Forsikringsselger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Kunne du tenke deg en arbeidsplass med god takhøyde, hvor du får oppleve verdien av innsatsen din gjennom fornøyde kunder? Vi er nå på utkikk etter dyktige selgere som er gode relasjonsbyggere, og som til enhver tid har kunden i fokus. Vi vet at et godt arbeidsmiljø er ekstremt viktig for at du som selger skal kunne prestere, og derfor legger vi stor vekt på å ha det gøy på veien mens vi jobber mot målene våre. Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne at du leser videre, kanskje er det nettopp deg vi leter etter!

Hvorfor jobbe i Gjensidige? Gjør en forskjell forandre. Og deg selv.
I Gjensidige har vi tenkt langsiktig siden 1816 og det betyr at vi engasjerer oss i fellesskapet, i kundene våre og i bærekraftige løsninger. Vi er en sammensatt og nytenkende gjeng, selv om vi er blant Nordens største finansaktører. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

I løpet av Gjensidige-karrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre - hver eneste dag. Du får utvikle deg selv, og samtidig spille en viktig rolle for oss, kundene våre og for samfunnet.

Du - en selger som brenner for forsikringsfaget
Uansett hva du jobber med hos Gjensidige får du gjennomført både viktige prosjekter, jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner. Oppgavene er mange, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Nå har vi flere ledige stillinger innen salg, og lurer på om det er nettopp du som blir vår nye kollega?

Til denne stillingen ser vi etter deg som gjennom arbeidserfaring har bevist at du lykkes med salg, og liker å etablere nye relasjoner. Hvis du i tillegg motiveres av gode resultater og vil jobbe i et selskap med høy grad av kundeorientering, så er matchen veldig god!

Stillingen innebærer utadrettet salg og rådgivning av forsikringer til nye og eksisterende kunder i privatmarkedet pr. telefon. Dersom du trigges av å jakte de beste kunderelasjoner og gi kundene skreddersydde løsninger og markedets beste rådgivning, er sjansen stor for at du vil trives i denne rollen.

Vi har spurt to av dine fremtidige kolleger hvordan det er å jobbe med salg hos oss:
“Å jobbe med salg i Gjensidige oppleves somgivende fordi man bidrar til å gi kundene de beste forsikringsløsningene på markedet. Å ha Gjensidiges merkevare i ryggen når man driver med utgående salg er uvurderlig. Samtidig får man gode muligheter til å utvikle seg, både innen salg og som person.”-Magnus Espås Nergård

“Det å jobbe med salg i Gjensidige er noe unikt. Her er det stort fokus på kontinuerligutvikling, både gjennom salg- og fagkompetanse. Lederne er flinke til å sette opp salgstreninger og fagsamlinger, som igjen bidrar til gode resultater for hver og en av oss, og som team.”-Kirujan Nanthapalan

Ta det neste steget i karrieren din sammen med oss!
Hvis du vil ta salgskarrieren din et steg videre, med fokus på å nå dine mål og skape gode kunderelasjoner, så skal vi gjøre det vi kan for at du skal lykkes. Gjennom Gjensidigeskolen sørger vi for at du får nødvendig opplæring og kontinuerligutvikling, med fokus på kundeopplevelser, treningskultur og prestasjon. Du får opplæringsprogram med avsluttende eksamen og bransjesertifisering. Hos oss kommer du til å jobbe sammen med bransjens beste forsikringsselgere som brenner for faget sitt og som har det gøy på jobb. Vi tilbyr også gode lønnsbetingelser og en særlig god pensjonssparing på 7%. Hos oss vil du få en spennende og utfordrende arbeidshverdag hvor du lærer noe nytt hver dag.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet, og den du er er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Høres dette ut som noe for deg? Vi har gått bort i fra det tradisjonelle søknadsbrevet og ønsker at du svarer på noen utvalgte spørsmål, i tillegg til at du laster opp CVn din.

Vi gjør oppmerksom på at stillingen krever vandelsattest, som vil bli innhentet før en eventuell ansettelse.

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt!

Interessert i å vite mer om å jobbe i Gjensidige?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Udlandet
  • Søndag den 06. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3