Post Doc til afdeling for Klinisk Epidemiologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Har du erfaring med epidemiologiske studier, behandling og analyse af epidemiologiske registerdata, men også projektledelse og undervisning af studerende, så er du måske vores nye farmakoepidemiolog på Steno Diabetes Center Copenhagen.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en farmakoepidemiolog til registerforskning i Klinisk Epidemiologis forskningsgruppe. Post Doc stillingen er 2-årig til besættelse pr. 1 juli 2020 eller snarest derefter.

SDCC varetager behandlingen af mere end 9.500 personer med type 1- diabetes type 1 eller type 2- diabetes i Region Hovedstaden. Foruden en klinik består SDCC af en uddannelsesenhed, en sundhedsfremmeenhed og en klinisk forskningsenhed med syv forskningsgrupper med hvert sit forskningsområde. Klinisk Epidemiologi er en af disse, og her udfører vi epidemiologisk diabetesforskning baseret på registre og store populationsbaserede undersøgelser.

Arbejdsopgaver

Stillingen indeholder selvstændige forskningsopgaver inden for registerforskning og store populationsbaserede undersøgelser med fokus på diabetes-relateret farmakoepidemiologi.

Som farmakoepidemiolog skal du lede og bidrage til udvikling og design af studier samt udføre databehandling og statistisk analyse indenfor dette område. Dertil kommer vejledning af ph.d.- og specialestuderende, hovedsageligt i afdeling for Klinisk Epidemiologi men også i andre afdelinger på SDCC.

Forskningsprojekterne udvikles og udføres i samarbejde med både interne og eksterne partnere heriblandt medicinalindustrien.

Kvalifikationer

Vi søger en person med en relevant klinisk baggrund og erfaring, samt gode samarbejdsevner. Du skal have opnået ph.d. -graden indenfor lægevidenskab, klinisk epidemiologi, klinisk farmakologi eller lignende. Vi forventer, at du har stor erfaring med epidemiologiske studier, vejledning af både speciale- og Ph.d.-studerende, projektledelse samt behandling og analyse af epidemiologiske registerdata.

Du har en solid forskningserfaring, og har videnskabelige publikationer hvori du har anvendt epidemiologisk og statistisk metode.

Vi forventer, du har et solidt kendskab og klinisk erfaring inden for diabetes og relaterede komplikationer samt anvendte behandlinger. Erfaring med store datasæt samt avanceret og innovative statistiske metoder er en fordel. Ligeledes ser vi gerne erfaring med analyse af de nationale registre og elektroniske patient journaler. I Klinisk Epidemiologi anvendes hovedsageligt R og SAS til databehandling og analyser, som vi regner med at ansøger behersker på højt niveau. Kendskab til andre statistikprogrammer samt rapporteringsværktøjer som LaTeX, R-weave eller R-markdown er ydermere en fordel.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til relevant overenskomst i regionerne med mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Vi har flekstid.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning som indeholder: Kort motivation og baggrund for at søge stillingen (max 1 side), CV og dokumentation for kvalifikationer og uddannelser.

Ansøgningsfrist er 22. maj 2020, og samtaler vil finde sted i ugen efter ansøgningsfristens udløb.

Yderligere spørgsmål

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Dorte Vistisen, Klinisk Epidemiologisk Afdeling; telefon 30 91 34 83.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Gentofte
  • Fredag den 22. maj 2020

Lignende jobs

  • Material Scientist and Coordinator

    Are you prepared to lead the way in the dynamic field of materials for GMP production? Would you like to take responsibility and drive activities related to materials? Do you like to navigate in an..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Scientist for instrument qualifications in Laborat...

    Are you a young Scientist with for flair for IT systems and analytical instruments, curious to learn how to qualify analytical instruments and implement the new robotic solutions? ALK is a glob..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • LEAP scientist

    Do you have the flair for using data to drive innovation in food science?Are you passionate about using your scientific expertise in using data to drive innovation and sustainability in the globa..
    • Forsker
    • Hillerød
    Få mere info
  • PhD Scholarship in development of enhanced Argo Fl...

    A 3-year PhD fellowship is offered at DTU to investigate the development of present-day ARGO float structure, enabling better position control, increased data processing and extended sensor capabil..
    • Forsker
    • Klampenborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som forskere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1