Skadebehandler til Ulykkesskade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du en erfaren ulykkesskadebehandler og elsker at tale med kunder? Har du lyst til at arbejde i Gjensidige Personskade? Så er et job i ulykkesteamet sikkert noget for dig.

I Personskade behandler vi skader på Arbejdsskade og Ulykke.

Afdelingens vigtigste mål er høj kundetilfredshed, at vi holder, det vi lover, og at vi altid leverer høj kvalitet, som kunderne kan forstå. Vi har en travl hverdag med mange udfordringer og muligheder. Vi benchmarker åbent og holder jævnlige performancedialoger for at sikre, at vi udnytter synenergier, er effektive og leverer uden fejl. Derfor giver vi meget og ærlig feedback til hinanden.

Hvis du har lyst til at arbejde i Personskade, har vi nogle forventninger til dig:

Kunder:

  • Kunden er det vigtigste, hele tiden og hver gang. Den indstilling må og skal du have.
  • Du skal hurtigt kunne tale med kunderne på en nærværende, empatisk og imødekommende facon. Vores kunder er ofte svært tilskadekomne, og det skal du kunne rumme. En personskade bliver aldrig blot ”en sag”.
  • Du skal vægte aktiviteter, der giver en tilfreds kunde, over andre ting.
  • Vi taler i telefon med vores kunder. Både når vi tager imod skadeanmeldelsen, undervejs, og når vi til sidst betaler og forklarer, hvordan vi er nået frem til erstatningen.

Personlige krav:

  • Du er professionel i din væren, ”tager rummet” når det kræves, og er proaktiv.
  • Du er engageret, hjælpsom, serviceminded og tilfører energi til afdelingen.
  • Du vægter samarbejde meget højt.
  • Du er aktivt deltagende i afdelingens liv. I arbejdstiden med faste opgaver, projekter og ad hoc opgaver, men også i fritiden, når det er muligt, deltager du i vores og Gjensidiges andre aktiviteter.
  • Du tager ansvar for din egen situation, kollegernes og områdets. Du motiveres af at nå dine, og teamets mål.
  • Du er forandringsvillig og har lyst til at ”rejse” sammen med os. Vi udfordrer hele tiden, måden vi arbejder på og vores rutiner. Du låser dig ikke fast i ”sådan har vi altid gjort.
  • Du søger at løse konflikter med en udstrakt hånd, igen og igen og du formår at tilgive og sige ”pyt”.
  • Du er effektiv og får noget fra hånden.
  • Du er direkte i din kommunikation, også når der er behov for at være ærlig over en kollega.

Vi lægger særligt vægt på, at du er særdeles positivt indstillet, og koncentrerer dig om de ting, du kan gøre noget ved. Også i perioder hvor noget er vanskeligt, forventer vi, at du er konstruktiv og bidrager.

Faglige krav:

  • Mindst 3 års erfaring med komplekse ulykkesskader.
  • Du har eller er indstillet på at gennemføre relevante ulykkesmoduler på Forsikringsakademiet.
  • Når du skal formulere dig skriftligt, gør du det moderne, aktivt, modigt, forståeligt og på korrekt og fejlfrit dansk.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til leder af Ulykke-teamet Birgit Madsen tlf. 25223988 eller Skadechef Dan Nix 40606827.

Tiltrædelse efter aftale fx 1. januar 2022. Samtaler i november.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • København
  • Lørdag den 20. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 5
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4

Værd at vide når du søger job som forsikringsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer