bliver en del af et team på 15, der har brug for dine kompetencer. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på vidensdeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi, som medarbejdere, har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

Søg jobbet
Har jobbet fanget din interesse, så glæder vi os til at få din ansøgning og dit CV. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Brandt, business development director i Business Development på tlf.: +45 40592364. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 2. januar 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Roskilde
  • Torsdag den 02. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1