Instore Designer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Tilst

Er du en ildsjæl med masser af kreative idéer, som kan eksekvere tegninger og koncepter i vores butikker? Så er du måske vores nye Instore Designer!

Nobia Danmark ekspanderer kraftigt og søger derfor efter en selvstændig og kreativ Instore Designer til vores nybyggede kommercielle hovedkontor i Tilst. Her vil man komme til at arbejde med HTH og uno form, som er de internationale brands i Nobia. Man bliver en del af vores Store building team, hvor man kommer til at arbejde i et spændende marketingmiljø bestående af 11 medarbejdere, hvoraf 2 også er Instore Designere, som man vil have et tæt samarbejde med.

Udarbejde butikslayout og koncepter
HTH og uno form er i kontinuerlig udvikling og forventningen er, at alle vores butikker er opdaterede i forhold til koncept, nyheder og trends. Som Instore Designer får du, sammen med resten af Store Building teamet, ansvar for de jyske og fynske butikker, og vil stå for at udarbejde og fremlægge butikslayout jf. konceptet, tegninger og materialesammensætning, regi/styling samt bestilling af diverse produkter. Du vil komme til at arbejde med kreativ udvikling, i forhold til konceptoplæg fra bureauer og det forventes, at du bidrager positivt til udviklingen af vores brands i vores butikker. Konkret vil dine arbejdsopgaver bl.a være:

  • designe og indrette nye butikker/ombygninger
  • udvælgelse og koordinering af diverse styling produkter i forbindelse med ny butik/ombygning
  • sikre ensretningen af de forskellige butikskoncepter, men samtidig sørge for lokal tilpasning i butikkerne
  • samarbejde med diverse leverandører, som leverer inventar og styling produkter til vores butikker
  • bestilling af produkter
  • projektstyring
  • ad hoc opgaver

En del af arbejdet omhandler udstillinger og butikslayout, hvorfor der må forventes rejseaktivitet til vores butikker i Jylland og Fyn, såvel som til butikker i de øvrige markeder, hvis der bliver behov for dette.

Kreativt talent med overblik
Vi leder efter dig, der er dygtig til at kommunikere og formidle budskaber. Du kan lide at arbejde med styles og trends, og følger af natur altid med i markedsudviklingen. Har du tidligere arbejdet med butikslayout og udstillinger er det en stor fordel. Du går gerne forrest og tager ansvar indenfor dit funktionsområde.

Yderligere ser vi gerne, at du

  • har erfaring med tegneprogrammer
  • er god til at arbejde med deadlines og derved sikrer at alt bliver udført til tiden og kommunikeret ud rettidigt
  • formår at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaverne
  • du bevare det store overblik og følger naturligt op på dine arbejdsopgaver
  • er udviklingsorienteret, innovativ og initiativrig
  • har gode samarbejdsevner og trives med en stor kontaktflade både internt i organisationen og til samarbejdspartnere
  • taler og skriver dansk og engelsk

Hvad kan vi tilbyde dig

Du tilbydes en spændende, kreativ og udfordrende stilling med fantastiske kollegaer i gode fysiske rammer. Din base bliver nemlig på vores nye kommercielle hovedkontor i Tilst, hvor der er mulighed for at deltage i vores gode frokostordning. Hos Nobia går vi op i vores medarbejdere, og derfor er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da vi ser vores medarbejdere, som en vigtig ressource. Herudover har vi en uformel og hjertelig omgangstone med et stærkt sammenhold. Foruden dette kan du forvente:

  • god løn som matcher dine kvalifikationer
  • et godt arbejdsklima i en virksomhed med gode kollegaer, hvor der er god mulighed for fleksibilitet, så hverdagen hænger sammen
  • mulighed for at deltage i god frokostordning
  • sundhedsforsikring
  • pensionsordning
  • gode karrieremuligheder

Hvem er Nobia

Nobia Danmark er en del af den svenske børsnoterede koncern Nobia AB. Nobia AB er Nordeuropas største og førende køkkenproducent med 14 fabrikker og over 6000 medarbejdere. Nobia Danmark består af HTH, uno form og Invita.

Hos Nobia designer vi køkkener for livet. For os betyder det, at udvikle veldesignede og smukke køkkener, der taler til vores kunders hjerter og sind. Køkkener, der muliggør en bæredygtig livsstil og reduceret klimabelastning. Med aktiviteter, der inkorporerer hele værdikæden fra design til installation, er vi drevet af en fælles ambition om at gå forrest inden for design og bæredygtighed i vores branche.

Hos Nobia har vi en virksomhedskultur, hvor vi støtter, stoler på og respekterer hinanden, og hvor vi gør det muligt for folk at nå deres fulde potentiale og opnå personlig og professionel vækst.

Lyder dette som noget for dig?
Har ovenstående vakt din interesse, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillings er du velkommen til at kontakte Lars Bjerg Christensen på +45 52 34 58 05.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Forretningsudvikler
  • Tilst

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Tilst over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1