Rekrutteringsfirma

RESEARCHER TIL [xxxxx] CAREER, BRABRAND

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

RESEARCHER TIL JKS CAREER, BRABRAND


Interesserer du dig for kandidatmarkedet og det danske erhvervsliv? Er du kontaktskabende og født med en detektiv i maven? Så er det dig, vi søger til et barselsvikariat som researcher til vores rekrutteringsafdeling i Brabrand, Aarhus.


I JKS CAREER tilbyder vi en bred pallette af rekrutteringsydelser, og vi opererer bredt inden for mange forskellige brancher og markedssegmenter. En af vores kerneopgaver er at finde de mest kvalificerede kandidater i markedet til vores kunder, og du kommer til at searche målrettet efter kandidater på tværs af brancher og niveauer.

Om stillingen
Som researcher bliver din primære opgave at finde de dygtigste og mest kompetente kandidater på markedet til vores kunder. Du bliver en del af et team på fire personer, bestående af to researchere og to administrative medarbejdere, der sidder med koordinerende og supporterende opgaver for vores rekrutteringsteam. Sammen med den anden researcher bliver du ansvarlig for at afsøge kandidatmarkedet på de relevante medier og databaser, og du sikrer den rette search strategi med øje for kompetencekrav og markedstendenser.

Du bliver ansvarlig for flere search opgaver ad gangen, og du skal trives med at søge både bredt og meget snævert på de forskellige opgaver. Du indgår dagligt i sparring med vores rekrutteringskonsulenter med fokus på afdækning af kundens behov og kandidatprofilen. Dine opgaver vil ofte kræve, at du tænker innovativt og løsningsorienteret for at sikre et optimalt kandidatfelt til den enkelte kunde, da der i dag er rift om de kvalificerede kandidater.

En stor del af dit daglige arbejde består desuden i daglig kontakt og kommunikation med kandidater. Afhængigt af dine ønsker for arbejdsopgaver vil du desuden kunne komme til at arbejde med screening og håndtering af indkomne ansøgninger, telefonscreening af kandidater, løbende fokus på nye netværk, portaler og trends inden for research, annoncering af stillingsopslag mv.

Om dig
Vi forestiller os, at du er i starten af din karriere inden for rekruttering eller HR og måske allerede nu har erfaring fra rekrutteringsbranchen. Alternativt er du netop færdiguddannet og har et stort drive for at lære og udvikle dig inden for rekruttering og search.

Din baggrund er ikke så afgørende, men det er en fordel, hvis du har viden om eller erfaring inden for den industrielle branche. Det vigtigste er, at du er målrettet og besidder et højt engagement i dit arbejde. Du tænker og arbejder selvstændigt, men du trives med løbende samarbejde og koordinering med både konsulenter og det øvrige business support team, herunder de andre researchere.

Du befinder dig godt i en travl hverdag - du er struktureret i dit arbejde, og du er løsningsorienteret og kreativt tænkende i jagten efter den rette kandidat. Du er desuden dygtig til at kommunikere og kan lide at tage den første kontakt. Du forstår vigtigheden i at være serviceminded og at gøre stillingerne attraktive for kandidaterne.

Hvorfor vælge JKS

  • Du bliver en del af en social kultur og et solidt fællesskab på tværs af teams og afdelinger
  • Du bliver superbruger på den mest populære søgeplatform, LinkedIn Recruiter Tool
  • Du får en unik mulighed for at dygtiggøre dig hos Danmarks største vikar- og rekrutteringsvirksomhed
  • Du får mulighed for at opbygge et stærkt netværk inden for rekruttering og HR

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte researcher Nanna Bie på tlf. 3085 13 06. Grundet ferie i uge 42 besvares opkald først i uge 43.

Om JKS
JKS er 100 % danskejet og blandt Skandinaviens stærkeste bemandings- og rekrutteringsvirksomheder. Vi er vokset til at være dansk erhvervslivs foretrukne samarbejdspartner, fordi vi hver dag styrker vores kunders konkurrencekraft gennem bemandings- og vikarløsninger – samt målrettet rekruttering på alle niveauer og til alle brancher.

Vi har siden begyndelsen i 1995 prioriteret lokalt kendskab og personlig kontakt højest. Derfor er vi altid tæt på kunder og kandidater med godt 40 lokalafdelinger i Danmark – samt afdelinger i Sverige og Norge.

Hos JKS tror vi på, at udvikling og realisering af enhver virksomheds potentiale starter og stopper med at have de helt rigtige medarbejdere ombord. Vi tilbyder derfor en spændende og udfordrende hverdag med masser af personligt ansvar, udvikling og muligheder for dig, der kan og vil.

Du kan læse meget mere på: www.JKS.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Brabrand
  • Mandag den 11. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som forskere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0