Skadeskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Hos Insurello ønsker vi at hjælpe alle med at sikre sig den erstatning de er berettigede til, når de kommer til skade, på en transparent, fair og lige-til måde. Vores vision er at skabe balance mellem kunderne og forsikringsselskaberne, og sikre fair erstatning til alle.

OM ROLLEN Vi er et hold på 9 Insurellians på vores kontor i København, og vi kigger efter to strukturerede og løsningsorienterede Skadeskonsulenter til vores team! Arbejdsopgaver:

  • Håndtere og sagsbehandle kundernes forsikringssager i vores helt eget specialdesignede CRM-system.
  • Behandle generelle kundehenvendelser, samt verificere og oplyse sagsdetaljer over telefon og i Zendesk.
  • Kontakt med forsikringsselskaber, myndigheder, og hospitalsenheder.

Den danske virksomhed er i dets første år, og derfor skal man være indstillet på at mange aspekter fortsat er under opbygning, og at arbejdsrutinerne, inklusiv arbejdet i CRM-systemet udvikles løbende, og dermed er foranderlige. Vi arbejder hele tiden efter at strømline vores procedurer og strukturer bedst muligt.

OM DIGDu er interesseret i at arbejde for et hurtigvoksende start-up med alt hvad det indebærer: Højt til loftet, frihed under ansvar, foranderligt arbejdsmiljø, og i det hele taget gang i den!

  • Du trives med at sparre og videndele med kollegaer, med har samtidig en 'learning by doing' tilgang til arbejdet, du er struktureret, løsningsorienteret, og undersøgende af natur.
  • Du har arbejdet med sagsbehandling, eller har anden relevant erfaring hvor dine administrative evner og strukturerede tilgang, i kombination med dit flair for kundehåndtering er kommet i spil. Har du arbejdet med forsikringspolicer eller skadebehandling på deltid, fuldtid selv blot for en kort periode vil det være et stort plus.
  • Du besidder gode kommunikative evner, især på skrift. Vi taler dansk med kunder og samarbejdspartnere, hvorfor du skal kunne begå dig professionelt på dansk, og ydermere behersker du engelsk.
  • Du er initiativrig, effektiv og lærenem; du er problemknuser og dygtig til at sætte dig ind i kundesager, samt argumentere ud fra fakta på skrift; du motiveres af at have konkrete målsætninger at stræbe efter.

LIDT MERE OM INSURELLO Insurello kommer ind i billedet, når velforsikrede danskere hvert år går glip af flere millioner kr. i erstatning, som de er berettigede til gennem diverse ulykkesforsikringer. Hvordan kan det være?

En af årsagerne er, at forsikringsprocesserne kan være meget komplekse og svære at gennemskue. Det tager både tid, overskud og ikke mindst viden fra den forsikrede- og tilskadekomne. Der er mange ting man skal holde styr på, for at sikre, at man får udbetalt den erstatning man er berettiget til, og det kan trække tænder!

Med vores prisvindende digitale løsning i ryggen, er det vores mål at gøre fair erstatning til en global virkelighed, og derved stå i spidsen for en tiltrængt positiv forandring af forsikringslandskabet.

HVAD HAR VI OPNÅET INDTIL NU? På stående fod har vi hjulpet 200.000+ mennesker med at gøre krav på deres erstatning gennem vores hjemmeside, og vores brugertal øges time for time. Vi har vundet Business Challenge’ Start-up of the Year pris, og ligger på Fintech Globals top-100 liste for InsurTech start-ups i hele verden.

Vi har opbygget et vinderhold på omtrent 110 fantastiske og højtmotiverede Insurellians i Sverige, Danmark, Frankrig & Italien. Vi er overbevist om, at vi har et produkt, der vil kunne hjælpe millioner af mennesker og ændre den sløve og gammeldags forsikringsindustri. Samtidigt ved vi, at nøglen til succes ligger i at have de helt rigtige personer til at arbejde sammen i stærke teams, altid have det sjovt og hele tiden blive udfordret. Vi vokser, hvilket betyder, der er masser af muligheder for at have indflydelse op arbejdet, gro og udvikle sig på en ambitiøs og hurtig måde.

Guidet af vores værdier: Helpful, Dependable, Progressive og Friendly, tror vi på at vi er:

🔹 Ikke perfekte, men stræbende efter at forbedre os selv, vores produkt og vores brand, for at sikre flest muligt mennesker en fair erstatning. Oprigtigt passionerede af vores arbejde, både individuelt med også på tværs af teams.

🔹 Stræbende efter at have og opretholde et sjovt arbejdsmiljø, hvor vi tror på frihed under ansvar, samt at tage ejerskab over egne handlinger.

🔹 Problemløsere og nysgerrige hjerner, der ikke er bange for at implementere idéer og eksperimentere.

HVORFOR JOINE OS? Insurello i Danmark er under opbygning og i starten af en hurtig udviklingsfase. Du kommer med på en vækstrejse med mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, lære om forsikringsbranchen og udvikle dine kommunikative færdigheder. Du bliver en del af et godt, socialt miljø, hvor vi hjælper hinanden, har en god tone, kommunikerer åbent og frit, og har en flad organisationsstruktur.

Lyder det som noget du har lyst til at være en del af? 🤩 Så send os en ansøgning med CV på dansk, samt en kort pitch på dansk eller engelsk, så vi kan lære dig lidt bedre at kende! 💙
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 10. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0