Akademiker til Aseptisk Produktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Manufacturing
  • Bagsværd

Trives du i et arbejdsmiljø hvor du både skal håndtere komplekse opgaver og sideløbende kunne levere mindre komplekse opgaver rettidigt? Er du dygtig til at lære nyt og samtidig overføre din viden til en digital kontekst og vil du gerne have et bredt kendskab til aseptisk produktion? Så er du måske vores nye og topmotiverede kollega i Bagsværd.

Trives du i et arbejdsmiljø hvor du både skal håndtere komplekse opgaver og sideløbende kunne levere mindre komplekse opgaver rettidigt? Er du dygtig til at lære nyt og samtidig overføre din viden til en digital kontekst og vil du gerne have et bredt kendskab til aseptisk produktion? Så er du måske vores nye og topmotiverede kollega i Bagsværd.

Om afdelingen

Diabetes Finished Products, Bagsværd (DFPBA) er en aseptisk fyldefabrik med ca. 600 medarbejdere, hvor vi primært laver markedsførte insulinprodukter og samtidig er med til at introducere nye insulintyper. Fabrikken spænder vidt og omfatter bla. vask og sterilisation, formulering, fyldning og inspektion af flere af Novo Nordisk produktion til behandling af diabetes. Produktionen er kendetegnet ved komplekse processer, som kræver medarbejdere med høj faglighed, stort engagement og en løsningsorienteret indstilling.

Afdelingen, Aseptic Support, består af ca. 80 medarbejdere som er ansvarlige for opretholdelse af det aseptiske miljø i produktionen. Opgaverne i afdelingen spænder bredt; fra at udtage hundredevis af prøver fra produktionsområdet, håndtere resultaterne og til at vurdere og analysere krav fra myndighederne og hvordan vi kan implementere dem i fabrikken mest effektivt. Vi er typisk involveret i mange processer på tværs af organisationen og det sætter krav til vores evne til at kunne håndtere mange opgaver sideløbende.

Teamet, miljøsupport, består af 15 medarbejder der kendetegnes ved at have både højt tempo og et højt kvalitets- og serviceniveau i vores arbejde. Vi har en åben og positiv omgangstone og vi trives godt, når vi kan have det sjovt på kontoret og samtidig levere alle vores opgaver rettidigt.

Jobbet
I miljøsupport vil du blandet andet være ansvarlig for, at sikre compliance, håndtere afvigelser og arbejde på mere komplekse opgaver, samtidig med at du også bliver en del af, at transformere vores nuværende processer fra papir til den digitale verden. Så det er en fordel, hvis du er dygtig til at lære en ny proces og derfra se hvordan den kan gøres digital. Vi tilbyder en spændende stilling med rig mulighed for at påvirke arbejdsgange og procedurer, og deltage i faggrupper på tværs af organisationen. Vi kan love dig en hverdag med mangeartede opgaver, på en rejse mod en mere digital hverdag, som samtidig sikre produktionen sker under forhold, der lever op til myndighedernes krav.

Du lykkes ved at være initiativrig, have gode relationer til produktionen og ved at have en ”go-look-see” tilgang i din support til produktionen og vores digitale transformation. For at lykkes kræver det ligeledes, at du forstår processerne og har gode relationer til vores interessenter, som kan være Quality Assurance, Quality Control, leverandører og ikke mindst alle kolleger i fabrikken.

Kvalifikationer
Du har en relevant kandidatgrad indenfor bioinformatik, kemi, farmaci eller en lignende naturvidenskabelig retning. Det er en stor fordel hvis du har 3-5 års erfaring fra et job med GMP-reguleret fremstilling af lægemidler. I det/de jobs du har haft, har du vist, at du er dygtig til at tilegne dig ny viden og bruge din viden i en digital kontekst. Du har vist, at du kan håndtere komplekse opgaver og samtidig hurtigt kan levere de mindre komplekse opgaver. Du har gode kommunikationsevner og tager altid ansvar for dine opgaver.

Kontakt

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Christian Woetmann Lilje på +45 3075 0601.

Deadline for ansøgning

18. marts 2020

Stillingen er en midlertidig stilling på 24 måneder.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Bagsværd

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2