Er du Alkas nye forsikringselev?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du salgstalent og motiveres du af at være en del af et fællesskab? Har du sans for at yde kundeservice i verdensklasse og er du en holdspiller, der går op i at vinde? Kan du se dig selv rådgive Alkas kunder til de helt rigtige forsikringsløsninger? Så har du nu muligheden for at blive forsikringselev hos os! Vi jagter nemlig Danmarks kommende bedste forsikringselever.

BLIV EN DEL AF ET HOLD,
DER TROR PÅ AT LØFTE I FLOK
I Alka er vi et fællesskab. Vi er kendetegnet ved at have et fantastisk sammenhold, hvor vi fejrer hinanden og spiller hinanden bedre. Vi har en uformel omgangstone og det er vigtigt, at du er med til at sprede det gode humør.

Vi prioriterer høj kundetilfredshed og gør vores ypperste for at sikre de bedste løsninger til vores kunder.

DU HAR ALLEREDE SANS FOR
GOD KUNDESERVICE OG…

  • Du har let ved at skabe god kemi med kunden i telefonen og har en oprigtig interesse i at finde den rigtige løsning
  • Du har et servicegen, der altid sikrer at kunden får den optimale service
  • Du har også et stærkt konkurrencegen, hvor du er klar på at ville vinde både ift. til din egen indsats som ift. det hold, du bliver en del af
  • Du er villig til at gå et ekstra stykke for vores kunder og for at nå vores mål
  • Du arbejder detaljeorienteret og kan indgå i en struktureret hverdag
  • Du er disciplineret og fokuserer hele tiden på at holde kvaliteten i top samtidigt med at du når dine mål

Du vil være med til at sikre nye helkunder til Alka. Disse kunder ringer selv ind til Alka og er motiverede for et samletilbud. Vi ringer løbende ud til vores kunder og sikrer, at deres liv og forsikringsbehov går hånd i hånd.

ANERKENDT UDDANNELSE,
GODE ARBEJDSFORHOLD OG
GODE UDVIKLINGSMULIGHEDER
Vi tilbyder en 2-årig uddannelse – Finansuddannelsen med speciale i forsikring - og vi giver dig et grundigt og gennemprøvet introduktionsforløb, hvor vi lærer dig alt om vores forsikringsprodukter, systemer og processer.

Du kan glæde dig til gode arbejdsforhold og en god elevløn. Startlønnen er 17.508,08 kr. Derudover er der mulighed for fitness-, frokost- og forsikringsaftaler – samt et kreativt pauseområde, hvor du kan slå en kollega i Fifa, bordtennis, bordfodbold, mv.

Når du bliver 2. års elev, har du mulighed for at få et løntillæg baseret på forskellige individuelle målepunkter.

DIN PROFIL
Du består senest til sommer EUX, HHX eller STX og det er vigtigt, at du har erfaring fra jobs, hvor kunden er i centrum – det kunne f.eks. være fra call center, butik eller lignende.

Da jobbet handler om kundedialog, skal du kunne kommunikere klart og forståeligt – uanset om du taler i telefon, chatter eller skriver en mail. Med dit gode humør kan du tale med alle typer af kunder og sende smil gennem telefonen.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Send din ansøgning og CV via dette link Søg stillingen (vær opmærksom på, at du dirigeres videre til en rekrutteringssite i Tryg, som Alka er en del af - klik på "Ansøg" øverst til højre i skærmbilledet). Husk at vedhæfte ansøgning, CV og eksamensbevis/karaktermeddelelser.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til [email protected] (du kan ikke sende din ansøgning til denne mail).

Ansøgningsfrist 12. februar 2020.

Vi forventer at holde informationsmøder og samtaler i marts 2020.

Alka Forsikring er ejet af forsikrings-selskabet Tryg, som står bag Trygfondens almennyttige arbejde. Mere end 100 års erfaring med at forsikre familier i Danmark har lært os, at forsikring skal være enkelt. Fra vores forsikringer og rådgivning til kundernes besøg på alka.dk har vi fokus på enkelthed i alt, hvad vi gør. For os er enkelthed vejen til at give vores kunder den bedste kundeoplevelse og samtidig tilbyde kunden forsikringer af høj kvalitet til gode priser. Hvis du føler dig hjemme blandt mennesker, der sætter pris på både resultater og godt humør, kan du måske blive en af os.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1