Leder til International Netværksafdeling for rejseforsikringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du tage vores allerede veldrevet Internationale Netværksafdeling til den næste fase? Har du øje for, hvor vi kan arbejde smartere helt fra at en aftale forhandles til der skal faktureres, og kribler det i dig for at eksekvere på forandringen? Er du vant til at være spillende træner og en aktiv del af driften? Så læs videre her:

Hvem er vi

Gjensidige Forsikring er et af nordens største forsikringsselskaber og sammen med Gouda Rejseforsikring, der er et brand i Gjensidige koncernen, er vi en fælles nordisk alarmcentral - Vores Alarm - og som er placeret i København. I Vores Alarm er vi ca. 60 dygtige og dedikerede medarbejdere, som betjener alle koncernens rejseforsikringskunder i Danmark, Sverige, Finland og Norge 24/7/365.

Du bliver en del af Privat divisionen som har det nordiske ansvar for medicinsk assistanse i forbindelse med rejse i Gjensidige og Gouda. I teamet er I 6 personer, bestående af både Networks Managers og netværks assistenter.

Dit ansvar

Du vil have ansvaret for hele Netværks flowet fra aftalen indgås, opfølgning på samarbejdspartnere fx ved overbehandling eller det modsatte, cost control og til at sikre korrekt fakturering. Du formår at udvikle processen og gerne tænke digitale løsninger ind til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere rundt om i verden, såvel som medarbejderne i afdelingen. Netværksafdelingen sikrer at vores 24/7 Alarmcentral, via netværksdatabasen, har adgang til de bedste leverandører, uanset hvor i verden vores kunder befinder sig.

Du vil selv deltage aktivt i driften og vil bl.a. have ansvaret for vores aftaler med rejsebureauer, flyselskaber, nordiske begravelsesbureauer og derudover have ansvaret for aftalerne i forskellige lande.

Stillingen er en del af ledergruppen på vores nordiske alarmcentral og har reference til lederen af Vores Alarm. Dit primære arbejdssted er København, men du må forvente mindre rejseaktivitet til Norge og til samarbejdspartnere i de områder du selv har ansvaret for.

Hvem er du

Det afgørende for succes i jobbet er, at du har indgående kendskab til andre kulturer og forstår de kulturelle forskelle i at forhandle med alt fra en kommende samarbejdspartner i Japan til en lægeklinik på Kreta. Måske har du boet i udlandet. Du har erfaring med contract management og med at kunne se både smartere arbejdsgange og digitale muligheder ud mod samarbejdspartnere, kunder og til alarmcentralen. Du har en analytisk tilgang til at stille mål op og kommer i hus med de tiltag du sammen med teamet definerer.

Som person er du eminent til at indgå i relationer og forhandlinger. Det falder dig naturligt at kommunikere på tværs af kulturer og også at afbryde et samarbejde, hvis det er nødvendigt.

Vi forestiller os, at du har forhandlings- eller indkøbserfaring fra rejsebranchen, flybranchen eller lign. Erfaring fra en alarmcentral er bestemt en fordel, men ikke et krav. Det er dog en forudsætning, at du har ledererfaring med specialister og har leveret gode resultater både ift. medarbejderengagement og resultatopnåelse.

Vil du med på holdet

Så send os din ansøgning og CV. Vi behandler henvendelser løbende, så ansøg hurtigst muligt og senest den 20. november 2022. Vi forventer tiltrædelse 1. januar 2023. Er der noget du ikke har fået svar på, er du velkommen til at kontakte Leder for Vores Alarm, Vibeke Topp Rasmussen, mobil +45 40959841

Du kan også læse mere om, hvordan det er at arbejde hos os på

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • København
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 5
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4

Værd at vide når du søger job som forsikringsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer