Forsikringsrådgivere til Outbound Landbrug & Erhverv i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forsikringsrådgivere til Outbound Landbrug & Erhverv i Ballerup

Vi ønsker branchens skarpeste forsikringsrådgivere der brænder for opsøgende service og salg.

Er du ambitiøs, har du talent for salg, og sætter du helt naturligt kunden i centrum? Så erdet dig, vi leder efter.

I rollen som forsikringsrådgiver i vores Outbound (OB) Team Landbrug arbejder du med opsøgende service og salg samt rådgivning til eksisterende landbokunder.

Vi prioriterer kvalitet og gode kundeoplevelser højt, og samtidig bliver du en del af et energisk, dynamisk og udviklende miljø med højt til loftet.

Et spændende og udviklende job i en succesrig virksomhed

I Outbound Erhverv vil du indgå i et stærkt team med dygtige og ambitiøse kollegaer, hvor vi har fokus på performance, personlig udvikling og, at vi har det sjovt undervejs i processen. Vi arbejder efter ’frihed under ansvar’, hvor du får stor indflydelse på dit råderum i arbejdet. Samtidig forventer vi, at du har vilje og lyst til at udvikle og forbedre dig, og at du tager ansvar for egen læring.

Vi arbejder med flextid, men du skal være indstillet på, at du 1 gang om måneden arbejder til kl. 20.

Du vil naturligvis blive tilbudt en attraktiv lønpakke inkl. bonus, pension, sundheds-, tand- og ulykkesforsikring samt andre medarbejderfordele. Vi tilbyder dig en certificeret forsikringsfaglig uddannelse på Forsikringsakademiet.

Her er vores forventninger til dig

Vi forventer, at du har erfaring fra forsikringsbranchen, er en målrettet salgsprofil og er serviceminded. Du må meget gerne have prøvet at sælge forsikringer til erhvervsmarkedet.

Du ved, hvad det vil sige at skabe resultater, hvor kunden er i fokus. Du motiveres af salget og har lyst og indlevelse til at finde frem til de bedste løsninger for vores kunder. Det er vigtigt, at du ved hver kundekontakt formår at sætte dig i kundens sted, så kunden føler sig hørt og har tillid til, at du har overblikket og styr på de individuelle behov.

For at lykkes i salgsrollen kræves gode kommunikationsevner, et stort personligt drive, et ønske om at udvikle sig og et medfødt vindergen. Da vi skal lykkes som team, er det vigtigt, at du er i besiddelse af et godt humør. Du er kendt som en person, der tager initiativ og bidrager til et godt samarbejde, så vi kan få teamet i mål.

Kontakt og ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående, så glæder vi os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder Alexander Diallo på tlf. 53 70 00 80.

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 18. juni 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Bemærk at straffeattest skal forevises, hvis du bliver inviteret til samtale.

Gør det bedste for kunden og dig selv
Hos Topdanmark bliver du en del af et stærkt fællesskab med større muligheder for udvikling, humor, ansvar og glade kunder. Vi vægter sammenhold og teamwork, fordi vi ved, at summen af vores forskelligheder er vores styrke. Sammen med dine kolleger sikrer du mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele, og er klar med hjælp, når der skal bygges op igen. Vi er med helt fremme, når vi udvikler morgendagens kundeservices, og når det gælder vores fokus på personlig kontakt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Ballerup
  • Fredag den 18. juni 2021

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder i Brøndby

    Forsikring & Pension/Söderberg & Partners er i kraftig vækst, og vi søger derfor forsikringsmæglere til vores ambitiøse forsikrings- og pensionsteam. Har du stærke kompetence og viden på forsikr..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i København V

    Deadline: 03.08.24Er du passioneret omkring behandling af bygnings- og løsøreskader inden for erhverv? Vi søger en engageret skadebehandler til vores voksende skadeteam. Du vil få ansvaret .
    • Forsikringsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i Ballerup

    Forsikringsrådgivere til [xxxxx]s Salgscenter Erhverv Vil du have en platform hvor du kan lykkes og få succes? Har du erfaring med forsikring og kundedialog, og brænder du for salg, s..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder i Ballerup

    Auto skadebehandler i COOP Forsikring Vil du have fuldt ansvar for dine sager, fleksibilitet og indflydelse på din hverdag? Har du nogle års erfaring med autoskader, og kunne du tænke di..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
27. juli 2024 3
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1