Akademisk medarbejder til enheden for Sundhedsfremme på Steno Diabetes Center Copenhage...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Har du lyst til at arbejde med sundhedsfremme og forebyggelse indenfor rammerne af et stort tværfagligt partnerskab? Er du god til at koordinere projekter og have mange bolde i luften? Har du gode kommunikative evner og erfaring med anvendelsen af kvalitative forskningsmetoder? Så er du måske vores nye kollega.

Initiativet og stillingen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en akademisk medarbejder til en tidsbegrænset stilling i enheden for Sundhedsfremme, Diabetes Forebyggelsesforskning. Stillingen slåes op indenfor rammerne af Det Sektorfrie Forebyggelseslaboratorium, som er et nationalt initiativ med udspring i Danske Regioners visioner på forebyggelsesområdet. Initiativets omdrejningspunkt er at opbygge tværsektorielle partnerskaber med deltagelse af offentlige institutioner i regioner og kommuner, civilsamfundsorganisationer, akademiske institutioner og erhvervslivet. Formålet med Det Sektorfri Forebyggelseslaboratorium er at understøtte at der sker en udvikling, afprøvning, evaluering og dokumentation af nye, innovative tværsektorielle løsninger på forebyggelsesområdet.

Opgaverne

Vi har brug for en medarbejder, som skal indgå i det Sektorfri Forebyggelseslaboratoriums projektsekretariatet, som i det daglige er ansvarlige for laboratoriets fremdrift. Opgaverne består fx i at organisere og gennemføre møder, workshops og konferencer for partnerskabets deltagere og projektinitiativer, at facilitere og støtte op om udviklingen af innovative, tværgående indsatser på forebyggelsesområdet, samt at bidrage med kvalitative kompetencer til udvikling af designs til en videnskabelige evaluering af indsatserne. Der kan i mindre omfang forekomme bidrag til forskning eller rapportskrivning men langt hovedparten af opgaverne består af sekretariatsbetjening. Opgaverne gennemføres i det daglige i tæt samarbejde med projektlederen for Forebyggelseslaboratoriet, som er ansat v. Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse (CKFF). CKFF er overordnet ansvarlig for koordinering og drift af Forebyggelseslaboratoriet. Du vil på SDCC indgå i et tværfagligt team med bred faglig ekspertise indenfor forebyggelse og sundhedsfremme, og en opgave er at bygge bro mellem SDCC’s viden og kompetencer og de indsatser, der igangsættes i regi af Forebyggelseslaboratoriet.

Din profil

  • Du har en kandidatgrad i en relevant social-, sundheds-, humanistisk eller samfundsvidenskabelig disciplin
  • Du er god til at kommunikere og interagere med forskelligartede aktører, både mundtligt og skriftligt
  • Du har kompetencer og erfaringer med projektledelse, koordinationsopgaver, at afholde workshops og temadage og at understøtte udvikling af partnerskaber
  • Du er struktureret, engageret og ambitiøs i dit arbejde, har øje for detaljen og kan bevare overblikket
  • Du kan både arbejde selvstændigt og i et tæt samarbejde med andre, gerne med erfaring fra tværfaglige projekter eller partnerskaber.
  • Du trives i en hverdag med mange bolde i luften, og hvor dit arbejde foregår på tværs af to organisationer
  • Du har kompetencer og erfaringer med at anvende kvalitative forskningsmetoder
  • Du mestrer dansk og engelsk i tale og skrift.

Vi tilbyder

  • Et tværfagligt og interdisciplinært arbejdsmiljø præget af passion, engagement, ambition, tillid og respekt
  • Medindflydelse på egne arbejdsopgaver og i tilrettelæggelsen af arbejdet
  • Stor kontaktflade til forskningsmiljøer i Danmark
  • Stor kontaktflade til danske regioner, kommuner, civilsamfundsorganisationer, praksismiljøer og lokalsamfund.

    Løn og ansættelsesvilkår
    Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende regionale overenskomst. Ansættelsen er tidsbegrænset med udløb d. 31.12.2021, dog evt. med mulighed for forlængelse. Stillingen er placeret i Diabetes Forebyggelsesforskning med reference til teamleder Charlotte Demant Klinker. Arbejdsstedet er Steno Diabetes Center Copenhagen i Gentofte men du skal forvente at have hele arbejdsdage på CKFF på Frederiksberg Hospital. SDCC flytter til ny bygning og adresse ved Herlev Hospital foråret 2021.

    Ansøgning
    Du bedes sende en motiveret ansøgning på dansk, som beskriver din motivation for at søge stillingen (max. 1 side), CV, dokumentation for kvalifikationer og uddannelser. Ansøgningsfristen er fredag d. 29. maj 2020.Vi gennemfører jobsamtaler i slutningen af juni og forventer tiltrædelse per 1. oktober 2020 eller snarest derefter.

    Kontakt
    Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Charlotte Demant Klinker på tlf.: 27290680.

    Diabetes Forebyggelsesforskning
    I gruppen Diabetes Forebyggelsesforskning udvikler vi ny viden, metoder og tilgange til sundhedsfremme og forebyggelse af diabetes og andre kroniske sygdomme i udsatte boligområder, skoler, familier og andre arenaer. Vi arbejder systematisk med udvikling, implementering og evaluering af komplekse interventioner i tæt og ligeværdigt samarbejde med professionelle aktører og borgere. Forskningsgruppen arbejder desuden tværfagligt og interdisciplinært i forsøget på at skabe integrerede, innovative og bæredygtige løsninger på tidens sundhedsudfordringer.

    Steno Diabetes Center Copenhagen
    SDCC er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Twitter og LinkedIn.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Gentofte
  • Fredag den 29. maj 2020

Lignende jobs

  • Material Scientist and Coordinator

    Are you prepared to lead the way in the dynamic field of materials for GMP production? Would you like to take responsibility and drive activities related to materials? Do you like to navigate in an..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Scientist for instrument qualifications in Laborat...

    Are you a young Scientist with for flair for IT systems and analytical instruments, curious to learn how to qualify analytical instruments and implement the new robotic solutions? ALK is a glob..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • LEAP scientist

    Do you have the flair for using data to drive innovation in food science?Are you passionate about using your scientific expertise in using data to drive innovation and sustainability in the globa..
    • Forsker
    • Hillerød
    Få mere info
  • PhD Scholarship in development of enhanced Argo Fl...

    A 3-year PhD fellowship is offered at DTU to investigate the development of present-day ARGO float structure, enabling better position control, increased data processing and extended sensor capabil..
    • Forsker
    • Klampenborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som forskere
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1