Business Development Manager med højt drive og analytisk mindset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Har du lyst til at få en helt central rolle i at drive Energiselskabet OK’s fortsatte vækstrejse – både på den eksisterende kerneforretning og på nye grønne forretningsområder? Og trives du med at løse komplekse problemstillinger, og ved du mere end de fleste, når det kommer til strategi og forretningsudvikling? Så har vi stillingen til dig…

VIRKSOMHEDSPROFIL
OK er et af Danmarks største energiselskaber. Vi har i mere end hundrede år leveret energi til tusindvis af forbrugere og virksomheder i hele Danmark, og det gør vi fortsat. Vi har altid taget ansvar for samfundet, fra vores støtte til lokale foreninger til stabil forsyning i krisetider. Danmark står midt i en historisk grøn omstilling. En omstilling, som vil få stor betydning for alle danskere. I OK er vi i fuld gang med at omstille vores forretning, så vi også i fremtiden kan være en seriøs nøglespiller på energimarkedet.

OM STILLINGEN
Som Business Development Manager bliver du en del af afdelingen Forretningsudvikling, som pt. tæller 9 kolleger, men som er i vækst. Din overordnede opgave vil være at bidrage til vores 2025-strategi gennem strategisk vigtige projekter, som understøtter vores fortsatte vækstrejse - med særligt fokus på at styrke udviklingen af grønne energiløsninger. Du kommer til at drive dele af projekter selvstændigt i tæt samspil med organisationen, men som en del af et fælles projektteam.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Lede dele af strategisk vigtige projekter, som understøtter selskabets udvikling
  • Bidrage til fremdrift i projekterne gennem eksekveringskraft, analytisk sans, god interessenthåndtering og solid planlægning
  • Udarbejde og præsentere analyser, beslutningsoplæg og strategiske anbefalinger til ledelse og direktion i samarbejde med dine kolleger

Selvom vi arbejder deadline-baseret, vil du få en høj grad af frihed under ansvar. Heri vil du selv skulle finde løsninger på komplekse problemstillinger, udfordrer eksisterende praksis og tænkning og kommer med anbefalinger, som du efterfølgende står på mål for.

DIN PROFIL
Du er i starten af din karriere og har 2-5 års erfaring fra en lignende stilling i en større virksomhed eller et konsulenthus. Derfor bringer du en ekstraordinær forretningsforståelse og strategisk tænkning, hvilket kommer til udtryk ved din detaljegrad kombineret med, at du formår at skabe overblik ved at omsætte grundige analyser til let forståelige konklusioner for forretningen. Dertil bringer du også erfaring med at facilitere processer og formår at formidle komplekse problemstillinger på en enkel og forståelig måde.

Dit naturlige høje drive for resultater såvel som din tilgang til at skabe relationer vil hjælpe dig godt på vej til at lykkes i jobbet. For i OK lykkes vi ikke som individer, men som et hold.

MERE END OK
I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er rygraden i forretningen. Derfor har vi fokus at skabe et sundt arbejdsmiljø med rig mulighed for personlig udvikling. Vi er optaget af at sikre din professionelle udvikling og tilbyder forskellige former for efteruddannelse, så din faglighed bliver vedligeholdt og viderebygget.

Derudover vil vi gerne passe på dig ved at tilbyde et arbejdsmiljø, som sikrer, at du har lyst til at blive her længe.

ER DU INTERESSERET?
Vi behandler ansøgninger og holder samtaler løbende, så hvis du er interesseret, opfordrer vi dig til at sende os dit CV via linket nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at tage fat i Senior Business Development Manager Jesper Hauge Boelt på telefon 5191 8933.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Viby J

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Århus N

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Forretningsudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Århus N

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Brabrand

    Are you a natural within administration? Do you want to work within facility management in retail and maintain our current stores, as well as coordinating refurbishments of new stores? Then you mig..
    • Forretningsudvikler
    • Brabrand
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Århus C

    junior strategikonsulentHar du en stor interesse for strategiudvikling og IT? Kunne du tænke dig at være en del af Danmarks største integrerede tele- og energiselskab og være med til at drive en .
    • Forretningsudvikler
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2