1-årig post-doc stilling i enheden for Sundhedsfremme på Steno Diabetes Center Copenhagen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Har du lyst til at arbejde med komplekse interventioner og social kapital indenfor rammerne af et stort tværfagligt partnerskab? Har du forskningserfaring fra spørgeskemaundersøgelser og indsatser i udsatte boligområder? Så er du måske vores nye post-doc medarbejder.

Diabetes Forebyggelsesforskning

I forskningsgruppen Diabetes Forebyggelsesforskning udvikler vi ny viden, metoder og tilgange til sundhedsfremme og forebyggelse af diabetes og andre kroniske sygdomme i udsatte boligområder, skoler, familier og andre arenaer. Vi arbejder systematisk med udvikling, implementering og evaluering af komplekse interventioner i tæt og ligeværdigt samarbejde med professionelle aktører og borgere. Forskningsgruppen arbejder desuden tværfagligt og interdisciplinært i forsøget på at skabe integrerede, innovative og bæredygtige løsninger på tidens sundhedsudfordringer.

Initiativet Tingbjerg Changing Diabetes

Stillingen som post-doc medarbejder er koblet op på Tingbjerg Changing Diabetes, som er en langsigtet forskningsbaseret indsats, der gennemføres i boligområdet Tingbjerg i den nordvestlige del af København. Indsatsens omdrejningspunkt er et bredt tværfagligt partnerskab med deltagelse af offentlige institutioner, lokale boligorganisationer, fritidsforeninger, virksomheder og akademiske institutioner. Formålet med Tingbjerg Changing Diabeteser at mobilisere lokale ressourcer til at styrke sociale fællesskaber, fremme sundheden og forebygge type 2 diabetes blandt høj-risiko-grupper i Tingbjerg. Interventionen er kompleks og foregår på tværs af sektorer og arenaer gennem samskabelse med borgere og professionelle aktører.

Post-doc projektet

Vi søger en medarbejder, der vil være med til at udvikle et spørgeskemabaseret værktøj til måling af social kapital blandt boligområdets voksne beboere. Arbejdet inkluderer koordinering af udviklings- og implementeringsprocesserne, facilitering af kapacitetsopbygning og dataindsamling, validering af spørgeskemaet, statistisk analyse af indsamlede data, samt afrapportering fra undersøgelsen. Post-doc projektet gennemføres i tæt samarbejde med Den Boligsociale Helhedsplan i Tingbjerg og Utterslevhuse samt forskere på Steno Diabetes Center Copenhagen. Du vil blive en del af et tværfagligt team med bred faglig ekspertise indenfor forebyggelse og sundhedsfremme.

Din profil

  • Du har en kandidatgrad og en phd-grad i en relevant social-, sundheds-, samfundsvidenskabelig eller humanistisk disciplin
  • Du har erfaring med udvikling, implementering, validering, statistisk dataanalyse og afrapportering fra spørgeskemaundersøgelser, gerne også indenfor området social kapital.
  • Du har viden om og erfaring med participatoriske metoder og samskabende processer.
  • Du er god til at kommunikere og interagere med forskelligartede aktører, både mundtligt og skriftligt
  • Du er struktureret, engageret og ambitiøs i dit arbejde, har øje for detaljen og kan bevare overblikket
  • Du kan både arbejde selvstændigt og i et tæt samarbejde med andre, gerne med erfaring fra tværfaglige projekter eller partnerskaber
  • Du mestrer dansk og engelsk i tale og skrift.

Vi tilbyder

  • Et tværfagligt og interdisciplinært arbejdsmiljø præget af passion, engagement, ambition, tillid og respekt
  • Stor kontaktflade til forsknings- og udviklingsmiljøer i Danmark og udlandet

Et internt forskernetværk med fokus på sparring og uddannelse

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende regionale overenskomst. Ansættelsen er tidsbegrænset til 1 år. Stillingen er placeret i Diabetes Forebyggelsesforskning med reference til teamleder Paul Bloch.

Ansøgning
Send din ansøgning på dansk med beskrivelse af din motivation for at søge stillingen (max. 1 side) samt curriculum vitae, publikationsliste, dokumentation for kvalifikationer og uddannelser, samt et eksempel på en artikel, rapport e.l., som du selv har skrevet. Ansøgningsfristen er mandag den 8. november 2021.Vi gennemfører jobsamtaler onsdag den 24. november og forventer tiltrædelse den 3. januar 2022 eller snarest derefter.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Paul Bloch på e-mail [email protected] eller telefon 30912920.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Gentofte
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

  • Forsker i Hørsholm

    Are you prepared to lead the way in the dynamic field of materials for GMP production? Would you like to take responsibility and drive activities related to materials? Do you like to navigate in an..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Forsker i Nordsjælland

    Forsker søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Forsker
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Forsker i Hillerød

    [xxxxx] Analytical A/S◀ is looking for a talented and highly skilled optical engineer or physicist with a strong background in computer vision to drive the development of our future vision solutions..
    • Forsker
    • Hillerød
    Få mere info
  • Forsker i Birkerød

    Forsker søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Forsker
    • Birkerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som forskere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1