Bygningstaksator med ønske om at specialisere sig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Bygningstaksator med ønske om at specialisere sig

Vil du arbejde med udfordringer indenfor bygningsfysik, bygningsstatik, geoteknik og byggelovgivning? Motiveres du af både at arbejde i felten og gå i dybden med opgaverne for at finde den rigtige skadesårsag og udbedringsmetode? Trives du med at tage ansvar for og styring på dine egne sager?

Så er du måske vores nye Bygningstaksator til vores specialiserede team, som hver dag løser fagligt komplekse byggetekniske sager og skaber trygge oplevelser for vores kunder i vanskelige situationer.

Topdanmark vil være kendt som forsikringsselskabet med den højeste kundetilfredshed, og det begynder med tilfredse medarbejdere. Derfor har vi gjort Topdanmark til en attraktiv arbejdsplads, hvor der er plads til både karriere og familie.

Vi søger en Bygningstaksator på Sjælland med hjemmekontor. Du kommer til at indgå i vores specialiserede team af bygningstaksatorer, byggeteknikere og jurister. Vores team er præget af et særdeles godt og tæt samarbejde med høj faglig ekspertise, så du vil opleve en solid support og sparring i det daglige samarbejde om vores komplicerede skadesager på vores ejerskifte-/byggeskadeprodukt.

Vi prioriterer kvalitet og gode kundeoplevelser højt, og du bliver en del af et energisk, dynamisk og udviklende miljø, hvor der er plads til både fordybelse og specialisering samt højt til loftet og gode kollegiale relationer.

Bygningstaksator

Arbejdet som Bygningstaksator i Topdanmark er baseret på tillid, hvor du arbejder selvstændigt og selv planlægger din arbejdsdag.

Du kommer til at arbejde med komplicerede skadesager på vores ejerskifte-/ byggeskadeprodukt, hvor du vil have den direkte kontakt til kunderne i hele sagsforløbet. Meget kommunikation vil foregå over telefon og mails.

Du vil have hjemmekontor, hvorfra du kører ud på sager og til møder. Vi stiller arbejdsredskaber, og it-udstyr til rådighed til dit hjemmekontor.

Dine opgaver vil bestå i:

  • at redegøre for, om en skade er dækket, jf. forsikringsbetingelserne.
  • at kortlægge skadesårsagen og reparationsmetode samt definere omfanget, som opfylder forsikringsbetingelserne.
  • at stå for at udarbejde skadesrapporter samt beregne og styre skadesudgifter.
  • at kontakte og styre rådgiver, håndværker, og indhente tilbud og godkende bedste bud, indenfor økonomi/kvalitet/tid/service.
  • at tage ansvar for og styre din egen portefølje af skadesager primært på Sjælland og øerne, men der kan også være enkelte på Fyn.
  • at stile evt. regreskrav mod bygningssagkyndige, entreprenører mv. i samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen.

Vores forventninger til dig

  • Du er byggeteknisk uddannet, enten som bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende og har erfaring som bygningstaksator.
  • Erfaring med at køre bygge-/ejerskifteskadesager vil være en fordel.
  • Du har kendskab til dansk byggeskik og byggelovgivning.
  • Du har erfaring med beregning af skader, kontrahering, og styring af komplekse sager.
  • Du har en proaktiv tilgang til løsning, opfølgning og styring af dine sager.
  • Du er god til at finde løsninger til gavn for kunder og Topdanmark.
  • Du er god til at skabe gode kunderelationer ved at kombinere dine stærke forhandlingsevner med en klar og forståelig kommunikation, såvel mundtligt som skriftligt.
  • Du er en robust person og er i stand til at holde overblikket selv i travle perioder, og du har evnen til at kunne prioritere dine opgaver.
  • Du er en rutineret bruger af gængse IT-programmer, da al kommunikation vil ske denne vej, og det falder dig let at sætte dig ind i nye systemer.
  • Du kan arbejde selvstændigt og målrettet, men også indgå i et samarbejde med kolleger.
  • Du bor på Sjælland, har kørekort og egen bil.

Afdelingen

Vi er en afdeling med stærkt sammenhold, hvor godt kammeratskab og fællesskab betyder meget – både i forhold til vores opgaver, men også socialt i en travl hverdag, hvor humor har sin plads.

Du kommer til at indgå i en meget engageret og faglig stærk afdeling, med høj anciennitet.

Afdelingen består af 6 kørende bygningstaksatorer, 4 juridiske medarbejdere og 6 byggetekniske skadebehandlere, som delvist arbejder fra hovedkontor/delvist hjemmefra. Du vil blive en del af et fast kørende team på 6 bygningstaksatorer med hjemmekontor på tværs af hele landet, som alle er specialiseret i at behandle bygge-/ ejerskifteskadesager gennem de sidste 10 år i Topdanmark.

Udover digitale møder, vil der også være forventninger om, at du deltager fysisk i møder og fagdage på hovedkontoret i Ballerup med jævne mellemrum. Derudover afholdes 4 årlige erfa-dage med fokus på byggetekniske vidensdeling, i form at oplæg udefra.

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension, sundheds-, tand- og ulykkesforsikring samt andre medarbejderfordele.

Løn og ansættelsesvilkår

Kan du se dig selv i ovenstående, glæder vi os til at høre fra dig.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte leder for ejerskifte-/byggeskadeafdelingen, Lars Ploumark Petersen, på tlf. 29277419 eller mail: [email protected].

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 13. marts 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Bemærk, at straffeattest skal forevises, før du vil blive tilbudt ansættelse.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Hele Sjælland
  • Søndag den 13. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 12
12. september 2024 10
11. september 2024 11
10. september 2024 13
9. september 2024 13
8. september 2024 16
7. september 2024 15
6. september 2024 16
5. september 2024 17
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 14
1. september 2024 14
31. august 2024 14
30. august 2024 14
29. august 2024 15
28. august 2024 14
27. august 2024 14
26. august 2024 16
25. august 2024 15
24. august 2024 15
23. august 2024 14
22. august 2024 13
21. august 2024 13
20. august 2024 10