Aktuar med ansvar for best practice i tarifudviklingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Aktuar med ansvar for best practice i tarifudviklingen

Som Danmarks næststørste forsikringsselskab har vi høje ambitioner om at være bedst til tarifudvikling. Vi har rigtig mange tarifprojekter i gang, og vi har ansat mange nye og dygtige medarbejdere.

Et mere og mere dynamisk forsikringsmarked stiller krav om at udvikle tariffer langt hyppigere og med en væsentlig større faglig dybde end tidligere, både hvad angår risikomodeller og demandmodeller.

Det er derfor vigtigt at sikre kvaliteten af tarifarbejdet, så vi på den ene side sikrer os, at vores arbejde er statistisk funderet, og på den anden side sikrer at vi får identificeret nye og mindre tendenser som ellers kunne risikere at gå tabt i tarifarbejdet.

Vi søger derfor en erfaren aktuar/analytiker der har mod på at tage førertrøjen i forhold til at sikre et højt kvalitetsniveau.

For at sikre kvalitet og best practice skal du bl.a. involvere dig i, hvordan vi i Prismodellering i Topdanmark:

  • håndterer randproblemer i multiplikative modeller
  • finder den rette balance mellem prædiktion og traditionel statistisk signifikans
  • understøtter at der skabes en systematisk tilgang til hvordan vi sammenligner forskellige tarifmodelelementer såvel statistisk som forretningsmæssigt

Du bliver også involveret i konkrete spændende og ganske avancerede tarifprojekter, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer fra vores infrastrukturteam og vores modelleringsteam.

Vi er godt i gang med at skifte forsikringssystem (Guidewire), og her har vi en vigtig kvalitetsopgave i forbindelse med, at vi fastlægger fremtidens prissystemer

Når vi skal flytte mange tariffer fra vores nuværende systemer til vores nye Guidewire system, vil det være nødvendigt at modellere disse tariffer på ny, da struktur af data kan ændre sig mellem de to systemer. En del af disse tariffer vil blive udviklet håndholdt på traditionel vis, men en del vil af effektivitetshensyn blive udviklet maskinelt.

For at kvalitetssikre disse maskinelle tariffer skal du bl.a.:

  • Opstille KPI’er for hvad der skal til for at vi vil acceptere en maskinelt udviklet tarif ved overgangen til vores nye system
  • Danne output og testresultater og fortolke de forretningsmæssige konsekvenser af dette
  • Opdage udfordringer relateret til den forretningsmæssig logik i prissætningen

I jobbet vil der være mulighed for at bruge tid på at eksperimentere og evaluere forskellige metoder med henblik på at udvikle best practice over tid, så det passer til netop de udfordringer vi vil møde i de kommende år.

Vi forestiller os, at du har:

  • Flere års erfaring med prissætning af skadesforsikring
  • Længere videregående uddannelse med statistik på højt niveau: f.eks. aktuar, statistiker, matematik-økonom, cand.merc.mat.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Torben Strange Vaarby, leder af Prismodellering på 4076 1616. Vi holder samtaler løbende, så vil vi anbefale at du sender din ansøgning så hurtigt som muligt.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Ballerup
  • Fredag den 19. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1