Bornholms Brandforsikring søger en ny kollega til vores skadeafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Nu har du muligheden for at blive en del af en rigtig god arbejdsplads. Vi søger en ny kollega til vores skadeafdeling i Bornholms Brandforsikring, hvor vi behandler alle typer af skader, og leder derfor efter en ny kollega, som både synes det er spændende og evner at være generalist og specialist på samme tid.

Hvem er vi i Bornholms Brandforsikring

Vi er bornholmernes lokale forsikringsselskab. Vi kender øen og kunderne, og på den måde sikrer vi de bedste forsikringsløsninger for vores kunder. På vores kontor i Rønne sidder vi i alt 35 engagerede og positive medarbejdere, som løfter i flok og sørger for en god arbejdskultur. Vi har en jævn fordeling af både alder og køn, og fællesnævneren er vores gode samarbejdsevne og høje ansvarsfølelse.

Vi er med en markedsandel på cirka 50% Danmarks største forsikringsselskab indenfor det geografiske område vi betjener (Bornholm) og vi har derfor et stort fokus på kundeoplevelsen i huset.

Du bliver en del af et skadeteam bestående af 5 skadebehandlere, som behandler alle typer skader, og 3 taksatorer, som kører ud og besigtiger skaderne, når de er opstået. Vi er ikke så mange, og derfor betyder ansvarsfølelse for både opgaven og kollegaerne enormt meget for os.

Et spændende, udfordrende og afvekslende job

Jobbet som skadebehandler sikrer dig udfordringer og forskelligartede arbejdsopgaver hver dag. Vi forsøger at adskille os i forhold til andre forsikringsselskaber ved, at du som skadebehandler følger kundens skade fra start til slut, og dermed sikrer den personlige kommunikation og optimale løsning for kunden.

Vi har en uformel omgangstone og løser dagligdagens udfordringer via dialog og åbenhed. Vi arbejder alle meget tæt sammen for at sikre det høje faglige niveau og hele tiden udvikle vores arbejdsprocesser, så de er til kundens bedste.

Vi har en almindelig arbejdsuge fra mandag til fredag med flekstid.

Her er vores forventninger til dig

  • Den ideelle kandidat har en forsikringsfaglig baggrund kombineret med den rette personlighed.
  • Vi forventer derfor af dig, at du har gennemført Forsikringsakademiets niveau 3 og 4 inden for skadeforsikring.
  • Du har erfaring med skadebehandling indenfor en eller flere af hovedbrancherne; Hus, - bil, - indbo, og/eller ulykkesforsikring og sætter en ære i altid at yde den bedste service.
  • Du er positiv og har et godt humør.
  • Du tager aktiv del i både din egen og teamets udvikling og er indstillet på at turde udfordre vante regler og rammer, så vi sammen finder den bedste løsning for kunden.
  • Du er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt med mange forskellige typer kunder.
  • Du arbejder effektivt og struktureret og kan arbejde både selvstændigt og i teams.
  • Du bor på Bornholm, eller du er indstillet på at flytte til Bornholm.

Det er Bornholms Brandforsikrings mål at levere den bedste kundeoplevelse, og vi anser det derfor for vigtigt, at vi kan udvise helhedshensyn i forhold til kunden. Du skal derfor være indstillet på at sætte kunden i fokus, så I sammen kan finde fleksible løsninger på de problemer, som kan opstå i en skadesag.

Vi tilbyder

Som tidligere skrevet er vi en lille afdeling med bred viden indenfor skade, hvilket tilsammen gør os til en stærk lille enhed. Udover det gode samarbejde i gruppen har vi et tæt samarbejde med vores øvrige afdelinger i huset.

Så vi tilbyder

  • Et job i en skadeorganisation, hvor vi skal vise, at kunden har købt sine forsikringer det rette sted.
  • Et job med fokus på arbejdsglæde og samarbejde.
  • Et udfordrende, afvekslende og meget selvstændigt job.
  • Et job i en afdeling med et stærkt sammenhold og godt humør.
  • Et job med mulighed for uddannelse i relation til jobbet.
  • Løn og ansættelsesvilkår i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Lidt mere

Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte skadechef Jakob Storm, på [email protected] eller tlf. 56 93 00 48.

Vi gør opmærksom på, at vi holder ansættelsessamtaler løbende, og ansøgningsfristen er fredag d. 27. august 2021

Vi er også involveret i Bornholms tilflytter indsats. Bor du ikke på øen men går med tanker om at flytte til Bornholm, kan du finde mere hjælpe hos Bornholms tilflytter konsulent, Rune Holm på telefonnummer 31218880 eller [email protected]. Du kan også finde mere på www.flyttilbornholm.dk eller på facebook – ”næste stop bornholm”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Rønne
  • Fredag den 27. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1