Digitaliseringspartner til jobfokuserende indsats i Jobcenter Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi søger en digitaliseringspartner, gerne med konkret erfaring fra beskæftigelsesområdet, der brænder for at sikre og videreudvikle fornuftige og langsigtede løsninger i vores fagsystemer og øvrige digitale systemer.

Som digitaliseringspartner i Beskæftigelse er du bindeleddet mellem vores fagsystemer og digitale platforme, hvor du komplementerer jobcentret i drift og udvikling.

Du er med til at sikre, at de lovgivningsmæssige og politiske målsætninger i vores organisation kan understøttes optimalt af de fagsystemer og digitale platforme, som vi har, og du er ansvarlig for at sikre, at de systemer vi køber ind, vil blive brugt til deres fulde potentiale – du tænker altid i udvikling og fremtidssikring.

Du er derfor kompetent i processer med implementering af nye systemer samt planlægning og kommunikation af disse processer til både medarbejdere og ledere.

Organisatorisk set bevæger du dig både blandt ledere, medarbejdere og aktører, og du har både snitflader i jobcentret men også til andre ressortområder i Roskilde Kommune. Desuden har du også kontakt til leverandører og samarbejdspartnere eksternt.

Du er en del af den daglige drift af vores fagsystemer og digitale platforme, og det er også din opgave at facilitere møder med jobcentrets superbrugere, ligesom du forventes at understøtte ledelsen i de 6 afsnit under jobcentret med konkrete forslag til systemmæssige løsninger/indkøb, som medfører en større effektivitet i hverdagen.

Du tænker gerne ud af boksen – og kan se anvendelsen af f.eks. AI og robotteknologi som relevante udviklingsværktøjer for kollegaer, borgere og aktører.

Jobcenter Roskilde har et mål om at være blandt de førende jobcentre i anvendelsen af relevante digitale løsninger. Det betyder blandt andet, at det er vores ambition, at borgerne oplever lettere indgange til området, højt serviceniveau samt øget tilgængelighed og fleksibilitet.

Det er en prioriteret opgave at udvikle social-, job og sundhedsområdets velfærdsydelser gennem løbende udnyttelse af digitalisering og teknologi, ligesom Roskilde kommune står på en grundlæggende tilgang om, at digitalisering fører til fastholdelse af eksisterende serviceniveau eller udvikling til bedre og/eller mere effektive velfærdsydelser, som tilrettelægges med involvering af borgere og civilsamfund.

I en foranderlig verden, hvor de fremtidige perspektiver til tider kan være uklare – herunder AIs indflydelse på den teknologiske udvikling, skal du ikke nødvendigvis vide, hvor vejen fører os hen – men du skal brænde for at være den, som kan vise og oplyse vejen for os undervejs og også se fordelene ved f.eks. at inddrage civilsamfundet i udviklingen.

Hvad vil vi lægge vægt på, at du tilfører som digitaliseringspartner:

Overblik: Evnen til at skabe overblik er afgørende i stillingen. Du kan skabe et overblik til brug for dit arbejde, men kan samtidig formidle det til ledelsen, så det understøtter strategiske beslutninger. Du finder hurtigt struktur i dit arbejde, du systematiserer og planlægger.

Ledelsessupporterende: Du har opgaven at arbejde visionært og bistå ledelsen med at foreslå nye arbejdsgange og/eller systemer, som kan effektivisere hverdagen – både internt i jobcentret men også i forhold til samarbejdet med øvrige aktører.

Driftssikker: Du sikrer driften frem for alt, men formår samtidig at prioritere, skabe fremdrift og udfordre supportbehov.

Serviceminded: Du møder organisationen med ydmyghed og nysgerrighed, så folk føler sig serviceret og lyttet til. Det er ikke ensbetydende med, at man får præcis det, man efterspørger, for du ved med din baggrund, om behovet kalder på det efterspurgte eller på noget andet – og hvis ikke du ved det, undersøger du det.

Håndtere komplekse opgaver: Du er god til at nedbryde store komplekse opgaver til små steps og delmål og formår omvendt også at belyse og analysere opgaver, så behov dækkes med det, der giver mest værdi. Du kender alle trin på vejen, og ved hvordan man planlægger en proces fra A til Z.

Opsøgende: Du tiltrækkes af at undersøge tingene og har nemt ved at søge og videregive ny viden, og du ser det som en force at udvikle egne faglige kompetencer også uden for dit fagområde.

Gode samarbejdsevner: Du evner at arbejde på tværs og sammen med mange fagfagligheder og mennesketyper. Du begår dig utrolig godt socialt og kan møde mennesker og kommunikere tilpasset og forskelligt.

Facilliterende: Du brænder for at koordinere og facilitere møder med superbrugergruppen i jobcentret, hvor du vil have ansvaret for driftsmøderne og fælles fokus på de strategiske indsatser/opgaver

Borgerne: får målrettede digitale velfærdsydelser, som opfylder de behov som borgerne i Roskilde har og som udvikles, testes og implementeres til borgere med forskellige niveauer af digitale kompetencer, så de digitale ydelser inkluderer flest muligt.

Lyder det som noget for dig, så vil vi glæde os til at modtage dit CV og motiveret ansøgning.

Antal ledige stillinger
1 – stillingen er organisatorisk forankret i Beskæftigelse og Virksomhedspartnerne

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 37 timer med tiltrædelse snarest mulig. Løn efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhentes der straffeattest.

Ansøgningsfrist
8. februar 2024, kl. 12.00

Ansættelsessamtaler
Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 7. Anden samtale vil finde sted i uge 8.

Der er ikke forberedelse eller case til samtalen - vi foretrækker en gensidig dialog til selve samtalen.

Ønsker du flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder for Beskæftigelse og Virksomhedspartnerne: Flemming Lyhne Nielsen, tlf. 2166 2010, Mail: [email protected]

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e315913e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Roskilde
  • Torsdag den 08. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 1
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1