Akademiker til udstyrssupport og -kvalificering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

  • Engineering
  • Bagsværd

Har du lyst til at være med til at supportere pilotproduktion samt kvalificere og indkøre udstyr til oprensning af fremtidens insulin og GLP-1’er, så er muligheden her. Vi står over for udfordringen at skulle opgradere vores kapacitet inden for den stigende udviklingsportefølje af diabetesprodukter.

Til opgaven søger vi en dygtig og selvstændig akademiker.

Om afdelingen

Vi er 67 medarbejdere i afdelingen, fordelt på fire teams, tre anlæg og to lokationer. Vores opgave er at opskalere processer og oprense proteiner til toksikologiske og kliniske studier.

Den ledige stilling er tilknyttet et team af akademikere og specialteknikere, som har til opgave at sikre stabil drift af anlæg og produktionsudstyr samt deltage i design, kvalificering og idriftsættelse af udstyr. Teamet arbejder tæt sammen med dygtige projektmedarbejdere, kampagnekemikere, procesteknikere og kalibreringsteknikere/ håndværkere.

Jobbet

Du bliver ansvarlig for at sikre, at forskellige typer af større og mindre procesudstyr til enhver tid er vedligeholdt, kalibreret og performer driftssikkert og i kvalificeret stand. Systematisk problemløsning, håndtering af afvigelser og ændringssager samt løbende systemevalueringer er en del af jobbet. Det er vigtigt at du forstår processerne, da du også skal deltage ved design og kvalificering af diverse udstyr, hvorved du får mulighed for at påvirke udviklingen og få solid indsigt i arbejdsgange og procedurer. Du lykkes ved at være synlig, proaktiv og selvstændig.

Endvidere tilbyder vi mulighed for at du kan engagere dig og indgå i tværorganisatoriske opgaver og problemløsning, hvor du vil kunne præge processer og faglighed på tværs af et større organisatorisk område.

I afdelingen arbejder vi med LEAN, og du skal kunne trives i en hverdag præget af forbedringsprojekter og forandringer samt være løsningsorienteret i din tilgang.

Kvalifikationer

Du har en naturvidenskabelig uddannelse som f.eks. cand. scient., ingeniør eller farmaceut. Ideelt set har du erfaring med drift af anlæg, vedligehold og kvalificering fra farmaceutisk industri. Store dele af vores udstyr bliver styret og monitoreret via DeltaV, så indsigt i styresystemer eller interesse for IT er en fordel.

Har du ligeledes arbejdet med ændringssager, afvigelser og systematisk problemløsning, er du godt på vej ind i jobbet. Vi bruger SAP til at styre vores arbejde, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har erfaring med SAP eller lignende værktøjer.

Da vores arbejde udføres og dokumenteres i henhold til GMP forventes et stærkt kvalitets mindset.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med forskellige faggrupper, så gode samarbejds- og kommunikationsevner vægtes højt. Du kan lide at tage fat i opgaverne, også når de ikke bliver lagt til rette foran dig. Du er god til at planlægge, arbejder målrettet og sætter en ære i at drive og afslutte opgaverne til de givne deadlines. Vi lægger desuden vægt på, at du har et godt humør, kan motivere andre omkring dig og er en teamspiller.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Anette Sikjær Jørgensen på +45 3079 5903.

Deadline

30. august 2020.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Bagsværd
  • Søndag den 30. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2