Forretningsudvikler - vær med til at drive den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Stenlille

Forretningsudvikler - vær med til at drive den grønne omstilling


Danmark har vundet den første halvleg af den grønne omstilling, og vi er kommet længere end de fleste med at omstille vores energisektor. I den anden halvleg rettes fokus i stigende grad på at omstille andre sektorer - tung transport, industri, varme og landbrug - ved at finde intelligente veje til at anvende de store mængder grøn energi, som vi producerer og i stigende grad kommer til at producere i Danmark. Med regeringens nye klimaplan står det klart, at evnen til at håndtere og lagre brint og CO2 i stor skala vil blive afgørende for at samfundet kan nå sine mål frem mod 2030. Gas Storage Denmarks ambition er at blive en del af fremtidens grundlæggende forsyningskæde, der skal bringe Danmarks store fornybare energiressourcer bredere ud i produktions-Danmark. Som vores nye forretningsudvikler skal du hjælpe os med at forfølge den ambition! Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Stenlille på Midtsjælland.

Udbygning af relationer og udvikling af projekter i både dansk og internationalt regi

Gas Storage Denmark er et statsejet selskab, der ejer og driver de to danske undergrundsgaslagre. Vores nuværende forretning er forankret i det sammenhængende europæiske gassystem, hvor vi lagrer naturgas og biogas. I fremtiden vil vi også lagre brint og CO2. Udvikling af anlæg til lagring af energi i undergrunden er storstilede og komplekse projekter, der kræver både anlægsprojekter i milliardklassen såvel som udvikling af de nye forretningsmodeller, der skal til for at drive anlæggene rentabelt bagefter. Vi oplever særlig stor fremdrift i disse måneder på vores ambitiøse brintlagringsprojekt, og derfor søger vi nu en forretningsudvikler, der skal hjælpe os til at sikre, at projektet i en omskiftelig hverdag hele tiden har fokus på det vigtigste, uden at vi glemmer alle detaljerne undervejs.

Du indgår i afdelingen Salg- og Driftsplanlægning, som består af en gruppe på seks specialister med stort ansvar, og samtidig indgår du som en central del af projektteamet. Jobbet består af to hovedområder:

  • Udvikling af Gas Storage Danmarks udviklingsprojekt inden for storskala-brintlager
    • Nøgleressource i projekt for opbygning af grøn industriklynge af teknologivirksomheder.
    • Supportere projektledelsen med planer og opfølgning.
    • Koordinere, supportere og gennemføre projektaktiviteter.
    • Sammen med vores partnere, bane vejen for samarbejde og funding.

  • Supportere vores CEO i samarbejdet i de europæiske brancheorganisationer
    • Følge udviklingen af kommissionens arbejde og initiativer inden for grøn omstilling, herunder særligt hvordan rammevilkårene for den grønne brintindustri udvikler sig.
    • Deltage i og udvikle input til strategiarbejdet og interessevaretagelsen i Europæisk sammenhæng.
    • Udbygning af relationer med peers i den europæiske infrastrukturindustri.


Du kan se frem til et meningsfuldt job, hvor du spiller en aktiv rolle i at nå de ambitiøse målsætninger for den grønne omstilling og er garanteret muligheden for at udfolde dit potentiale. Samtidig bliver du en del af et stærkt fagmiljø, hvor det kommercielle og det tekniske går hånd i hånd.

Du må i forbindelse med jobbet påregne 20-30 rejsedage om året i forbindelse med opgaver i fx Bruxelles. Desuden vil der også være aktiviteter på vores andre lokationer i Ballerup, Fredericia og Lille Torup.

Forretningsudvikling og partnering

Du er god til at opbygge relationer, og du evner løbende at byde dig selv til, hvor du ser behovet er størst. Du har måske erfaring med samarbejde mellem offentlige og private organisationer. Du har sans for detaljen og har en struktureret og systematisk tilgang til koordinering af aktiviteter i en ofte hektisk hverdag. Du behersker dansk og engelsk på forretningsniveau både mundtligt og skriftligt og har en relevant længevarende uddannelse, som du kan bruge som fundament, når du indgår i relationer og europæiske brancheorganisationer. Endvidere har du mindst et par års erhvervserfaring, hvormed du kan dokumentere, at du evner at omsætte dine kompetencer og din nysgerrighed på mennesker og forretning til konkrete resultater. Der vil i første omgang være tale om en 2-årig projektansættelse, som vi forventer at kunne forlænge eller gøre permanent i takt med, at projektet over de kommende år demonstrerer fremdrift.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 2. august 2020. Vi forventer at holde samtaler 11. august. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte chefprojektleder Hans-Åge Nielsen på telefon 23 33 87 07 eller afdelingsleder Rune Gjermundbo på telefon 61 24 02 14. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.gasstorage.dk og www.Energinet.dk.

Gas Storage Denmark A/S ejer og driver de to underjordiske gaslagre i Danmark. Vi arbejder for et åbent og transparent gasmarked og driver vores anlæg på markedsvilkår, hvilket både sikrer den kollektive forsyningssikkerhed i samfundet som helhed og sikrer vores kunder den bedste pris. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Stenlille.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Stenlille
  • Søndag den 02. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Stenlille

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Stenlille over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Stenlille over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0