Adjunkt/lektor til Jordemoderuddannelsen i Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Ved jordemoderuddannelsen på UC SYD søger vi en dygtig underviser, som skal være med til at uddanne fagligt kompetente jordemødre og sundhedsadministrative koordinatorer, der brænder for arbejdet med mennesker og udviklingen i sundhedsvæsenet. Vi er optaget af at etablere en kultur med en fælles tilgang til undervisning og viden, hvor udgangspunktet er UC SYDs fremtidsvision om: Professionsfaglig dannelse tæt på praksis.

Om stillingen
Der er tale om en fast stilling på 18,5 time pr. uge til besættelse den 1. august 2022.

Om jobbet
Som adjunkt/lektor vil du få ansvaret for at forberede og gennemføre undervisning på jordemoderuddannelsen og på sundhedsadministrationsuddannelsen med udgangspunkt i en bred vifte af naturvidenskabelige, jordemoderfaglige, humanistiske- og samfundsvidenskabelige fag. Har du viden om eller interesse for simulation og den akutte obstetrik, kan det være en fordel. Undervisningsopgaven indebærer både facilitering af læreprocesser og bidrag til studie- og læringsmiljøet på holdene. Du får derudover ansvar for vejledningsaktiviteter blandt andet i forbindelse med de studerendes projektarbejde og praktikophold, og du får ansvar for at føre studerende til prøve. Ud over de undervisningsrelaterede opgaver vil du også blive involveret i tværgående samarbejdsopgaver med andre sundhedsprofessionelle kollegaer og i forsknings- og udviklingsorienterede aktiviteter afhængigt af din baggrund, dine kompetencer og uddannelsens vidensbehov.

Din profil og baggrund
Du har en relevant uddannelse på master- eller kandidatniveau og en bred klinisk jordemoderfaglig erfaring. Forskeruddannelse er en fordel, men ikke et krav.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har undervisningserfaring
    • med fokus på udvikling af professionsrettede handlekompetencer
    • med udgangspunkt i forskellige faglige niveauer
    • med fokus på studenterinitierede og -aktiverende undervisningsformer
    • med udgangspunkt i digitale læreprocesser

  • Er en synlig og nærværende kollega med gode samarbejds- og kommunikative evner
  • Har lyst til at indgå i tværprofessionelt samarbejde og i udviklingsprojekter af pædagogisk, monofaglig og tværprofessionel karakter
  • Kan strukturere din tid i forhold til forskellige arbejdstyper og i et varierende opgaveload

Din arbejdsplads
Jordemoderuddannelsen ved UC SYD er en del af Institut for sundhedsuddannelse og er placeret i Esbjerg. Instituttet består af ca. 90 meget engagerede medarbejdere fordelt på seks forskellige sundhedsprofessionsuddannelser og laborantuddannelsen. Vi lægger meget vægt på samarbejde og udvikling på tværs i instituttet. På jordemoderuddannelsen er vi 11 medarbejdere, der arbejder tæt sammen med hinanden og med vores studerende. Vores mål er via praksisnær undervisning i høj kvalitet og høj studentertrivsel at uddanne dygtige dimittender, der bidrager til sundhedsvæsenet på tværs af professioner og sektorer.

Vi tilbyder et arbejdsmiljø kendetegnet ved, at:

  • Vi brænder for undervisning og studerende
  • Vi arbejder selvstændigt og løfter i flok med udgangspunkt i forskellige interesse- og kompetenceprofiler
  • Vi er nysgerrige på nye læringsformer og udvikler kontinuerligt på undervisning og uddannelse
  • Vi har en varieret dagligdag med fleksibilitet og metodefrihed i opgaveløsningen

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger hos os.

Løn og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt bekendtgørelse om stillingsstruktur ved blandt andet professionshøjskoler.Ved ansættelse som adjunkt er der krav om, at du indenfor fire år gennemgår en lektorkvalificering, og i den forbindelse skal der afvikles en større del af undervisningsforpligtelsen inden for områderne videreuddannelse og forskning/udvikling. Direkte ansættelse som lektor kræver forudgående positiv lektorbedømmelse efter stillingsstruktur 2013. Lektorer, som har fået merit eller er bedømt efter tidligere stillingsstruktur, kan ved stillingsskifte vedlægge ansøgningen en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5. Hvis du allerede er ansat som lektor ved UC SYD, kan du rokere til stillingen, uanset hvilken bekendtgørelse du er bedømt efter.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 11. maj 2022 kl. 23.59. Vi forventer at afholde samtaler den 18. maj 2022.

Få mere at vide
Læs mere om Jordemoderuddannelsen og UC SYD på www.ucsyd.dk
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til studieleder Lene Kjærgård-Jensen; [email protected] eller tlf. 7266 2806

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og fx tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 670 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Esbjerg Ø
  • Onsdag den 11. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Esbjerg Ø over tid

Dato Alle jobs som forskere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0