KLINISK PROFESSOR I KLINISK GENETIK[xxxxx])

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

En stilling som klinisk professor i Klinisk Genetik og som overlæge ved henholdsvis Klinisk Institut, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet og Klinisk Genetisk afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. august 2021 eller efter aftale. Stillingen betragtes som en helhed og kan kun søges samlet. Dog skal ansøgere som allerede er overlæger ved Region Nordjylland kun søge det kliniske professorat.

Stillingsbeskrivelse
Klinisk Genetisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, varetager klinisk genetisk diagnostik og rådgivning af patienter henvist fra kliniske afdelinger og almen praksis, i alt mere end 2000 årlige ambulante patientforløb og antallet er stigende. Afdelingen varetager højtspecialiserede- og regionsfunktioner i henhold til specialeplanen for Klinisk Genetik. Afdelingen har et tæt samarbejde med afdeling for molekylær diagnostik (AfMD) og koordinerer/deltager derudover i en række multidisciplinære samarbejder. Vi vægter at det kliniske arbejde, uddannelse og forskning har et højt fagligt niveau, samtidigt med at vi har et godt arbejdsmiljø.
Afdelingen har især forskningsinteresse indenfor sansegenetik, onkogenetik, dysmorfologi, syndromdiagnostik, mitokondriesygdomme, endokrin genetik, fertilitet og tidlig udvikling.

Der ønskes en ansøger, der på konstruktiv vis vil indgå i og bidrage til de faglige arbejdsfællesskaber på afdelingen og i de multidisciplinære samarbejder på hospitalet. Ansøger forventes at indgå i den etablerede teamstruktur med helt eller delvist ansvar for et eller flere kliniske fagområder afhængigt af ansøgers faglige profil. Ansøger skal, sammen med afdelingens anden professor og øvrige medarbejdere, udbygge det eksisterende forskningsmiljø og etablere egen forskningsgruppe.

"Personlig Medicin" er et af Aalborg Universitetshospitals satsningsområder og det forventes, at den kliniske professor har lyst til at understøtte de igangværende aktiviteter. Den kliniske professor indgår i den udvidede afdelingsledelse og forventes at deltage aktivt i løsning af afdelingens opgaver og tage medansvar for drift, kvalitet og udvikling.

Det forventes, at ansøger er visionær, åben og beslutningsdygtig med et fagligt overblik, højt ambitionsniveau og en tydelig profil indenfor specialet klinisk genetik. Ansøger forventes at have dokumenteret original videnskabelig produktion på internationalt niveau og at være en inspirerende og driftig forskningsleder, der arbejder for at motivere andre og både evner at initiere og afslutte projekter. Der forventes erfaring med større fondsansøgninger og evne til at tiltrække bevillinger.

Det forventes ligeledes, at ansøger har dokumenteret erfaring indenfor både præ-og postgraduat undervisning og den kliniske professor deltager i den prægraduate undervisning af lægestuderende på kandidatuddannelsen i medicin på Aalborg Universitet.

Arbejdsopgaverne vil - udover det kliniske arbejde i afdelingen - omfatte udvikling af fagområdet, forskning, forskeruddannelse og videreuddannelse af forskere.

Ca. halvdelen af arbejdstiden anvendes til universitetsrelateret arbejde.

Til stillingen er knyttet en klinisk assistent og en halv teknisk-administrativ medarbejder.
Ansøger skal være overlægekvalificeret og besidde dansk speciallægeautorisation inden for klinisk genetik.

Information vedrørende vejledninger, ansættelsesprocedure samt gældende lovgivning på området kan ses .

Ansøgningen skal være på engelsk og indeholde følgende:
  • En motiveret tekst, hvori begrundelser for at ansøge, kvalifikationer i forhold til stillingen samt intentioner og visioner for stillingen angives.
  • Opdateret curriculum vitae.
  • Kopier af relevante eksamensbeviser (kandidat og ph.d.)
  • Videnskabelige kvalifikationer. Der skal vedhæftes en komplet publikationsliste med angivelse af de arbejder, ansøgerne ønsker at påberåbe sig. Ansøger må max. vedhæfte 10 af disse publikationer.
  • Undervisningsmæssige kvalifikationer beskrevet i undervisningsportfolio. Såfremt dette ikke er medsendt, skal ansøger vedlægge begrundelse herfor.
  • Formidlingsmæssige kvalifikationer, herunder deltagelse i udvalg, bestyrelser, foreninger o.l.
  • Øvrige kvalifikationer i forhold til stillingen.
  • Referencer/anbefalinger.
  • Personlige data.

Den samlede ansøgning inkl. bilag kan kun sendes elektronisk ved at vælge nedenstående "søg online" funktion.

I forhold til stillingen som overlæge vil ansøger blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Der er udarbejdet et skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøgere til speciallægestillinger i Region Nordjylland. Da en del af skemaet skal udfyldes af ansøger, bedes skemaet rekvireret på hjemmesiden: .

Såfremt der er spørgsmål til ansøgningsproceduren, kan der rettes henvendelse til HR-partner Jeannette Bøgh, [email protected], tlf. (+45) 9940 7968.

Bedømmelse af ansøgere til stillingen sker ved sagkyndigt udvalg.

Der anvendes shortlisting. Det betyder, at institutlederen efter rådgivning fra formanden for bedømmelsesudvalget / det fagkyndige udvalg udvælger de kandidater, der skal gennemgå en faglig bedømmelse. Alle ansøgere vil blive orienteret om, hvorvidt de er gået videre til bedømmelse eller ej.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle, uanset personlig baggrund og orientering, til at søge stillingen.

Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Ledende Overlæge, Klinisk Genetisk Afdeling, Irene Kibæk Nielsen på telefon 9766 4989, Institutleder Sten Rasmussen, telefon 2552 0462 eller Lægefaglig Direktør Michael Bräuner Schmidt på telefon 9766 1302.

Stillings- og funktionsbeskrivelse ang. overlægestilling kan fås ved henvendelse til Irene Kibæk Nielsen på [email protected] eller ved telefonisk henvendelse.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning iht. overenskomst mellem Staten og AC eller aftale om Kandidater i sygepleje ansat som videnskabeligt personale. Professoratet vederlægges med et honorar på DKK 172.744,99 (marts 2012-niveau) årligt.

Ansættelse som overlæge sker i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.

Stillingsnummer
2021-224-03485

Ansøgningsfrist
27/05/2021

Bemærk venligst, at nedenstående tekst i annoncen på Region Nordjyllands hjemmeside er en autogenereret tekst, og at der skal ansøges via ovenstående link "søg stillingen online"

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Aalborg
  • Torsdag den 27. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som forskere
26. december 2024 22
25. december 2024 22
24. december 2024 23
23. december 2024 23
22. december 2024 23
21. december 2024 23
20. december 2024 20
19. december 2024 20
18. december 2024 16
17. december 2024 14
16. december 2024 15
15. december 2024 15
14. december 2024 17
13. december 2024 14
12. december 2024 14
11. december 2024 12
10. december 2024 12
9. december 2024 12
8. december 2024 12
7. december 2024 11
6. december 2024 13
5. december 2024 12
4. december 2024 9
3. december 2024 10
2. december 2024 10
1. december 2024 11
30. november 2024 11
29. november 2024 12
28. november 2024 10
27. november 2024 9
26. november 2024 8

Værd at vide når du søger job som forsker i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!