Dansk Center for Klinisk Sundhedstjenesteforskning søger to postdocs til nyt kræftforskningsmiljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Hvis du har mod på en alsidig og afvekslende arbejdsdag blandt engagerede forskere, så er der på Dansk Center for Klinisk Sundhedstjenesteforskning (DACS) ved Aalborg Universitetshospital to postdocstillinger af 3 års varighed ledige til besættelse per 1. september 2022 eller snarest derefter. Stillingerne er på 37 timer ugentligt.

Om organisationen
Dansk Center for Klinisk Sundhedstjenesteforskning (DACS) er etableret i et samarbejde mellem Region Nordjylland, repræsenteret ved Aalborg Universitetshospital samt Psykiatrien, og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.

Dansk Center for Klinisk Sundhedstjenesteforskning (DACS) har til formål at bedrive selvstændig klinisk sundhedstjenesteforskning på et højt internationalt niveau. Desuden også at bistå andre relevante forskningsmiljøer ved Aalborg Universitet/Aalborg Universitetshospital med at gennemføre projekter inden for den kliniske sundhedstjenesteforskning samt at levere forskningsbaserede analyser og rådgivning inden for fagområdet til relevante myndigheder og organisationer, f.eks. Sundhedsstyrelsen, Sundhedsministeriet og Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP).
Det er desuden også et af centrets ansvarsområder at varetage præ- og postgraduat undervisning inden for fagområdet ved Aalborg Universitet.

Om stillingerne
Med midler fra Kræftens Bekæmpelse og Aalborg Universitetshospital etableres nu et kræftforskningsmiljø ved DACS med fokus på sundhedstjenesteforskning vedrørende organisering og kvalitet af samt sikkerhed i kræftbehandlingen i Danmark. Forskningen vil have et særligt fokus på de 30 nationale kliniske kvalitetsdatabaser vedrørende kræft. Nøgleordene for forskningsaktiviteterne vil være anvendt forskning, behandlingskvalitet, patientsikkerhed, bedre patientforløb, digital health, sundhedsdata, klinik, epidemiologi, biostatistik, data science, og sundhedsøkonomi.

Der opslås i den forbindelse to 3-årige postdocstillinger. Den primære arbejdsfunktion vil være at bedrive selvstændig forskning indenfor ovenstående område i samarbejde med DACS’ øvrige personale samt eksterne samarbejdspartnere.

Der er mulighed for samarbejde med én eller flere kliniske kvalitetsdatabaser for kræftsygdomme, herunder mulighed for et nært samarbejde med en databases styregruppe og en aktiv tilknytning til databasens team som RKKP-fellow.

Arbejdsopgaverne omfatter desuden:
  • At deltage aktivt i vidensopbygning i centret, bl.a. gennem vejledning af forskere og ph.d.-studerende ved DACS
  • At indgå i og videreudvikle DACS’ internationale samarbejdsrelationer
  • At undervise og vejlede præ- og postgraduat speciale- og ph.d.-studerende

Det forventes ydermere, at postdocs løbende udgiver egne forskningsresultater i internationale BFI-godkendte forskningstidsskrifter samt videreformidler resultaterne gennem konferencer, workshops, undervisning og sociale medier.

Om dig
Det er et krav, at man som ansøger har opnået en ph.d.-grad. Ansøgninger fra kandidater, som er ved at færdiggøre ph.d.-studiet, men endnu ikke har opnået ph.d.-graden er dog også meget velkomne. Vi forestiller os, at graden er opnået indenfor et af de sundheds- eller naturvidenskabelige specialer. Den ideelle kandidat har desuden:
  • Baggrund inden for epidemiologi og evt. biostatistik. Gerne indenfor kræftområdet, men dette er ikke en forudsætning
  • Erfaring med programmering i én eller flere softwarepakker (Stata, SAS, R, Python etc.)
  • Udgivelser i internationale videnskabelige tidsskrifter som førsteforfatter
  • Erfaring med hjemtagelse af eksterne forskningsmidler
  • Erfaring med rådgivning og vejledning af studerende og juniorforskere
  • Gode skriftlige formuleringsevner (dansk og engelsk)
  • Evnen til at skabe et personligt og fagligt udviklende miljø for såvel kolleger som for sig selv

Vedkommende har endvidere gode samarbejdsevner og kan indgå i et tværfagligt team.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingerne og ansættelsesprocessen kan fås ved henvendelse til klinisk professor Søren Paaske Johnsen på eller telefon 2947 0295.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning i henhold til overenskomst for akademikere i regionerne med indplacering som postdoc. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.
Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingerne.
Region Nordjylland skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, publiceringsliste for de seneste fem år, dokumentation for uddannelse, referencer/anbefalinger og anden relevant dokumentation senest mandag d. 1. august 2022.

Ønsket startdato: 1. september 2022 eller snarest derefter.

Åbn linket "søg job” og udfyld ansøgningsformularen.

Vi ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Arbejdssted
Aalborg

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Aalborg Øst
  • Mandag den 01. august 2022

Lignende jobs

  • Forsker i Aalborg

    <p>Kom og bring din viden og erfaring om geofysik i spil, når du arbejder med tolkning af geofysiske kortlægninger i Danmark og rundt i verden. For at blive en succes i jobbet er det afgørend..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Aalborg

    JobbeskrivelseAalborg University contributes to the knowledge building of the global society as well as the development of prosperity, welfare and culture of Danish society. This is accomplished th..
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Aalborg

    Forsker søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Forsker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forsker i Gistrup

    Nuklearmedicinsk afdeling, Aalborg Universitetshospital, cyklotron og radiokemi afsnit, søger en cyklotrontekniker med tiltrædelse 1. oktober 2024 eller snarest efter aftale.Der tilbydes en spæ..
    • Forsker
    • Gistrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som forskere
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0