Strategisk forretningsudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

- Kan du flytte en virksomhed fra ”god” til ”fantastisk”?

- Kan du udvikle fremtidens store sjællandske virksomheder?

Erhvervshus Sjælland søger en stærk strategisk forretningsudvikler, der brænder for at hjælpe små og mellemstore vækstvirksomheder til succes. Forstår du, hvordan man flytter en virksomheds omsætning fra 10 mio. til 1 mia. på under 10 år, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.

Brænder du for forretningsudvikling i vækstvirksomheder, så har vi nogle rigtig spændende sjællandske af slagsen, som godt kan bruge din hjælp.

Til et meget ambitiøst projekt i Erhvervshus Sjælland søger vi en skarp forretningsudvikler som forstår, hvordan man flytter en virksomheds omsætning til 1 mia. på 10 år – og det er ikke bare noget vi siger: Milliarden er ambitionen!

Du skal derfor have kendskab til strategi, kapitalrejsning, forandrings- og innovationsprocesser, salg og internationalisering - og så skal du have lyst til at blive en del af et team, der arbejder med gennemgribende forandringsskabende initiativer på Sjælland.

”We’ll put a Man on the Moon!”

EU-projektet ”Gennemgribende forandringer på Sjælland” (Change Zealand) skal indenfor fire hovedspor bidrage til at skabe væsentligt forbedrede muligheder for vækst og jobskabelse i sjællandske virksomheder.

Hovedsporet ”Strategisk Forretningsudvikling” skal bidrage til at udvikle fremtidens store virksomheder i regionen. I det spor skal vi for 20 virksomheder skabe en rejse, der svarer til den der resulterede i, at Neil Armstrong og Buzz Aldrin i 1969 satte deres ben på månen. At nå en omsætning på 1. mia. kr. på 10 år er en månerejse for en mindre virksomhed, derfor kalder vi projektet ”Man-on-the-Moon”.

Er det urealistisk? Nej!

I stort set alle kommuner i regionen findes enkelte virksomheder med et ekstraordinært skaleringspotentiale. De skal understøttes i deres strategiske forretningsudvikling over en bred kam: forretnings-, omstillings- og vækstplaner, tiltrækning af investeringer, medarbejderudvikling m.v. Hvis det fulde potentiale forløses i blot én af disse virksomheder, kan dét i sig selv give anledning til en markant forbedret erhvervsudvikling på Sjælland og øerne.

Dine opgaver:

Din overordnede opgave bliver i samarbejde med projektledelsen at styre projektet sikkert i mål ved at give virksomhederne værdifuld sparring og vejledning om, hvordan de kommer fra A til Å og udenom bumpene på vejen.

Du skal være med til at udvikle projektet og den ”kunderejse” som virksomhederne skal tilbydes. Du skal være hands-on, inspirerende og må meget gerne have prøvet at stå med tingene selv. Måske har du selv haft vækstvirksomhed, eller været en del af en vækstrejse i en anden virksomhed. Du kommer til at indgå i et team af andre knalddygtige forretningsudviklere i projektet, men din opgave bliver at have ansvar for at ”Man-on-the-Moon” lykkes som et projekt med egne måltal.

Konkret forventes du bl.a. at varetage følgende opgaver:

  • Projektstyring og målopfølgning
  • Dialog og kontakt med virksomheder i Region Sjælland, samt rekruttering af 20 virksomheder
  • Identifikation af virksomhedernes behov
  • Forretningsudvikling af virksomhederne
  • Udvikling af spændende tilbud og forløb for virksomhederne
  • Facilitere netværk og etablering af Advisory Board
  • Sikre samarbejde, koordination og kommunikation med kollegaer og partnere
  • Koordination og samarbejde med den samlede projektledelse
  • Afrapportering på styregruppemøder
  • Sikre struktureret viden-indsamling i projektet

Vi forestiller os, at du:

  • er fagligt stærk på forretningsudvikling - gerne med erfaring fra vækstvirksomheder
  • måske har været konsulent eller har haft egen virksomhed
  • har gennemslagskraft og formår at skabe tillid
  • er god til at facilitere og formidle
  • er hands-on og inspirerende - udadvendt og salgsminded
  • er god til at lytte, forstå og tale med alle typer virksomhedsejere og ledere
  • er samarbejdsorienteret og kan se synergieffekten ved et godt samarbejde - både internt og eksternt
  • Er i stand til at motivere andre både de virksomheder du arbejder med og de kollegaer, som også bidrager til Man on the Moon
  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder et arbejde i en spændende, dynamisk organisation med mange forskellige faglige profiler og opgaver. Du kommer til at indgå i et team med andre dygtige, engagerede og gode kollegaer, der arbejder med udvikling af de sjællandske SMV’er på forskellige plan og i forskellige former. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling - både gennem opgaverne i samarbejdet med kollegaer og i forhold til efteruddannelse.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er fredag den 19. marts 2021.

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

Om Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland er en del af det danske erhvervsfremmesystem. Vi har fokus på at skabe resultater for små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland. Vi giver virksomhederne mulighed for uvildig sparring om finansiering, innovation, ledelse, salg, markedsføring, digitalisering, internationalisering og meget andet. Derudover driver Erhvervshus Sjælland en række projekter i samarbejde med relevante aktører. Aktiviteterne har alle på forskellig vis fokus på erhvervsudvikling og vækst i virksomheder. Vi er ca. 75 medarbejdere, der fordeler sig mellem vores hovedkontor i Sorø og en filial i Vordingborg. Arbejdsstedet for denne stilling er i Sorø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Sorø
  • Fredag den 19. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0